تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: BEST DJ IN THE WORLD

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ALIGATOR

11 22.45%
  • TIESTO

25 51.02%
  • PAUL VAN DYKE

4 8.16%
  • ARMIN VAN BURREN

0 0%
  • FERRY CORSTEN

0 0%
  • YAHEL

4 8.16%
  • INFECTED MUSHROOM

0 0%
  • ABOVE @ BEYOND

0 0%
  • ATB

3 6.12%
  • SCOOTER

2 4.08%
صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 67

نام تاپيک: BEST DJ IN THE WORLD

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ.Tiesto.DJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض DJ Tiësto 4 Life

من در مورد همهء این رده بندیها توضیحات لازم رو دادم ولی شما هیچ اطلاعی از رده بندی و اسپانسرها و اینکه چرا همچین انتخابهایی صورت میگیره نداری.اگر tiesto در djlist با این اختلاف فاحش در صدره پس چرا در djmag میاد دوم میشه؟مگه هوادارهاش تو djmag رای نمیدن؟پس چرا تو djmag ارمین اول میشه؟
    جوابش سادست.در حالیکه above and beyond شایسته ترین گروه dj برای کسب بهترین dj بود(در اکثر فرومهای خارجی و حتی ایرانی رای گیری شد و این گروه اول شد)یه دفعه ارمین اول میشه.
    برای خود خارجیها djlist هیچ منبع معتبری نیست و حتی در کشور دانمارک..فنلاند...نروژ...انگل یس...و امریکا این منبع رو قبول ندارن که بخوان رای بدن.
    البته تیستو یکی از بهترین دی جی هاست ولی خداروشکر که ملیت ایرانی نداره که به میخ بکشنش.

اتفاقا شما دچار اشتباه شدی DJ Mag یه مجله هست و این افرادی که انتخاب می شن رو خواننده ها و طرفدار های مجله انتخاب می کنند نه طرفدار شخص DJ من هم نمی گم که معتبر نیست ولی
    بد نیست شما یه سری به مصاحبه ها یا سایت Armani Exchange که از شرکت Giorgio Armani هست بزنید متوجه می شید بهترین کیه و کدوم لیست معتبره .حتی بد نیست بدونید که به Dj Tiesto لقب King OF The World رو دادن حالا برید ببینید کدوم لیست معتبره -هر لیستی که شما قبول دارین دلیل بر اصلیت نیست در ضمن خود Dj Tiesto از مردم درخواست کرده وگفته به من رای ندید و به نسل جوان رای بدید .ظاهرا شما از لیست ها و رده بندی ها خبر ندارید قبل از این هم گفته بودم شما Dj List رو قبول نداری پس IDMA و Mix Mag رو چی ؟ اینا هم حتما از نظر شما معتبر نیست!
    Last edited by DJ.Tiesto.DJ; 08-06-2009 at 10:48.

2. 2 کاربر از DJ.Tiesto.DJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه جا خوندم می گفتن ارمین اصلیتش ایرانیه
    این امتیاز score رو بر چه اساسی به دی جی ها میدن؟
    پدرش ایرانیه ولی مادرش نه.ولی همینم تکذیب میکنه در حالیکه پدرش اسم ارمین رو براش انتخاب کرده.
    هرماه از یک ip میشه به 10 دیجی مورد علاقه رای بدی که دیجی اولیت 10 امتیاز و دهمین دیجی 1 امتیاز میگیره.ولی مشکلی که هست این رده بندی کذبه محضه.john digweed نزدیک به 10ساله البوم نداده ولی همیشه جاش محفوظه.تیستو هم به دلیل اسپانسر قویش جاش محفوظه.اصلا به این رده بندی توچه نکن چون خوده من و 5نفر از دوستام امتحان کردیم و نتیجه ای نگرفتیم.
    Last edited by nokia_6253; 08-06-2009 at 11:25.

4. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اتفاقا شما دچار اشتباه شدی DJ Mag یه مجله هست و این افرادی که انتخاب می شن رو خواننده ها و طرفدار های مجله انتخاب می کنند نه طرفدار شخص DJ من هم نمی گم که معتبر نیست ولی
    بد نیست شما یه سری به مصاحبه ها یا سایت Armani Exchange که از شرکت Giorgio Armani هست بزنید متوجه می شید بهترین کیه و کدوم لیست معتبره .حتی بد نیست بدونید که به Dj Tiesto لقب King OF The World رو دادن حالا برید ببینید کدوم لیست معتبره -هر لیستی که شما قبول دارین دلیل بر اصلیت نیست در ضمن خود Dj Tiesto از مردم درخواست کرده وگفته به من رای ندید و به نسل جوان رای بدید .ظاهرا شما از لیست ها و رده بندی ها خبر ندارید قبل از این هم گفته بودم شما Dj List رو قبول نداری پس IDMA و Mix Mag رو چی ؟ اینا هم حتما از نظر شما معتبر نیست!
    idma و mix mag وقتی اجازه نمیده ملیت ایرانی وجود داشته باشه هیچ ارزشی نداره چون میشه ساخت و پاخت.قبل از اینکه تو idma بخوان اسم ارمین رو بزارن ازش میپرسن ایا این راسته که ایرانی هستی اونم به شدت تکذیب میکنه.
    حالا پیدا کنید پرتقال فروش را
    یه چیزی رو هم بگم.aligator قبل از اینکه ملیتش رو معرفی کنه در king of the pop به صورت اختصاصی دعوتش کردن و ازش تجلیل کردن.
    Last edited by nokia_6253; 08-06-2009 at 11:27.

6. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ.Tiesto.DJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

idma و mix mag وقتی اجازه نمیده ملیت ایرانی وجود داشته باشه هیچ ارزشی نداره چون میشه ساخت و پاخت.قبل از اینکه تو idma بخوان اسم ارمین رو بزارن ازش میپرسن ایا این راسته که ایرانی هستی اونم به شدت تکذیب میکنه.
    حالا پیدا کنید پرتقال فروش را
    یه چیزی رو هم بگم.aligator قبل از اینکه ملیتش رو معرفی کنه در king of the pop به صورت اختصاصی دعوتش کردن و ازش تجلیل کردن.
    پس اگر ملاک اینه پس ما باید بشینیم به حال خودمون زار بزنیم چون ملیت ایران رو قبول ندارن ؟پس هیچ چیز و هیچ کس نباید برای ما ارزش داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پس اگر ملاک اینه پس ما باید بشینیم به حال خودمون زار بزنیم چون ملیت ایران رو قبول ندارن ؟پس هیچ چیز و هیچ کس نباید برای ما ارزش داشته باشه.
    دقیقا منم میخواستم همینو بگم.واقعا باید زار زد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    متاسفانه اتفاقی که بارها برام افتاده بود دوباره افتاد.
    تا حالا چندین بار رفتم تو DJLIST به علی رای دادم و متاسفانه دیدم امتیازش بالا نرفته.
    آخرین بار ماه پیش رفتم رای دادم که بازم حساب نشد.
    امشب(دو شنبه 18/03/1388) باز رفتم رای دادم و بازهم دیدم امتیازش بالا نمیره.
    متاسفانه باید حقیقت رو قبول کرد که ما تحریم هستیم.
    به خدا قسم دیگه داره حالم از ایرانی بودن بهم میخوره.لعنت به این کشور

10. 2 کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

paul van dyke و aligator و YAHEL ...
    اینا اصلشن و بس.
    در ضمن اونی که میگفت الیگیتور DJ نیست باید یه کم به اطلاعات عمومیش اضافه کنه...چون یه بار بهترین DJ شد.و YAHEL هم که مشخصه دیگه جای بحث نداره...چون خدای TRANCE و میکسش با BSH است و PAUL VAN DYKE هم بخاطر nfs:most wanted ازش خوشم میاد.

12. این کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

paul van dyke و aligator و YAHEL ...
    اینا اصلشن و بس.
    در ضمن اونی که میگفت الیگیتور DJ نیست باید یه کم به اطلاعات عمومیش اضافه کنه...چون یه بار بهترین DJ شد.و YAHEL هم که مشخصه دیگه جای بحث نداره...چون خدای TRANCE و میکسش با BSH است و PAUL VAN DYKE هم بخاطر nfs:most wanted ازش خوشم میاد.

aligator كي و كجا و توسط كي بهترين dj سال انتخاب شده؟؟؟؟؟

راستي درسته yahel تو سبك خودش عالي ولي خداي ترنس يكي ديگس

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط Tiesto - Armin - ATB

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

aligator كي و كجا و توسط كي بهترين dj سال انتخاب شده؟؟؟؟؟

راستي درسته yahel تو سبك خودش عالي ولي خداي ترنس يكي ديگس
    سال 2002 بهترین dj اروپا شد.

16. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •