تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 69

نام تاپيک: Quest of Persia: Nader's Blade

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من شاید سوشیانت رو بخرم ولی اینو نه باید یچیزی باشه که بشه بازی کرد نه اینکه بخری بزاری یه گوشه خاک بخوره. من نمیدونم چرا همه حالا سعی دارن یه بازی مثلاً گنده و سنگین بسازن یه Mini Game یا دو بعدی به نظرم خیلی بهتر برای ما تو ایران جواب میده این همه Mini Game خفن هست که سرگرم کننده هم هست مثلاً همین بازیه Worms یا The world of Goo یا از این بازیهای Flash خفن که میسازن مثل Samorost تازه فروششم خیلی راحت تره میزارن رو اینترنت میفروشن به کل دنیا.
    شما اصلا بازی فلش شرکت کاسپین که برای فروش محصولاتش ساخته یا بازی فلش تار و مار رو ببین ، خیلی باحالا
    سوشیانت هم به نظر زیباتر از این میاد ، باید صبر کنیم ببنیم چی میشه...

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

خب بالاخره باید از 1جایی شروع کرد دیگه
    تازه بازی قبلی ( لطفعلی خان زند ) اونقدرا هم بد نبود که نشه بازیش کرد
    نباید گفت که ارزش بازی کردن نداره
    با سرمایه های داخلی ساختن این بازی واقعا شاهکاره
    اگه 1 کم حمایت کرد و 1 کم حوصله به خرج داد قطعا در اینده بازی های بهتری میبینیم

3. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب بالاخره باید از 1جایی شروع کرد دیگه
    تازه بازی قبلی ( لطفعلی خان زند ) اونقدرا هم بد نبود که نشه بازیش کرد
    نباید گفت که ارزش بازی کردن نداره
    با سرمایه های داخلی ساختن این بازی واقعا شاهکاره
    اگه 1 کم حمایت کرد و 1 کم حوصله به خرج داد قطعا در اینده بازی های بهتری میبینیم
    من 2 ساعت زمان میخوام بزارم یه بازی بکنم حالا بنظر شما اون 2 ساعت رو بزارم شمشیر نادر بازی کنم یا اینکه بشینم Call of Juarez بازی کنم؟ وقتی میگن بازی باید ارزش بازی کردن رو داشته باشه منظور اینه وگرنه هیچکس کار این دوستان رو کوچیک نکرد ولی خوب باید یه چیز منطقی وجود داشته باشه که بجای یه بازی دیگه من بشینم انو بازی کنم، اصلاً ربطی به ایرانی بودنش هم نداره مثلا من الان خودم بخوام 2 ساعت بازی کنم (حالا چون وسط امتحانست مثلاً نمیتونم ) هم این Call of Juarez رو دارم هم مثلا DeadSpace قدیمی تر رو خوب معلومه ترجیح میدم of وقت برای Call of Juarez بزارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iman Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالا خره بازی به دستم رسید دارم نصب میکنم.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بالا خره بازی به دستم رسید دارم نصب میکنم.
    آقا چی شد این تحلیل مو شکافانه ؟!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا چی شد این تحلیل مو شکافانه ؟!!

والا اینقدر قشنگه که نمیتونم از بازی بیام بیرون.می ترسم بیام بگم چجوری دیگه فروش نکنه!!!

شوخی کردم.

بازی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت زیادی کرده ولی هنوز ضعف های ریز و درشتی داره.

ولی سر فرصت میام مفصل میگم.

8. این کاربر از Iman Bala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

ساعت خواب!اين بازي چندروزه اومده بيرون تاپيك انتقال داده نشده؟عجيبه!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب

قبل از این که شروع کنم اینو بگم که من فقط چیزی رو که دیدم می گم نه قصد بالا برن بازی رو دارم نه قصد پایین اوردن

بازی همرا بایه دفترجه هست که توضیحاتی از نحوی نصب و مراحل و کارکترها و... میده.

بازی دارای 6 فصل بسیار کوتاه من با این که بازیم تعریفی نداره تو 30 دقیقه رسیدم فصل 4 مرحله 2 به اشرف افغان(غول اخر مرحله).کلا وقتی به یه غول اخر میرسید کار سختی دارید چون یه نوار طویل عمر داره و همینجاست که دکمه های کیبوردتون در میاد چون باید 3 تا دکمه رو مکرر بزنید تا این که یکم از جونش کمشه این بازی نسبت به لطفعلی خان زند ازادی بیشری داره ولی این به معنای محدود بودن شدید بازی نیست مثلا شما تا دونه اخر دشمن یه قسمت رو نکشید نمیشه به قسمت بعدی برید وقتی نفر اخر رو کشتید یهو بشکه های سر راه میشکنه و میتونید به قسمت بعد برید .ظاهر شدن دوست دشمن یه چیزی هست که من خیلی باهاش مشکل دارم و تو این بازی بیش از هر چیز شاهد همین امر هستیم.البته بعضی جا ها یه کارای کردن تا خیلی ضایع نباشه ولی در اکسر جا ها به همین رواله .اجسادم طولی نمیکشه که محو میشن.
    روایت شدن داستان خیلی تعریف نداره و خیلی از این شاخه به اونشاخه میپره و ناقصه.
    بازی از نظر گرافیکی نسبت به نسخه قبل بهتر شده. سیستم مبارزاتی واقعا نسبت به نسخه قبل متحول شده ولی خیلی زود تکراری میشه .کلا تو این بازی باید برید جلو و بکشین من تا اینجا کاره دیگه ی نکردم.
    صدا گذاری که میشه گفت بی روحه و بسیار بد ه مثلا چه تیر بخوری چه شمشیر یه صدا میاد.
    یه مساله دیگه هم که هست تموم شدن و اغاز مراحل خیلی ناگهانی بد برنامه ریزی شده.
    در کل باید بگم این بازی تا بخواد یه بازی کامل بشه راه زیادی داره ولی همین که رشدی نسبت به نسخه های قبلی داره من خوشحالم.و به همه توصیه میکنم اگه صبر و حوصله و امید دارن این بازی رو تهیه کنند.
    اگه سوالی چیزی هست در خدمتم.
    Last edited by Iman Bala; 24-07-2009 at 23:12.

11. 7 کاربر از Iman Bala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

خوب

قبل از این که شروع کنم اینو بگم که من فقط چیزی رو که دیدم می گم نه قصد بالا برن بازی رو دارم نه قصد پایین اوردن

بازی همرا بایه دفترجه هست که توضیحاتی از نحوی نصب و مراحل و کارکترها و... میده.

بازی دارای 6 فصل بسیار کوتاه من با این که بازیم تعریفی نداره تو 30 دقیقه رسیدم فصل 4 مرحله 2 به اشرف افغان(غول اخر مرحله).کلا وقتی به یه غول اخر میرسید کار سختی دارید چون یه نوار طویل عمر داره و همینجاست که دکمه های کیبوردتون در میاد چون باید 3 تا دکمه رو مکرر بزنید تا این که یکم از جونش کمشه این بازی نسبت به لطفعلی خان زند ازادی بیشری داره ولی این به معنای محدود بودن شدید بازی نیست مثلا شما تا دونه اخر دشمن یه قسمت رو نکشید نمیشه به قسمت بعدی برید وقتی نفر اخر رو کشتید یهو بشکه های سر راه میشکنه و میتونید به قسمت بعد برید .ظاهر شدن دوست دشمن یه چیزی هست که من خیلی باهاش مشکل دارم و تو این بازی بیش از هر چیز شاهد همین امر هستیم.البته بعضی جا ها یه کارای کردن تا خیلی ضایع نباشه ولی در اکسر جا ها به همین رواله .اجسادم طولی نمیکشه که محو میشن.
    روایت شدن داستان خیلی تعریف نداره و خیلی از این شاخه به اونشاخه میپره و ناقصه.
    بازی از نظر گرافیکی نسبت به نسخه قبل بهتر شده. سیستم مبارزاتی واقعا نسبت به نسخه قبل متحول شده ولی خیلی زود تکراری میشه .کلا تو این بازی باید برید جلو و بکشین من تا اینجا کاره دیگه ی نکردم.
    صدا گذاری که میشه گفت بی روحه و بسیار بد ه مثلا چه تیر بخوری چه شمشیر یه صدا میاد.
    یه مساله دیگه هم که هست تموم شدن و اغاز مراحل خیلی ناگهانی بد برنامه ریزی شده.
    در کل باید بگم این بازی تا بخواد یه بازی کامل بشه راه زیادی داره ولی همین که رشدی نسبت به نسخه های قبلی داره من خوشحالم.و به همه توصیه میکنم اگه صبر و حوصله و امید دارن این بازی رو تهیه کنند.
    .
    خسته نباشي شروع خوبي بود
    منم همينو ميگم هيچ كس نبايد انتظار داشته باشه كه 1شبه 1بازي در حد AC بدن بيرون اونم با اين امكانات
    بايد از كارشون حمايت كرد تا به نتيجه برسه اگه قرار باشه همش بگيم افتضاحه افتضاحه بازي كردنش وقت تلف كردنه و .... كه به هيچ جايي نميشه رسيد
    من تازه بازي رو سفارش داد هنوز دستم نرسيده

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی رو تموم کردم.البته تموم نشد گفت ادامه داره همین طور نصفه نیمه ولی هر چی بازی به جلو تر میرفت بهتر میشد.غیر زاویه دوربین که عصاب رو بهم میریخت.
    یکسرس معمای خیلی ساده تو مایه های تام رایدر هم توش بود ولی ساده تر
    راستی اقای milky way یک کارکتر زن هم توش بود در حد چند ثانیه.
    Last edited by Iman Bala; 27-07-2009 at 15:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •