اين تاپيك جايه دعوا بود ؟؟![]()
مگه چي شده . هركي يه چيزي ميگه بايد بپرين بهم ؟؟![]()
اين تاپيك جايه دعوا بود ؟؟![]()
مگه چي شده . هركي يه چيزي ميگه بايد بپرين بهم ؟؟![]()
عزيز ناراحت نشو به خاطر خودت گفتم
حالا هك شده كه شده اگرم نشده كه نشده ديگه ما چرا كاسه داغ تر از آش بشيم ...
عجب چه دعوایی. رفیق یکمی خونسرد باش ...
در مورد اینکه آقا مسیح شما میگی آدم کوته فکر نداریم بنده جسارت نکردم این طرز فکر شما دوست عزیز میباشد نه دیگران . چون منظور بنده این نبود . . .
عجب چه دعوایی. رفیق یکمی خونسرد باش ...
در مورد اینکه آقا مسیح شما میگی آدم کوته فکر نداریم بنده جسارت نکردم این طرز فکر شما دوست عزیز میباشد نه دیگران . چون منظور بنده این نبود . . . در مورد جناب locked account من اصلا شما رو بخاطر طرز صحبتت قابل نمیدونم که بخوام با شما بحث کنم . در ضمن بنده هیچ پدر گشتگی با پرشین بلاگ ندارم . در ضمن آقای با ادب شما خیلی پر اطلاعاتی ...
پيمان جان من نگفتم شما واقعآ منظورت اين بود . من نظر خودمو گفتم .
در ظمن اره بيخيال اخه پرشين بلاگ كه ارزش دعوا كردن نداره . من تاحالا با اين سايت كاري نداشتم الانشم ندارم .
![]()
آقا مسیح من با کسی دعوا ندارم . و نخواهم داشت . ای رفیقمون یکم که چه عرض کنم خیلی آتیشش تنده و همچنین اطلاعاتش خیلی زیاده !!! . ولی خیلی خوبه که فرهنگ استفاده از تالار گفتمان هم در بین اینگونه نادر از افراد جا بیفته همانطور که از اسم این محل مشخصه اینجا جایی هست برای گفتمان نه برای دعوا ...
peyman_joojoo[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟!بازم میگم از این پرشین بلاگ انقدر طرفداری نکنید![]()
الان كه سايتش دوباره دان شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)