تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 81

نام تاپيک: ◄◄ بحث در مورد انواع سنسور

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من دنبال یه سنسور نوری هستم که وقتی محیط تاریک هست غیر فعال باشه و وقتی هوا روشن شد فعال شه
    با تشکر فراوان
    خب شما یه مقاومت حساس به نور (LDR) بگیر و با یه مدار ساده هم راه بندازش!

2. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

با سلام من دنبال یه سنسور نوری هستم که وقتی محیط تاریک هست غیر فعال باشه و وقتی هوا روشن شد فعال شه
    با تشکر فراوان
    این سنسوری که می فرمایید همون فتوسل هست!
    کیت این مدار هم در مغازه های الکتریکی هست! با یه رله هم می تونید برای ولتاژهای بالا ازش استفاده کنید.
    متاسفانه مدارشو ندارم. اگه داشتم براتون می زاشتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام ممنون از تمامی پست ها تون
    اگر امکان داره مطالبی در مورد چگونگی عملکرد سنسور های رطوبت بزارین . این که چطوری رطوبت را حس میکنند؟؟؟ ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر فراوان

از ال دی ار استفاده کن با یک ای سی نات از سری 74 ها هست .

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام .

چرا اینجا در مورد " لیمیت سوییچ ها " و " پروکسیمیتی سوییچ ها " مطلبی نیومده ؟

ممنون از زحمتی که کشیدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزيز من يه كاتالوگ سنسور صنعتي از شركت آتونيكس ميخواستم اگه تا شنبه برام بزاريد ممنون ميشم .خيلي فوري نياز دارم .ممنون از اطلاعات خوبي كه در اختيار همه ميگذاريد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام. ممنون از مطلب خوبتون. مي خواستم بدونم چسب پلاتين رو از كجا مي تونم گير بيارم.

حساسیت متقابل یا Cross Sensitivity اصطلاحی است که در سنسورهای گاز مورد استفاده قرار میگیرد و عبارتست از نمایاندن اثر یک گاز وقتی که ما نمی خواهیم آن گاز آشکار شود. حساسیت متقابل باعث انحراف از نتایج سنسور و گمراه ساختن کاربر میشود، چرا که سنسور پاسخی را نشان میدهد که مربوط به اثر گازی که در پی آن بوده ایم نیست. مثلاً سنسور گاز CO ممکن است بطرز قابل ملاحظه ای به هیدروژن، اتیلن، و ایزوبوتیلن واکنش نشان دهد. در نتیجه در حضور این گازها، سنسور به ما میگوید که گاز CO در محیط وجود دارد در حالیکه اینطور نیست.

برای جلوگیری از Cross Sensitivity بهترین گزینه استفاده از فیلتر است (ترکیباتی مانند ذغال چوب). در بعضی موارد با تغییراتی در سیستم پردازش اطلاعات سنسور میتوان تنها اطلاعات صحیح را بدست آورد.
    اضافه کردن لایه ای بر روی لایه حساس به گاز – لایه اکتیو – بکمک فیلترهایی نظیر Nb2O5 – پنتاکسید نئوبیوم – میتواند باعث حذف اثر حساسیت متقابل شود.

این فیلتر در سنسورهای گروه هیدروکربن و الکل بسیار خوب جواب داده است. در اینصورت ترکیب گازهای موجود در محیط قبل از رسیدن به لایه اکتیو باید از فیلتر گذر کنند و فیلتر نیز با توجه به نوع آن تنها به گازهایی مشخص اجازه عبور خواهد داد.

استفاده از فیلترهای پلاتینی و پالادیومی نیز انتخاب دیگری برای شناسایی ترکیبات هیدروکربنی است. البته باید در نظر داشت که بدلیل خواص رسانایی، این فلزات را بروی لایه عایقی معمولاً از جنس اکسید آلومینیوم – Al2O3 – رسوب می دهند. اکسید مس – CuO – نیز انتخاب دیگری برای کمتر کردن حساسیت سنسور CO به اتانول است. برای اینکار میتوان ابتدا روی لایه اکتیو را با Al2O3 پوشاند (مثلاً با Sputtering) و سپس CuO را روی این لایه Sputter کرد.

ترکیب هموژن پلاتین که از چسب پلاتین (چسبی که من استفاده کرده ام از کمپانی ESL خریداری شده و به نام ESL-5542 شناخته میشود) بسادگی قابل دسترسی است بر روی لایۀ Al2O3 به ترکیبات بنزن حساسیتی متفاوت نسبت به لایه پلاتین جامدی دارد که روی اکسید آلومینیوم Sputter شده است. بعلاوه این استراکچر باعث پایان آمدن دمای واکنش شده و علاوه بر طولانی تر شدن عمر سنسور باعث کاهش تلفات توان در هیتر آن میشود. ترکیب هموژن پلاتین را میتوانید با رقیق کردن چسب آن (85%) توسط ترکیب آلفاتریپینوئل – اتیل سلولز – متانول (بترتیب به میزان 10-5-85 درصد) بسازید و سپس با تکنیک پرینت اسکرین (در ایران بنام چاپ سیلک معروف است) روی لایه آلومینا بنشانید (ضخامت 5 میکرون یا کمتر).
    http://sensors.blogfa.com/

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

من پروژه ای انجام می دهم که در مورد نقشه سیستم اعلان حریق است.برای همین می خواستم مشخصاتی در مورد دتکتورهای دودی و حرارتی بدونم.در واقع می خواستم مشخصات نامی مانند توان مصرفی این دتکتورها یا سنسورها رو بهم بگید تا بتونم جریان مورد استفاده این دتکتورها و متناسب با آن سطح مقطع که قراره این دتکتورها را تغذیه کند پبدا کنم.

در آغاز فعالیت star4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

جالب بوداگه لطف کنیدیک مدارکاربردی جهت سنسورجهت یاب مغناطیسی معرفی کنیدالبته اگه به ایمیلم بفرستین که بهترمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان میشه چند تا کتاب درباره سنسور بهم معرفی کنید برای پروژه میخوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •