حالا ما يه حرف زديم كارتونيه كلتون بياين بريزين سرم آقا اشتباهي گير آورديد PES fan نيستم( حالا فكر كنم آروم بشيد )
كارتوني نيست ؟ خندش شبيه خنده ي زبل خان شده![]()
حالا ما يه حرف زديم كارتونيه كلتون بياين بريزين سرم آقا اشتباهي گير آورديد PES fan نيستم( حالا فكر كنم آروم بشيد )
كارتوني نيست ؟ خندش شبيه خنده ي زبل خان شده![]()
خندش زیادم بد نیست.از خنده های مصنوعی...........
در ضمن حالا کریس زیادم بد کار نشده.یه لبخن که بعضی وقتا میزنه.گوش واره،موهای وزوزی،بازوهاشو نیگاه.
خدا کنه عکسه واقعی باشه.همه بترسید از خشم فیفاااااااااااااااااااااا ا(الگی الگی)
فکر کنم ایراد از isp شما باشه که عکس را نمی تونین ببینین
ولی به هر حال برای بار سوم این عکس رو میذارم
![]()
این عکس که عمرا واقعی باشه ولی جالب ساخته شده ....
میگم این سه شنبه معلوم میشه بره پیسی نکسته یا نه؟
بله ديگه قراره به طور كامل رونمايي بشه اين بازي اين هفته ولي دوستان اون عكس Fake هست فيفا اصلا رونالدو رو اين شكلي نميسازه قيافه اش رو اين بيشتر شبيه رونالدو برزيلي شده با اون دندوناش من فكر نميكنم حتي مال كنسول ها هم باشه بازي هنوز رو نمايي نشده كه تازه بخواد واسه كنسول دي وي دي داشته باشه يكي هم بخواد اسكرين شات بزنه نه عزيزان صبر پيشه كنيد اطلاعات كامل رو اين هفته خواهيم ديد فقط عاجزانه ازتون خواهش مي كنم جميع بروبچه هاي تاپيك جهت نكست بودن پلتفورم PC دست به دعا بشن ديبي شوخي دعا كنيد منم اينجوري جلو امتحانات تو خرج نمي افتم برم XBox360 بخرم
بره دعا کردن دیر شده چون اگه نکست نباشه خدا م نمیتونه دوروزه نکستش کنه ....
ولی به خاطرت کراسر جان به مامان بزرگم میگم خطم بگیره که نکست باشه .....
شوخی کردم ولی میگم اگه نکست باشه ام فکر نمی کنم مثل مال کنسولا باشه.....
آره نكته خوبي رو يادآوري كردي اگه نكست باشه هر امكاني وجود داره يادتون هست PES 2008 كه اولين بازي نكست براي PC بود چه افتضاحي كرد؟ تازه نكست بودنش يه مسئله هست خوب از آب در اومدنش يه مسئله ولي البته يه جورايي خيالمون راحت هست كه مي دونيم PES2008 پورت شده بود ولي براي فيفا يك تيم مخصوص اختصاص داده شده. خدمت دوستاني هم كه شايد خبر نداشته باشند عرض كنم تيم سازنده فيفا براي PC كلا عوض شده و يك تيم جديد و حرفه اي مسئوليت ساخت بازي رو براي پلتفورم PC به عهده گرفتن شواهد خيلي ما رو به نكست بودن اميدوار مي كنه مدارك زيادي هست كه بازي قراره نكست باشه ولي خدا كنه EA كه دكتراي ضد حال زني هم دارهاين بار رحم كنه به ما PC Gamer ها
ای بابا گفتم چیه
آقا شک نکن که یه fake حسابیه
ولی میدونم فیفا از این بهتر میسازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)