کنفرانس ربطی به وای فای نداره. به اپراتوری که ازش خط رو گرفتی ربط داره. باید ببینی که اون اپراتور از مولتی تماس پشتیبانی میکنه یا نه چون خیلی هاشون فقط میتونند 1 تماس رو همزمان به گوشی وصل کنند اما بعضی هاشون میتونند چندین تماس رو وصل کنند.
کنفرانس ربطی به وای فای نداره. به اپراتوری که ازش خط رو گرفتی ربط داره. باید ببینی که اون اپراتور از مولتی تماس پشتیبانی میکنه یا نه چون خیلی هاشون فقط میتونند 1 تماس رو همزمان به گوشی وصل کنند اما بعضی هاشون میتونند چندین تماس رو وصل کنند.
با سلام
من می خواستم یه گوشی Touch Pro 2 بخرم و تنها دلیلش کار کردن راحت با نرم افزار های Outlook و OneNote است. می خواستم از کسانی که این گوشی رو دارند بپرسم:
1- این دو نرم افزار در موبایل و کامپیوتر با هم خیلی متفاوت هستند؟
2- آیا به راحتی و باکیفیت بالایی با کامپیوتر Syn می شوند (یعنی همه یادداشت ها( OneNote)و کارهارو (Outlook) روی کامپیوتر بنویسی و بدون اینکه قابلیتی کم بشه روی موبایل داشته باشیدشون و برعکس روی موبایل بنویسی و توی کامپیوتر داشته باشیدشون)
با تشکر از شما
(ببخشید سوالم خیلی مبتدی بود)
سلام دوستان. من جدیدا گوشی pro2 خریدم. زمان خرید یک سری برنامه ها برام نصب کردن. اما مشکلی که دارم sms که هر چی سعی می کنم نمیبفرسته .پیام میده که باید service center address که در settings چک بشه که درست باشه. ولی من چنین تنظیماتی پیدا نمی کنم. کسی می تونه کمکی بکنه؟ ممنون.
سلام.
سرویس سنتر رو که خودش بصورت اتوماتیک پیدا میکنه.!!!
من یک سیم کارت دیگه رو گوشی امتحان کردم. مشکلی تو فرستادن sms نداشت. ولی با سیم کارت من مشکل داره. البته با موبایل قبلیم من می تونم sms بفرستم. به نظر شما مشکل از کجاست؟
سلام
چه جوری میشه ویندوز 6.1 را به 6.5 در touch pro2 آپگریت کرد؟
نمیدونم کسی توی این تاپیک جوابگو هست یا نه به هر حال من چند سوال راجع به PRO2 دارم:
1- کسی میدونه چجوری توی INBOX مسیج ها را بر اساس تاریخ دریافت مرتب کرد و دید؟ من هر کاری میکنم نمیشه.
2- گوشی من چند روزه که مسیج ها رو نمیگیره. ولی اگر روشن خاموش کنم دقیقا بعد از روشن شدن اونها رو میگیره. بازهم همه تنظیمات رو امتحان کردم نشد.
3- کسی نرم افزاری مثل LYRICMAGIC میشناسه که متن اهنگها رو بشه دید. ظاهرا این از همه معروفتره ولی FREE نیست یا رجیستر نمیشه.
4- کنتاکتها رو از گوشی قبلی چجوری روی این بریزم. یکی میگفت بلوتوث کنم. ولی کجا باید بره؟ توی کدوم فولدر؟
5- برای دریافت مسیج ها تونستم اهنگ بزارم ولی وقتی مسیج فرستاده میشه چی؟ نمیشه اهنگی روش گذاشت؟
6- نرم افزار JETAUDIO برای POCKET PC هست یا نه؟
7- نمیشه کاری کرد که موقع دریافت بلوتوث از ما نخواد پسورد براش بذاریم؟(این کشته ما رو!)
در کل ولی گوشیه خداییه!
سلام.
کاملا" جوابگوی کار شما هست.(توقعاتتون برآورده میشه.)![]()
سلام.
2 روش داره یکی از طریق PC و دیگری از طریق موری .لینک توضیحاتش رو برات پیدا میکنم میزارم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)