تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 77

نام تاپيک: بيانيه مايلي‌كهن درباره قلعه‌نويي و باشگاه استقلال

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض اگر مايلي‌كهن به من گفته بود، جوابش را مي‌دادم ناصر حجازي: سرمربــي تيم‌ملــي نبايد اينگونه حرف بزند

نام ناصر حجازي اين روزها كمتر در رسانه‌هاي نوشتاري ديده مي‌شود. او در يك چرخش 180 درجه‌اي، ديگر نه به‌راحتي مصاحبه مي‌كند و نه وارد دعوا و جنگ‌ها و كل‌كل‌هاي رسانه‌اي مي‌شود. با اين حال او مهر سكوت را شكسته و هرچند دست و پا شكسته و با اكراه جواب سوالات را مي‌دهد.
    آقاي حجازي! اين روزها اصلا جواب روزنامه‌ها و روزنامه‌نگاران را نمي‌دهيد، مشكلي پيش آمده؟
    نه هيچ مشكلي وجود ندارد و با كسي هم مشكلي ندارم. تصميم گرفتم از اين به بعد فقط در تلويزيون و با رسانه‌هاي خارجي مصاحبه كنم. با شبكه‌هايي مثل دوبي‌اسپورت مصاحبه مي‌كنم.
    داريوش مصطفوي حرف‌هاي شما را در برنامه ورزش از نگاه دو تكذيب كرده است. گفته به شما قول مربيگري تيم‌ملي را نداده بود.
    مهم نيست. من در آن برنامه گفتم ماهي مرده نيستم كه در جريان آب شنا كنم.
    اما او ادعاي شما مبني بر انتخاب شدن به‌عنوان سرمربي تيم‌ملي در زمان رياست خود و مسايلي از اين دست را رد و شما را به دروغگويي متهم كرده است.
    جوابي براي اين آقا ندارم. هرچه گفته و مي‌خواهد بگويد مهم نيست. مردم ما به‌خوبي همه‌چيز را مي‌فهمند و مي‌دانند كه چه كسي راست مي‌گويد و چه كسي دروغ.
    پس جوابي براي مصطفوي نداريد.
    خير، جوابي براي او ندارم.
    راستي در جريان بيانيه تند و توهين‌آميز مايلي‌كهن عليه قلعه‌نويي هستيد؟
    بله، يك چيزهايي شنيدم.
    نظر شما در اين رابطه چيست؟
    به من ارتباطي ندارد كه وارد اين دعوا شوم. اين يك موضوع بين اين دو نفر است. اگر مايلي‌كهن اين حرف‌ها را به من زده بود آن‌وقت مي‌دانستم چه جوابي به او بدهم اما الان به من ارتباطي پيدا نمي‌كند و ترجيح مي‌دهم حرفي هم نزنم.
    اما قبول داريد لحن و ادبيات مايلي‌كهن بسيار بد و در شان سرمربي تيم‌ملي نبود؟
    متاسفانه اين ادبياتي است كه در كل جامعه پذيرفته شده است و بارها در سطح عموم مردم ديده مي‌شود. به هر حال مايلي‌كهن نبايد به عنوان سرمربي يك كشور و جايگاهي كه دارد چنين حرف‌هايي مي‌زد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عليپور براي نصيحت مايلي‌كهن و قلعه‌نويي به رستم و سهراب متوسل شد:به
    خاطر ايران خودشان را زير پا بگذارند

صحبت‌ها و مصاحبه‌هاي مايلي‌كهن و قلعه‌نويي عليه يكديگر در چند روز گذشته بازتاب زيادي در بين اهالي ورزش و به خصوص فوتبال داشته است. در اين بين مشاور فرهنگي سازمان ليگ از مايلي‌كهن و قلعه‌نويي خواسته به‌خاطر ايران و مصالح ملي، خودشان را زيرپا بگذارند. عليپور شرايط كنوني تيم‌ملي و نياز به آرامش را يادآور شده است: «در شرايط كنوني بايد آرامش تيم‌ملي را حفظ كنيم. اين بزرگترين وظيفه‌اي است كه همه اهالي فوتبال از سرمربي تيم‌ملي تا رسانه‌ها و مربيان باشگاهي دارند اما در شرايط كنوني جوي را كه مشاهده مي‌كنيم برخلاف اين است. در حال حاضر جو به وجود آمده به سود افرادي است كه از صعود ايران به جام‌جهاني خوشحال نمي‌شوند.» جالب اينجاست كه عليپور به داستان رستم و سهراب هم اشاره كرده است: «رستم 90 درصد فكر مي‌كرد كه سهراب پسر خودش است اما فقط به‌خاطر همان 10 درصد و كشور ايران مقابل پاره جگرش ايستاد. من هم از مايلي‌كهن و قلعه‌نويي مي‌خواهم كه به‌خاطر ايران خودشان را زيرپا بگذارند و به تيم‌ملي و كسب افتخار در مجامع بين‌المللي فكر كنند.»

داره خودمونی میشه mastaneeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این همون آقایی که تا دیروز تو کنفرانس مطبوعاتیش زار زار اشک میریخت امروز به قلعه نوعی لقب عوام فریب میده...
    مربی ارزشی ... .... aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

واقعا دایی هر چی نداشت لااقل به بزرگتر از خودش تیکه نمنداخت.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جالبه ایشون دم از دین و ایمان میزنه ولی به قلعه نوعی میگه کوتوله. کوتاه بودن قد چیزی هست که خداداد هست و نباید مسخرش کرد !

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگن امرو صبح استفا داده مایلی کهن ! درسته !؟

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داده اما پذیرفته نشده !!!!

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بعضی خبرگزاری ها گفتن استعفا داده و با استعفاش موافقت نشده. بعضی ها هم گفتن کلآ استعفا نداده و شایعه بوده !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

استعفا داده ولی پذیرفته نشده..دست پیشو گرفته پس نیفته...خواسته با این کار مظلوم نمایی کنه تا استعفاشو نپذیرن!!
    با رفتن دایی و آمدن مایلی کهن از چاله به چاه افتادیم!

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده خدا این آقایی که مورد عنایت قرار گرفته فکر کنم از امشب به مدت 10 ، 15 شب خوابش نبره.
    امروز با دوستان قرمز رنگ بسی خندیدیم و مفیوض گشتیم.
    پانوشت:
    الان من به هیچ کس توهین نکردم. لطف کنید گیر ندین...
    و در ضمن به هیچ عنوان این حرکت زشت رو تایید نمیکنم.
    Last edited by yoosef_st; 20-04-2009 at 20:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •