نام ناصر حجازي اين روزها كمتر در رسانههاي نوشتاري ديده ميشود. او در يك چرخش 180 درجهاي، ديگر نه بهراحتي مصاحبه ميكند و نه وارد دعوا و جنگها و كلكلهاي رسانهاي ميشود. با اين حال او مهر سكوت را شكسته و هرچند دست و پا شكسته و با اكراه جواب سوالات را ميدهد.
آقاي حجازي! اين روزها اصلا جواب روزنامهها و روزنامهنگاران را نميدهيد، مشكلي پيش آمده؟
نه هيچ مشكلي وجود ندارد و با كسي هم مشكلي ندارم. تصميم گرفتم از اين به بعد فقط در تلويزيون و با رسانههاي خارجي مصاحبه كنم. با شبكههايي مثل دوبياسپورت مصاحبه ميكنم.
داريوش مصطفوي حرفهاي شما را در برنامه ورزش از نگاه دو تكذيب كرده است. گفته به شما قول مربيگري تيمملي را نداده بود.
مهم نيست. من در آن برنامه گفتم ماهي مرده نيستم كه در جريان آب شنا كنم.
اما او ادعاي شما مبني بر انتخاب شدن بهعنوان سرمربي تيمملي در زمان رياست خود و مسايلي از اين دست را رد و شما را به دروغگويي متهم كرده است.
جوابي براي اين آقا ندارم. هرچه گفته و ميخواهد بگويد مهم نيست. مردم ما بهخوبي همهچيز را ميفهمند و ميدانند كه چه كسي راست ميگويد و چه كسي دروغ.
پس جوابي براي مصطفوي نداريد.
خير، جوابي براي او ندارم.
راستي در جريان بيانيه تند و توهينآميز مايليكهن عليه قلعهنويي هستيد؟
بله، يك چيزهايي شنيدم.
نظر شما در اين رابطه چيست؟
به من ارتباطي ندارد كه وارد اين دعوا شوم. اين يك موضوع بين اين دو نفر است. اگر مايليكهن اين حرفها را به من زده بود آنوقت ميدانستم چه جوابي به او بدهم اما الان به من ارتباطي پيدا نميكند و ترجيح ميدهم حرفي هم نزنم.
اما قبول داريد لحن و ادبيات مايليكهن بسيار بد و در شان سرمربي تيمملي نبود؟
متاسفانه اين ادبياتي است كه در كل جامعه پذيرفته شده است و بارها در سطح عموم مردم ديده ميشود. به هر حال مايليكهن نبايد به عنوان سرمربي يك كشور و جايگاهي كه دارد چنين حرفهايي ميزد.