تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 53 از 53

نام تاپيک: تقلب در تراوین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض خسته نباشید بچه ها

دست درد نکنه خسته هم نباشی مهربون ولی یه چیزی من این چیزای که گفتی رو ردیف کردم حالا چطوری بهاش کار میکنن اگه میشه یه اموزش سطحی بگو تا بدونم چطوری باید بهاش بازی کرد

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

دوست عزیزم بچه ها رو ناامید نکن! من خودم تروجان نویسم و در زمینه هک سایت زیاد مهارت ندارم ولی دوست من مهارت های کافی رو در این زمینه دارد!
    اگر هکرها این پیام رو ببینند متوجه میشن که خیلی راحت تر از اونچیزی که فکرشو بکنی تراوین هک میشه ورود به سایتش که یه بچه هم میتونه بره و هکرهای کلاه سربزش بدرد لای جرز میخوره
    ورود به سایت کار آسونیه ولی برای تغییر در سایت باید باگ در آن یافت بشه و یا درش ایجاد بشه که حول محور 6 الی 7 ساعتی الافی داره!
    اگر بازیکنی از تراوین در اینجا بیاید بنده را میشناسه من همونیم که یه مشت ملت رو اوس کردم و صفحه یاهو رو طراحی کردیم! هههههه! واینم بهن ثابت شد منگل در بازی زیاده و من kingjiker رو هک کردم برای خودم ولی آقا اشکان شناسایی کرد و اونو پس گرفت میتونید از kingjoker سوال کنید! هههه! البته شاید بهتون فحش بده چون هنوز اعصابش خورده!
    به هرحال این کارو جهت سرگرمی کردم که یه ذره بخندم ولی اگر بخواهیم وارد عمل بشیم خیلی راحت یکی الی دو روزه تراوین رو به نفع خودمون هک میکنیم! البته دفعه قبل اگر اشکان نمیفهمید به منگولی اونم پی میبردیم که فهمید دست بر قضا ولی نتونست من رو شناسایی کنه! بروبچ شدنش میشه و دوروز بیشتر کار نداره حیف اگر ایمیلمو بدم میفهمید اکانتم چیه و برام دردسر میشه پس فقط اینو بدونید تراوین قدرت حفاظتی مانند دات کام رو نداره!
    این که نا امیدی نیست بیان حقیقته مطمئن باش مسئولای یه همچین سایتی که تقریبا تو همهجای دنیا سرور داره مثل شلغم ننشستن که شما بری سایتشونو به این راحتی که میگی هک کنی صد درصد یه اقدامات پیشگیرانه دارن اگه غیر این باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه.

چیز جالبیه.... ما که فعلا سر تراوین الافیم....باید یکی دو روز به حال خودش رها کنیم تا منابع بره بالا...بعد شروع می کنبم به ساخت و پاخت....اینطوری صبر هم می فهمیم چیه....ولی من کلا از کد تقلب نفرت دارم....چون گند می زنه به بازی.
    دقیقا درسته

بهترین راه حل استفاده از اکانت پولی تراوین هستش.الانم تراوین به هرکس که زودتر یه درخت بسازه یکسال اکانت رایگان plus میده پس بجنبید دست بکار شید!

تاپیکم قفل کنید شده محل خودنمایی بعضی ادمای بی ظرفیت.
    Last edited by BLACK-BLACK; 20-07-2009 at 06:58.

3. این کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

سلام

همونطوری که قبلا هم گفتم این بازی از سال 2004 تا حالا بوده و مطمئنا یه تیم خیلی قوی برنامه نویس پشتش هستند که کسانی هم مثل روسی ها نتونند اختلالی توش ایجاد کنند چه برسه به ما (!)

یکی از مزیت های بازی های آنلاین تحت مرورگر اینکه تا یه باگی توش پیدا میشه برخلاف بازی های آنلاین غیر تحت وبی ، سریعا اصلاح میشه ...

وقت خودتون را هدر ندید ... !

--------------------------------------------------
    قفل !

5. 3 کاربر از Moh3en_DDD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •