ممنون این خیلی عالی بود
اگه میشه اشکالای دیگه اش هم بگین.
ممنون این خیلی عالی بود
اگه میشه اشکالای دیگه اش هم بگین.
سلام،
باز هم درسها شروع شروع شد و من بی کار شدمو نشستم پای این آقاهه و مزاحم شما شدم.
بعد از نا امید شدن از ریاضیات مهندسی نشستم پای، پای این آقاهه.البته اگه یادتون باشه رونش و اون قسمت بالاییش تقریبا درست شده بود والآن با یه ذره تغییرات تو اونا و درست کردن ساق پا و کف پا نتیجه این شد که این آقای قهرمان می تونه رو پای خودش بایسته!
این هم عکس پاش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد هم رفتم سراغ بهتر کردن ساعد دست و بازوش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس دستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این رو هم بگم که حدود 2 ساعت روی عضلات رون پاش کار کردم ولی نتیجه قطع شدن پای بدبخت بود که از عصبانیت من نسبت به ناتوانی درست کردنشون حاصل شد(یعنی delete)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اون دیگه فعلا بی خیال رونش شدم. شیکمش هم که هنوز مونده.
این هم عکس کل بدنش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهشا اشکالاتش رو بگین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم نسبت کل بدن به کله رو یادم رفته، این الآن درسته؟ اگه نه کدوم قسمت باید کوتاه یا بلند بشه؟
آفرین انگشتهای پاش رو خیلی خوب در آوردی
اما مدل پاش جای کار زیادی داره ( به جز انگشتا )
سلام به... فکر کنم علی آقا، درسته؟!
ببین علی جان، الان این کاراکتری که ساختی خیلی خوبه. مشکل کارت اینجاست که میخوای کارای اولت رو با آخرین کارهای حرفه ای ها مقایسه کنی! که این کار درستی نیست! شما اول چند تا کاراکتر لوپولی و بدون جزئیات بزن، کم کم همه چی دستت میاد. الان قبل از این کار چند تا مدل دیگه زدی؟ اگه نزدی که اشتباهه بیای و با اولین کار بخوای یه مدل با جزئیات و خفن بزنی.
به نظر من همین مدل تا اینجاش خوب شده و نمیخواد بری تو کار جزئیات و آناتومیه درست! اگه بخوایم مشکلاتش رو بگیم هم، کم نیستن!
من مث همیشه پیشنهاد میکنم درباره ی آناتومی تحقیق کن و اگه تو کارای تری دی هم زیاد تجربه نداری روی توپولوژی و وایر فریم کارهای حرفه ای ها کار کن و بهشون فکر کن!
اما اگه میخوای کاراکترو راحتتر و بهتر مدل بزنی، بهتره قبلش یه پوز یا ژست مناسب واسش در نظر بگیری و همچین ژست خشک و رباتیکی که این یکی داره رو بهش ندی. چون درک آناتومی و عضلات در همچین حالتهایی سخت میشه. و سعی کن کارهای اولت مدلهای ساده باشن که از روی عکس یا تصاویر دیگه ای مدل بزنی.
اینا همه بخشی از مقدمه ی مدلسازی کاراکتر هستش که قبل از کار باید مد نظر داشته باشی تا وسط کار گیر نزنی و نصفه رهاش کنی...
به نظر من اینو با همین سطح جزئیات تمومش کن و بعدی رو شروع کن. ببین منظورم این نیست که این مدل خوب نشده یا بخوام ناامیدت کنم، نه! منظورم اینه که واسه حرفه ای شدن تو جزئیات دادن به کاراکتر باید کم کم جلو رفت نه با اولین مدل بخوای حرفه ای بشی.
اینا نظر من بود، ولی چیزی که مهمه نظر خودته. دوستان هم مطمئنا چیزای مفیدی خواهند گفت...
موفق باشی...
Last edited by HOMAYOON.F; 02-10-2009 at 12:57. دليل: هویجوری :دی
اااااااااا........
هنوز كارت تموم نشده...
زود باش ديگه...
ميخوايم رندر نهاييشو زود تر ببينيم...
از دوستانی که نظر دادن ممنون
رندر نهایی نداره دیگه.
تموم شد.
خودمم می دونستم خیلی افتضاحه! از این به بعد می رم دنبال کاراکتر کارتونی. شاید اونا خوب بشه!
ببینم کی گفت خیلی افتضاحه؟!!!
من گفتم کارت خوب شده، اگه میخوای بهتر شه باید به روش بهتری بری جلو.
من چند نمونه اینجا میذارم خواستی از همینا بساز یا یه چیزی تو این مایه ها... مدلسازیت که خیلی خوبه، فقط باید آناتومی کار کنی که اونم کم کم به دست میاری. تا اون موقع با همچین چیزایی مهارت مدلسازیتو بالاتر ببر.
محتوای مخفی:
محتوای مخفی:
محتوای مخفی:
اینام هستن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشروع کن، مطمئن باش یکی از بهترین مدلرها میشی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)