خب معلومه اتوماتیک
ادم بهترین لذتو از ماشین سواری میبره
خب معلومه اتوماتیک
ادم بهترین لذتو از ماشین سواری میبره
دنده دستی یا گیربکس مانویل امکان کنترل بهتر و بیشتر توان و گشتاور رو به راننده میده ولی مهارت زیادی رو هم طلب میکنه و در واقع زیاد کار بدنی داره ولی گیربکسهای اتوماتیک کار راحتی دارن و بنا به یک تنظیم قبلی و با کنترل کم و محدود راننده روی توان خروجی نسبت به مقدار دور موتور کار میکنن ولی اتلاف توان و زمان زیادی رو هم دارن .
گیربکسهای الترونیکی و تیپترونیک نوع خاصی هستند که بیشتر شبیه گیربکسهای معمولی هستن ولی توی این گیربکسها عمل کلاچ مکانیکی که با کنترل راننده بود به عهده تجهیزات الکترونیک و هیدورلیکی قرار داده شده و بیشتر روی سرعت تعویض دنده ها تاکید شده یک نوع دیگه که خیلی برای دوستان باید جذاب باشه گیربکسهای سکانسی هستش مثل گیربکس موتور سیکلت که بیشتر روی خودروهای ریس و رالی نصب میشه.
ولی در کل من گیربکس دستی و تیپ ترونیک رو بیشتر ترجیح میدم
من هم به همون دلیل هایی که رامین گفت ( یا حداقل حدودا شبیه ه همون آ)
گیربکس دستی و تیپ ترونیک رو بیشتر ترجیح میدم
من هم از دنده اوتوماتیک خوشم میاد چون دو سالعه با دنده دستی رانندگی کرده ام ولی به نظرم دنده اتوماتیک راحت تره وجذاب تر وارزان ترینین دنده اوتوماتیک فکر کنم برای ریو با شه.
راننده حرفه اي هيچوقت اتوماتيك رو ترجيح نميده تمام ماسل كارها دنده معمولي هستند نه اتومات .اتومات فقط راحتره ولي خيلي از اپشن ها را از راننده ميگيره
این سوال اصلا پرسیدن نداره چون جوابش معلومه
برای رانندگی شهری و جاده ای = اتوماتیک
برای رانندگی حرفه ای و مسابقه ای = دستی
الان توی اروپا و آمریکا رو هم نگاه کنید بیشتر از 90% ماشین ها اتوماتیک هست چون کسی نمیخواد تو خیابون کورس بذاره
تازه گیربکس اتوماتیک cvt هم که 99% عین دنده دستی عمل میکنه و اتلاف نیرو و زمان نداره
یا گیربکس های اتوماتیک پورشه که شتاب 0 تا 100 از دنده دستی بیشتر هست مثلا برای پورشه کایمن که شتاب دستی 5.2 ثانیه هست درحالی که شتاب اتوماتیک 5.1 هست چون گیربکس دو کلاچ هست
Last edited by spiky; 22-08-2011 at 13:37.
به نظرم تو تهران فقط دنده اتوماتیک حال میدهچون با دنده دستی با این وضعیت ترافیک باید همش کلاچ و ترمز بگیری پدر پات در میاد
![]()
من چون پشت اتومات نشستم نمی تونم درست نظر بدم ولی اینو می دونم که اتومات قیمتش بالاس و البته فکر کنم واسه تهران که ترافیکش زیاده خوب باشه ولی دنده دستی یه چیزه دیگه است واسه ما جهان سومی ها![]()
معلومه اتومات بهتره...
تا تجربش نکنی نمیفهمی!!!
مخصوصآ برای شهرهای ما که پر ماشین شدن و همه جا ترافیکه...
در ضمن مصرف بنزین کمتری هم داره...
مصرف بنزین اتومبیلها با گیربکس اتوماتیک بیشتر از مانوئل هستش بهتره نتیجه چند تا تست رو بخونید شتاب کمتر مصرف بیشتر نسبت به مانوئل
Last edited by rami_hemi; 04-09-2011 at 23:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)