برای انلاک No باید Chapter x3 رو با Wu بری وتمام مسیجر هارو بکشی و نگذاری هیچ کدوم به مقصد برسن
نامرد نباش تشکر کن
برای انلاک No باید Chapter x3 رو با Wu بری وتمام مسیجر هارو بکشی و نگذاری هیچ کدوم به مقصد برسن
نامرد نباش تشکر کن
دریانورد؟منظورت تاداکاتسو اِ tadakatsu و lu bu دشمن همن و به یه اندازه قدرت دارن![]()
داداش اوروچی از لوبو و تاداکاتسو ضعیف تره
فقط باید تو مراحل 8x وقتی به لوبو رسیدی بکشیش و از مکان جنگ دور نشینوشته شده توسط MOHAMMADREZAMMMMMM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
تومرحله اسمش یادم نیست ولی تو مراحل sw فرمانده ما نوبوناگاهه تو oadawara castle سیمایی و ژوگه لیانگ دشمن مونه بعد از اینکه اون دوتا فرمانده دشمنو کشتید . سیمایی و ژوگلیانگ میان سریع برو وسط نقشهاون دوتا فرمانده رو قبل از فرار بکش بعد متظر نیروی کمکی باش بعد اول ژوگه لیانگ و بعد سیمایی رو بکش![]()
فقط 3 تا storehouse رو بگیر بعد کوتارو رو بکش
فقط فرمانده هارو بکش با سربازا کت=اری نداشته باش
سلاحشون قدرتش برابره.ولی من لوبو رو از همه بیش تر دوست دارم
بچه هر سوالی دارید لطفا از من ببرسید فط تا آخر تابستون وقت دارم سریع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
آنلاک کردن zhen ji : باید بایک کاراکتر قوی مثل تاداکاتسو بازی کنید. اول همه ی فرمانده هارو بکشید.
سپسکوتارو فوما 6 تا جادوگر میفرسته سریع برید بکشیدشون :نذارید zhen ji یا بقیه اونارو بکشند و در آخر سریع کوتارو و بقیه رو بکشید
بجای تشکر درخواست ها زیادتر می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)