شهاب جان آتودسک این پلاگینا رو ازکجا میخره؟
یعنی خودش نمیسازه؟
شهاب جان آتودسک این پلاگینا رو ازکجا میخره؟
یعنی خودش نمیسازه؟
من خودم از با مکس 2010 کار میکنم وتغیری هم نسبت به 3ds max 7 نکرده مخصوصا help برنامه همون help7 رو با تغیر دادن رنگ محتویات و با همان تصاویر گذاشتن روی max 2010 مکس 7 هم که اطلاع دارید تاریخ انتشارش بر می گرده به 3 ، 4 سال پیش
در ضمن تمام سایت هایی رو که انتخاب کردید فیلتر شدن اگه شد لینک یه فیلتر قوی هم بزار
خدایی نمی دونم واسی چی این سایت ها رو فیلتر می کنن
یه مدت پیش برای download نرم افزار manga studio از تمام ترفند ها استفاده کردم این جور نوشتمش اونجورش کردم دیدم فایده ای نداشت رفتم سراغ فیلتر شکن تا تونستم بگیرمش ...
Last edited by samadsam; 06-08-2009 at 08:26.
دوست عزیز من خودم بامکس 2010 کار می کنم و نسبت به 3ds max 7 هیچ تغیری نکرده مخصوصا help همون عکس هایی که در مکس 7 بود در این مکس 2010 هم کار رفته و محتویات تکراری اطلاع دارید که مکس 7 تاریخ انتشارش بر میگرده به 3،4 سال پیش
در ضمن لینک هایی که گذاشتید همشون فیلترن اگه تونستید یه فیلتر شکن توپم بزارید
من خودم یه مدت پیش می خواستم نرم افزار manga studio رو Download کنم اومدم توی google نوشتمش اصلا نگذاشت برم توی جستجو متاسفانه فیلتر بود منم اومدم اینجور نوشتمش اونجور نوشتمش دیدم هیچ فایده ای نداره رفتم سراغ فیلتر شکن تا کارم درست شد
بازم ممنونم
خوب من دیگه نمیدونم تغییر به چی میگن
من اینهمه ساله مکس کار میکنم تا حالا تغییراتی به این گستردگی تو هیچ برنامه ای ندیدم یهو از یه ورژن تا یه ورژن دیگه کلی عوض بشه
فقط تو بخش مدلسازی بیشتر از 100 تا ابزار جدید اضافه شده که تو هیچ برنامه دیگه ای وجود ندارن
لینکا برای یوتوب هست که به برکت ............... بستنش. قبلا گذاشته بودم
الان لینک جدید پیدا کردم حتما میذارم
راستی خوب هلپ برنامه تغییر لازم نداره ..
دلیلی برای تغییرش نیست
هلپ کاملو جامعی هستش
فقط هر بار چیز جدیدی اضافه بشه به هلپ هم اضافه میشه
خوب نیازی نیست تغییر کنه
با اجازه از اساتید
تو لینک زیر میتونید تغیرات عمده رو ببینید سایت فارسی هست و توضیحات فارسی روش میده
به نظر من هم تفاوت های زیادی توش ایجاد شده
یکی از دوستان میگفت ضعفهای مدلینگش نسبت به مایا برطرف شده!
نقل قول کردمخدای نکرده نمیگم مکس بهتره(دوستان مایا کار غیرتی نشن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب سایت باحالیه امیدوارم زود راه اندازی شه که بدجوری جاش تو نت خالیه واسه ماها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)