تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: omnia hd يا idou يا n97

راي دهنده
102. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • omnia hd

54 52.94%
  • idou

34 33.33%
  • n97

14 13.73%
صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 121

نام تاپيک: مقايسه omnia hd و idou و n97

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حد اقل اینکارو میشه کرد

Last edited by Hamid..God; 28-03-2009 at 16:29.

2. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

اولاً اینکه مشخصات کامل گوشی بیرون نیومده ، یکی از اشکالات زشت سونی اریکسون اینه که همیشه گوشی رو که کامل معرفی نشده و مشخصات کاملی نداره معرفی می کنه و این اشکال رو باید به شر کت گرفت و داره همون برنامه اکسپریا رو که یه قرن بعد از ابهام گوشی رو داد بیرون سر اینم پیاده می کنه...
    درضمن اینکه شما چیزی بجز دوربین از گوشی نمی دونی مشکل از اینه که کمی پیگیری نکردی وگرنه خیلی چیزا که رسمی اعلام شده دستگیرت می شد
    راجع به lcd که شرکت اعلام کرده 3.5 اینچه و رزولوشنش 360 * 640 و تعداد 16 میلیون رنگ نشون می ده.
    راجع به باطریشم که 1000 آمپر اعلام شده اما خیلی کم به نظر میاد و حتماً باید ارتقاش بدن چون اینجوری دارند گوشی عذاب می کشن.
    سیستم عاملشم که در اصل همون سیمبین s60 وبرایش بنجم که یه اسم دیگه روش زدن و تفاوتی نداره و الان روی نوکیا 5800 که توی بازار موجوده نصبه.
    در مورد فیلم برداریش هم ندیدم کسی حرفی بزنه.
    نوع lcd هم که به تازگی بخاطر قلمی که روی گوشیه مشخص شده مقاومتیه...
    همه اینا هم به صورت رسمی اعلام شده و توی gsmarena موجوده...
    علی جان اینا رو بکسی بگو که چیزی ندونه !! نه به کسی که 3 سال تو این فروم هست و عشقشم سونی هست !!
    من که مشخصات ال سی دی رو گفتم و اصلی ترین مشخصش که شما بهش گیر دادین که همون خازنی بودن هست هنوز معلوم نیست !!! نمیشه از روی قلم تشخیص داد !! امنیا هم قلم داره !! پس این همه میگین امنیا خازنی کشک ؟
    بعدشم شما دلیلت اینه که قلم داره مقاومتیه !! من میگم چون آیکوناش بزرگ هست 100% خازنی هست و همچنین قلمش هم برای قسمت های خیلی ریزی گذاشتن که نمیشه با انگشت زد
    باتری رو هم که همه میدونن 1000 میلی آمپر هست ولی شما دارین راجع به شارژ نگه داشتنش صحبت میکنید که هنوز هیچ کس با این گوشی کار نکرده که ببینه این گوشی چقدر شارژ نگه میداره !! پس اینم از روی حدسیات هست
    سیمبینش هم که خودت نمیدونی چی هست و میگی همون سیمبین هست !! خاب اگه همون سیمبین هست چرا توی هیچ سایتی ننوشته که سیمبین سری 60 ویرایش 5 ام هست ؟؟ اینم توی ابهامه و شما بازم مثه بالا داری حدس میزنی
    فیلمبرداری هم که هیچ کس نمیدونه
    پس ببین همه ی این چیزایی که داری روش بحث میکنی همش نظر خودته و همش هم حدسیات هست !!
    پس لطفآ بیخودی روی این گوشی عیب نذارید یا تو سرش نزنید یا اصلآ مقایسش نکنید چون کار الکی و مسخره ای هست !!

4. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

البته صفحه خازنی فقط با انگشت کار میکنه و با قلم نمیشه ازش استفاده کرد. در ضمن صفحه خازنی نیازی به قلم نداره و با دست راحت کار میکنه مثل آیفون
    بعدش اگه میشه مخالفای سامسونگ انقدر روی باتری i8510 مانور ندن. بابا باتریش بعد از 2 3 هفته کاملاً درست میشه.
    حالا اولش باتریش مشکل داشته دیگه مخالفای سامسونگ اینو گرفتن دست ولش نمیکنن. اگه میشه یه سر به تاپیکش بزنید و ببینید که باتریش فقط 2 3 هفته اول یکم اذیت میکنه و بعد درست میشه

6. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خودتونو گول نزنید ممکنه از امکانات آیدو کم بشه ولی بهش چیزی اضافه نمیشه
    اولا که این تاپیک خیلی مسخرست چون اصلا مقایسه ان97 با اون 2تا درست نیست بعدشم همون طور که بچه ها گفتن بحث در رابطه با آیدو زوده ضمنا این چند صفحه هم خوندم و فکر کنم عنوان تاپیک اشتباهه چون شما نظر سنجی گذاشتی تا نظر بقیه بدونی ولی فقط حرف خودت تکرار می کنی و میگی i8910 بهتره و این تاپیک هم برای این زدی که بگی i8910 از همه بهتره ( البته به نظر خودم فعلا هم همین طور هست)

در رابطه با جملتون هم که نقل قول کردم مثل این که شما اطلاعاتت ضعیفه چون پارسال تو زمان معرفی و عرضه برترین گوشی سال سونی اریکسون یعنی اکسپریا این گوشی خیلی تغییرات کرد از جمله تغییر طراحی قسمت پشت گوشی افزایش ram گوشی بهبود نرم افزاری که کاملا مشهود بود و...

8. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

راست میگه دیگه. کدوم گوشی هست که معرفی بشه با منوهاشم کار کنن کلی عکسم ازش منتشر بشه بعد هنوز همه امکاناتش مشخص نباشه؟ خودتونو گول نزنید ممکنه از امکانات آیدو کم بشه ولی بهش چیزی اضافه نمیشه

فقط اين بار اونم آيدو اينجور شد. نه كه از قبل هر چي من يادم مياد وقتي گوشي معرفي ميشد GSMarena هم همه مشخصاتش رو كامل ميزد.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

حالا جالب اینجاست میگه باتری آی8510 درست میشه و شما هم هی اینو میگید =))
    دوست من چطور شما هی میگی صفحش مقاومتی ه !! چطور میگی فست پورت داره !! چطور میگی ...
    ما هم میگیم باتریش بدرد خودش میخوره !! جاواش بدرد خودش میخوره و ....
    هر برندی مشکلات خودشو داره و هر فن بویی از هر برند باید اونا رو بپذیره و به برطرف کردن اشکالات برند خودش فک کنه تا اینکه روی اشکالات برند دیگه حساس بشه و روی اونا مانور بده و اعصاب ملتو خورد کنه
    همونطور که خودم گفتم و سعید هم پشتبندم گفت شما با همون آی8910 ات حال کن
    مجتبی جان این تاپیک رو هم بفرست زباله دونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علی جان اینا رو بکسی بگو که چیزی ندونه !! نه به کسی که 3 سال تو این فروم هست و عشقشم سونی هست !!
    من که مشخصات ال سی دی رو گفتم و اصلی ترین مشخصش که شما بهش گیر دادین که همون خازنی بودن هست هنوز معلوم نیست !!! نمیشه از روی قلم تشخیص داد !! امنیا هم قلم داره !! پس این همه میگین امنیا خازنی کشک ؟
    بعدشم شما دلیلت اینه که قلم داره مقاومتیه !! من میگم چون آیکوناش بزرگ هست 100% خازنی هست و همچنین قلمش هم برای قسمت های خیلی ریزی گذاشتن که نمیشه با انگشت زد
    باتری رو هم که همه میدونن 1000 میلی آمپر هست ولی شما دارین راجع به شارژ نگه داشتنش صحبت میکنید که هنوز هیچ کس با این گوشی کار نکرده که ببینه این گوشی چقدر شارژ نگه میداره !! پس اینم از روی حدسیات هست
    سیمبینش هم که خودت نمیدونی چی هست و میگی همون سیمبین هست !! خاب اگه همون سیمبین هست چرا توی هیچ سایتی ننوشته که سیمبین سری 60 ویرایش 5 ام هست ؟؟ اینم توی ابهامه و شما بازم مثه بالا داری حدس میزنی
    فیلمبرداری هم که هیچ کس نمیدونه
    پس ببین همه ی این چیزایی که داری روش بحث میکنی همش نظر خودته و همش هم حدسیات هست !!
    پس لطفآ بیخودی روی این گوشی عیب نذارید یا تو سرش نزنید یا اصلآ مقایسش نکنید چون کار الکی و مسخره ای هست !!
    من هرگز توی سر Idou نزدم ، فقط مشخصاتشو گفتم...
    دوست من این گوشی یک دوربین 12 مگا پیکسلی یدک می کشه ، پس برای گرفتن همچین عکسهایی نیاز به یک سی پی یو قوی داره و باید یک سی پی یو قوی داشته باشه ، و سی پی یو هم مصرف باطری بالایی داره ، پس خودت قضاوت کن که 1000 میلی آمپر می تونه کافی باشه ؟ نمی دونم چرا شما فکر می کنید من از سونی اریکسون بدم میاد ؟ من از هیچ برندی بجز ال جی بدم نمیاد که برای اونهم دلایلی دارم...
    من عاشق گوشی G900 سونی اریکسون هستم و با توجه به قیمتش به نظر فوقولادست ، خودم هم که یک سال و خورده ای با P990 کار کردم ، همین Idou هم ممکنه اگه بیاد بخرمش... پس اشتباه گرفتید ، من دشمن سونی اریکسون نیستم... سعیم بر گفتن حقایقه...
    درضمن امنیا درسته قلم داره ، اما امنیا اچ دی نداره بحث ما هم روی امنیا اچ دی هست ، شما یه عکس از قلمش برامون بزار ، چون GSMarena توی ریویوش نوشته که قلم نداره...
    سیستم عاملشم توی یو توب دیدم ، هیچ تفاوتی از نظر ظاهر با سری60 ویرایش پنجم نداره فقط اپن سورسه همین، اما ترجیه می دم راجع بهش حرف نزنم.
    توی فیلمهای آیدو هم دیدم که با ناخن روی صفحش کار می کنن ، می دونی که صفحه خازنی قلم و ناخن روش کار نمی ده...
    شما یه گوشی با صفحه خازنی مثال بزن که قلم داشته باشه ، پس فکر می کنم قلم داشتن دلیل خوبی برای خازنی نبودن صفحش باشه...
    تفاوت من با شما اینه که من روی هیچ برند خاصی تعصب ندارم و عشقم هیچ برندی نیست برای همین دلیلی نداره بخوام بی خودی محصولی رو خراب کنم ، همیشم با دلیل حرف می زنم ...
    امنیای من هم آیکانهای خیلی بزرگی داره ، اما خازنی نیست و مقاومتیه... پس آیکان اصلاً دلیل خوبی نیست...
    چیزایی هم که راجع به آیدو گفتم فکر نکنم نکته منفی توش بود که بخواتد توی سر گوشی بزنه ، اکثراً مشخصات اعلام شدش بود...

12. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان طرفدار Iduo و سونی اریکسون ، خب مخالفتاشون رو می تونن با نشون دادن برتریهای این گوشی نسبت به دو گوشی دیگه نشون بدن ، نه اینکه هی بگن چرا می گین امنیا اچ دی بهتره ، خب اگه شما می گید آی دو بهتره ، شما هم دلیل بیارید ، کسی جلوتونو نگرفته .
    این جمله : مجتبی جان این تاپیک رو هم بفرست زباله دونی
    اصلاً در حد بچه های فروم نیست...خیلی بی ادبانست ، خواهشن فرهنگتونو اینجوری به همه نشون ندین. بچه های فروم تاحالا هر جوری صحبت کردن ، کسی به کسی بی احترامی نکرده ، اما با این حرف به همه بچه های تاپیک بی احترامی شد.
    درضمن ، کساییم که جنبه تاپیک و بحث رو ندارن می تونن وارد نشن ، کسی اجبار پشت کسی نذاشته...

14. 2 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

11

توی پستم نام بردم ، دقت کنی میبینی
    خب اين پست شما :

اولاً اینکه مشخصات کامل گوشی بیرون نیومده ، یکی از اشکالات زشت سونی اریکسون اینه که همیشه گوشی رو که کامل معرفی نشده و مشخصات کاملی نداره معرفی می کنه و این اشکال رو باید به شر کت گرفت و داره همون برنامه اکسپریا رو که یه قرن بعد از ابهام گوشی رو داد بیرون سر اینم پیاده می کنه...
    درضمن اینکه شما چیزی بجز دوربین از گوشی نمی دونی مشکل از اینه که کمی پیگیری نکردی وگرنه خیلی چیزا که رسمی اعلام شده دستگیرت می شد
    راجع به LCD که شرکت اعلام کرده 3.5 اینچه و رزولوشنش 360 * 640 و تعداد 16 میلیون رنگ نشون می ده.
    راجع به باطریشم که 1000 آمپر اعلام شده اما خیلی کم به نظر میاد و حتماً باید ارتقاش بدن چون اینجوری دارند گوشی عذاب می کشن.
    سیستم عاملشم که در اصل همون سیمبین S60 وبرایش بنجم که یه اسم دیگه روش زدن و تفاوتی نداره و الان روی نوکیا 5800 که توی بازار موجوده نصبه.
    در مورد فیلم برداریش هم ندیدم کسی حرفی بزنه.
    نوع LCD هم که به تازگی بخاطر قلمی که روی گوشیه مشخص شده مقاومتیه...
    همه اینا هم به صورت رسمی اعلام شده و توی GSMarena موجوده...
    و اين هم دقت اگه منظور شما X1 هست كه بايد بگم همه چيزش همون اول مشخص شد و همون شب معرفيش تو GSMArena هم زد. ولي اگه منظورتون يه كمي تغيير تا زمان بيرون دادن هست كه اون بحثش كلا جداس و به اين معني نيست كه گوشي مشخصات كامل نداشته باشه! ضمن اينكه براي n96 نوكيا هم همين اتفاق افتاد و سي پي يو ارايه شده كمتر از سي پي يو موقع معرفي گوشي بود.

به نظر من الان نبايد هيچي بگيم تا گوشيها وارد بازار بشن و دست چند نفر باشه و بعد بحث كنيم. الان همينجوري داريم بحثهاي الكي ميشنويم مثل: " دوازده مگاپيكسلي بالاتر از 8 مگاپيكسل نيست و فقط عدد هست " مشابه همين بحثهاي تخصصي! رو زمان معرفي I8510 و C905 هم ميشنيديم كه 8 فقط عدد هست و 5 خيلي بهتر هست و مثلا n95 از هر دوتاي اينها بهتر هست عكسش.
    Last edited by noisymind; 29-03-2009 at 08:02.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خب اين پست شما :

و اين هم دقت اگه منظور شما X1 هست كه بايد بگم همه چيزش همون اول مشخص شد و همون شب معرفيش تو GSMArena هم زد. ولي اگه منظورتون يه كمي تغيير تا زمان بيرون دادن هست كه اون بحثش كلا جداس و به اين معني نيست كه گوشي مشخصات كامل نداشته باشه! ضمن اينكه براي n96 نوكيا هم همين اتفاق افتاد و سي پي يو ارايه شده كمتر از سي پي يو موقع معرفي گوشي بود.

به نظر من الان نبايد هيچي بگيم تا گوشيها وارد بازار بشن و دست چند نفر باشه و بعد بحث كنيم. الان همينجوري داريم بحثهاي الكي ميشنويم مثل: " دوازده مگاپيكسلي بالاتر از 8 مگاپيكسل نيست و فقط عدد هست " مشابه همين بحثهاي تخصصي! رو زمان معرفي I8510 و C905 هم ميشنيديم كه 8 فقط عدد هست و 5 خيلي بهتر هست و مثلا n95 از هر دوتاي اينها بهتر هست عكسش.
    اصلا هم این طور نبود !
    چرا اطلاعات غلط میدین دوست من ؟
    اصلا همچین چیزی سابقه نداشته تو نوکیا

زمانی که نوکیا 96 رو پرده برداری کردهمزمان با یه شرکت سویسی قرداد بست که سی پی یو هاش رو از arm
    تهیه نکنه
    اون موقع همه سایت ها (نه خود شرکت) زدن که سی پی یو 96 مشخصاتش اینه 332 مگا هرتز
    ولی نوکیا رسما چیزی اعلام نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    تا بعدا خود شرکت ضمن اعلام به هم خوردن قرادادش سی پی یو 96 رو اعلام کرد
    294 مگاهرتز بصورت دو هسته ای

همون طور که میبینین بیشتر یه جنجال رسانه ای بود
    Last edited by ali racer; 29-03-2009 at 11:26.

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •