با سلام
خلاصه بازي آخرم :
منسا موسي (مالي) - نقشه استاندارد - سختي: پرينس

AI:
مونته زوما - چنگيز - توكوگاوا - ايزابل - ويكتوريا - صلاح الدين
برد: مسابقه فضايي (و خيلي نزديك به cultural Victory )
Victory Conditions

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شهرهاي برتر

توضيح:
طبق معمول با منسا موسي روي نقشه اي بازي كردم كه سنگ داشته باشه( براي ساختن اهرام و رفتن سريع به Representation ) با اينكه سه حريف spiritual هستند من زودتر به هندوئيسم رسيدم. يكي زودتر به بوديسم رسيد. منسا موسي ليدر بسيارخوبيه در اكونومي! كنفوسين، تائوييسم ، مسيحيت و اسلام رو قبل از بقيه گرفتم.
نقشه:
موقعيت من وسط هست. من تا نزديك Optic به بقيه برخورد نكردم. جنگ ظاهرا از قبل شروع شده بود. مونته زوما ( سبز) از سمت چپ ويكتوريا و ايزابل رو كه در حد فاصل من و خودش بودند تا آخر بازي نابود كرد. چنگيز (قهوه اي) سمت راست به توكوگاوا و صلاح الدين در حدفاصل من و خودش حمله ميكرد. من هم طرف قوي رو گرفتم و با قطع رابطه با جناح مخالف خودم رو از دشمني با اين دو حريف agressive كه با هم متحد بودند دور نگه داشتم طوري كه تا آخر بازي نظامي خيلي كمي داشتم.
Culture
برد فرهنگي يعني حوصله داشتن. اين طولاني ترين روش بردن در سيويليزيشن هست. اصلا سيويليزيشن يعني حوصله.
البته استراتژي پيروزي فرهنگي محاسبه هم داره (حتي ميتونيد بسنجيد كه با كالچر حال حاضر اين شهر تا كي ميتونيد به 50000 برسيد) . دينهاي زيادي كه اينبار داشتم شرايط خيلي جالبي درست كرده بود. از يه طرف ديگه نيازي به luxury زياد نيست. در Free religion هر دين= 1+ كالچر بعلاوه يك هپي فيس. و تمام اون معابد ، مساجد، كليساها ،آكادميها و ... يعني خروارها فرهنگ. ضمنا تكنيكهاي متنوعي داريد: اسلايدر كالچر - تركيب سيويكهاي representation و كست سيستم با free speech و متخصصها و ... .
اين روش رو از دست نديد!!
UN
وسط ساخت UN متوجه شدم مونته زوما در انتخابات برنده ميشه. اون با چنگيز راي ( جمعيت) لازم رو داشتند.
ساخت رو به تعويق انداختم( ميشه چيزهاي ديگه اي ساخت و ساخت قبلي رو نصفه كاره گذاشت) وقتي مونته زوما UN رو شروع كرد اول يكمي با جاسوس مزاحمش شدم
.
ولي بعد متوجه شدم در انتخابات موفق نميشه!!! چرا؟
خب در انتخابات يكي از كانديدها سازنده UN هست و ديگري كسي است كه از مابقي جمعيت بيشتري داره.
اگر من UN رو ميساختم اون راي چنگيز رو در برابر من دراختيار داشت.
اگر او UN رو ميساخت مجبور بود با خود چنگيز رقابت كنه چون چنگيز كانديداي دوم بود بخاطر جمعيت بيشتر از من.
-----------
سئوال جانبي: ناپلئون در حالت دوستي( PLeased) هم ممكنه به شما حمله كنه.( ناپلئون خيانتكار!)
مونته زوما هم اينطوره؟
(خودم تا بحال نديدم)