تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 33 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 327

نام تاپيک: آموزش تنظیمات Nod32 و Smart Security ← تنظیمات نسخه 4 در پست دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اقا ممنون من تنظيمات رو انجام دادم و يه ويروس بيدا شد ولي نتونست كاري انجام بده جون اين مسج رو نشون ميداد no action available. quit scan ? كزينه حذف كردن رو نميشد انتخاب كني !!! و منم مجبور شدم خارج بشم !!!

يه سوال داشتم و اون اينكه وقتي با نرتن اسكن ميكنم تعداد فايلهام به 79 هزار ميرسه ولي با نود32 ميكه كه تعداد فايلهاي اسكن شده 36 هزارتا هست دليلش جيه ؟ همه تنظيماتي كه شما كفتيد هم انجام دادم

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام
    ممنون از كركي عزيز فقط يه مشكل دارم من قسمت وارد كردن كدها بايد همه كدها يعني همون سه قسمت رو به ترتيب بنويسم يا جور ديگه دوستان اگه يه راهنمايي بكنن ممنون ميشم

آخر فروم باز MaliN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون کرکی جان واقعا فوق العاده بود من یه مشکلی با او pdf که گزاشتیید دارم اگه میشه یه جای دیگه آپلودش کنید چون پرشین گیگ اجازه دانلود نمیده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

واقعا خسته نباشی
    ممنون (اشتباه تایپیک زده بودم)
    Last edited by shahedi; 28-12-2006 at 15:50.

آخر فروم باز Hamed-Dehghani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض من گفتم کار خودشه شماها باور نمی کردید

چند وقت ییش تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد یه اتفاق عجیب نوشتم که

صفحات Html كه روي هارد ذخيره كرده بودم درست کار نمی کنن و ديگه صفحه اي كه داخلش عكس و نوشته ها در كنارهم باشند رو نشون نمي ده ؛

يادمه موقع اسكن هارد ؛ NOD32 فايلهاي مربوط به اين صفحات Html رو با رنگ آبي اعلام مي كرد؛ ( error opening (File locked

همه این اتهام رو از Nod32 مبرا می دونستند ؛ ولی به من ثابت شد که کار کار خود Nod32 هست

چون به دلایلی مجبور شدم Nod32 رو Unistall کنم که متوجه شدم تمام صفحاتی که Nod32 مسدود کرده بود مجدداً کار میکنن (عکس و متن در کنار هم)
    وقتی دوباره Nod32 رو نصب کردم و تنظیماتی که تو این تاپیک Cracki توصیه کرده که دستشونم درد نکنه ؛ انجام دادم و یه بار هاردم رو اسکن کردم ؛
    دیدم باز Nod32 اون صفحات رو مسدود کرد.

پس مراقب باشید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصاً مربوط به قسمت Archive رو اگه اعمال می کنید خدای نکرده به هر قیمتی واسطون تموم نشه!

خود Cracki جمله خوبی رو اولش بکار می بره میگه
    " اگر از آن دسته از افرادی هستید که امنیت بیشتر را به کندی سرعت ترجیح میدهید در آن صورت مطابق توضیحاتی که دادم عمل کرده و تنظیمات مربوط به این قسمت را نیز انجام دهید."

پس مراقب باشید که امنیت هم بهایی داره.

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

حامد جان درست میگه .این اتفاق برای من هم افتاد.نرم افزاری دارم بنام Dialup Pass که نیاز به نصب نداره.
    در حالتی که نود فعاله این برنامه اجرا نمیشه ولی اگه قسمت AMON نود رو غیر فعال کنید برنامه اجرا میشه.
    و البته نمونه های این رو هم قبلا دیدم. و فکر کنم دلیلش این باشه که برنامه ای که من داشتم برای انجام دادن کارش نیاز داشت که به فایل های اصلی سیستم دسترسی پیدا کنه و نود هم فکر میکنه که این برنامه قصد دیگه ای داره و جلوشو میگیره...
    راستی اینم بگم که من نود رو اپدیت کردم ( 1/1/2007)
    زورتون بیاد...

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مسیر آپدیت های این برنامه کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه safir_filthy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    حاشیه p30 world

پيش فرض

کرکی جان از راهنمایی خوبت ممنونم ولی یه سوال علت اینکه موقع اسکن بعضی از از فایل ها یا فولدر ها رو آب نشون میده چی هست؟

Banned Maximillion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خونمون

11

سلام دوستان گرامی
    شاید ندونیدولی متاسفانه کرکی مدتی نیومده!!! کرکی کجایی!؟!؟؟
    با اینکه سرم شلوغه ولی سعی میکنم به تمام سولاتتون جواب بدم.

سلام
    ممنون از كركي عزيز فقط يه مشكل دارم من قسمت وارد كردن كدها بايد همه كدها يعني همون سه قسمت رو به ترتيب بنويسم يا جور ديگه دوستان اگه يه راهنمايي بكنن ممنون ميشم
    دوست عزیز اگه میخواید تمام درایو های شما بدون کم و کسر اسکن بشه اولین کد رو وارد کن.
    اگه میخواید یک یا چند درایو خاص اسکن بشه از دومین کد استفاده کنید و نامدرایو ها رو در کد ها بیارید.

ممنون کرکی جان واقعا فوق العاده بود من یه مشکلی با او pdf که گزاشتیید دارم اگه میشه یه جای دیگه آپلودش کنید چون پرشین گیگ اجازه دانلود نمیده
    سر فرصت آمادش میکنم.

کرکی جان از راهنمایی خوبت ممنونم ولی یه سوال علت اینکه موقع اسکن بعضی از از فایل ها یا فولدر ها رو آب نشون میده چی هست؟
    چون الان انتی ویروس جلوم نیست نمیتونم درست و حسابی جوابتو بدم اما
    دلایلی مختلفیداره از جمله اینکه فایل ها پسورد داشته و NOD32 نتونسته اونها رو اسکن کنه یا
    اینکه اون فایل ها صدمه دیده اند ( شایدم مشکل اون دوستمون که توی یکی از تاپیکهای همین صفحه نوشته بودند برای شما پیش اومده ) یــــــــــــــــــا ... .به هرحال این معنی رو میده که فایل ها اسکن نشده!!!

مسیر آپدیت های این برنامه کجاست؟
    توی یکی از پوشه های این آنتی ویروس .اسمش رو درست یادم نیست ولی یه چیزی شبیه updfile
    یا چیزی توی همین مایه هاست بگردی پیدا میکنی.راستی +برداشتن اینها از nod32.000 تا nod32.006

دوستان گرامی سعی کنند اگه سوالشون درباره تنظیمات این آنتی ویروس هست سوالاتشون رو
    اینجا مطرح کنند در غیر اینصورت درخواست هاشون رو توی تاپیک ویژه این آنتی ویروس (به لینک زیر)
    مطرح کنند.ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب تا چند روز دیگه خدا نگهدار
    Last edited by Maximillion; 21-04-2007 at 11:12.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دست همتون دردنکند بخصوص Cracki جان عزیز که اینقدر کامل و جامع توضیح دادند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •