تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 52 از 52

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید گوشی :n96 یا n958gb

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ببخشید مرتضی جان من دخالت میکنم ....
    .
    من این آدرس پست رو دیدم ... اون دوستمون هم یه مقدار اغراق کردن .... چون هر چه قدر هم باتریش ضعیف باشه دیگه یک روز رو دووم میاره ...
    در ضمن از صحبتهاب ایشون معلومه زیاد اهل عکاسی وعکس گرفتن هستند ... خوب مسلماً دوربین 8 مگا پیکسلی شارژ زیادی هم میکشه ... دیگه متعادلش روزی 5 تا عکس هست که من دوستانی که 8510 دارم شنیدم با روزی 5 تا عکس هم مشکلی نداره ...
    مگه اینکه بخوای عکسهای بیشتر و یا فیلبرداری طولانی بکنی .....
    .
    در مورد قدرت پخشش هم شاید W850 واقعاً حداقل از نظر ایشون بهترین قدرت توی هندزفری رو داشته باشه ولی اگه قرار بود این گوشی هم مثل W850 قدرت پخشش بالا باشه که دیگه باتریش همون 1 روز هم دووم نمیوورد ....
    پس بهتره منطقی باشیم و از گوشی فقط به عنوان یه گوشی انتظار داشته باشیم نه دوربین عکاسی + ضبط صوت + دوربین فیلمبرداری + مکان یاب ( فقط مخصوص Gps ) و غیره ...
    .
    من با همه این شرایط 8510 رو واقعاً قبول دارم کاری هم ندارم که تولید کدوم شرکت هست ... آدم جنس خوب رو همیشه تائید میکنه همین

2. 2 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اگه از 8510 يه هفته استفاده كنيد باتريش درست ميشه. ديگه الكي شارژ كم نميكنه.با استفاده عادي 3 روز هم شارژ نگه ميداره و با استفاده بسيار سنگين 1 روز. 5تا عكس چيه؟ شما روزي 50 تا عكس هم بگيري باتريش اذيت نميكنه.صداشم توي هندزفيري واقعاً عاليه و بعنوان music phone ميتونيد روش حساب كنيد. ولي به عنوان gps خيلي روش حساب نكنيد.البته فكر كنم بيشتر گوشيها اين مشكل داشته باشن آخه با gps ش كه كار ميكني خطاي باتريش خيلي سريع ميپرن

4. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •