والا اگه بخواد ارزون تر بشه 500 تمن یا کمتر از قیمتش کم میشه نه دیگه 3 میلیون یا بیشترخوب پس اخه میگن اردیبهشت ماشین ارزون میشه من از اون نظر گفتم
راستی میگن پراید 132و 141 چندان جالب نیست و صیا ونسیم بهتز تز ایناس
والا اگه بخواد ارزون تر بشه 500 تمن یا کمتر از قیمتش کم میشه نه دیگه 3 میلیون یا بیشترخوب پس اخه میگن اردیبهشت ماشین ارزون میشه من از اون نظر گفتم
راستی میگن پراید 132و 141 چندان جالب نیست و صیا ونسیم بهتز تز ایناس
موافقم توی ایران گرونی یه هو میشه 1-2 میلیون ولی ارزونی خیلی سرعتش کمتره .البته به رده قیمتی ماشین هم مربوط میشه هر چی قیمت بالا بره و قدرت خرید کم باعث میشه رده پایین قیمتی خودرو افت قیمت کمتری داشته باشه.
زیاد گوش نده من یه بار گوش دادم ماشینم رو مفت دادم رفت الان نزدیک یک ساله پیاده میچرخم میخواستیم بفروشیم سمند بخریم از همون پرایدمون هم شدیم.
ماشین که احتما ارزون شدنش هست. ولی دقیق نمیشه گفت.
در مورد انتخاب بین پراید ها :
به 141 اصلا فکر نکنید
اگه اصلا به فکر فروش نیستید میتونید به 132 هم فکر کنید که من مخالفم ( به دلایل معنوی و تحریم فیس لیفت های بی پایه)
ولی در هر حالت میتونید به نسیم و صبا فکر کنید.
![]()
با فرشاد موافقم 110%
به نظر منم نسیم توصیه میشه اونم به دلیل اینکه خیلی کمه شاید از هر 50 تا پراید که میبینی 3 تاش هاچ بک هستش!
من نظرم رو صندوق داره اخه میگم که سفر خیلی میریم رنگ هم مشکی
موردی رو با این شرایط پیدا کردی؟
اگه آره، شرایط و قیمتش رو چند میگن؟
راستی منم تو ماشینا رنگ مشکی رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه ماشین خودم مشکی نیست![]()
من پیشنهاد میکنم اصلا با پراید مسافرت نرید!
نظرتون در مورد خرید سیناد چیه؟ قیمتشو یکی از دوستان گفتند حدود 6.5
(پراید یا سیناد ؟)
چه ماشینهای دیگه ای تو این رنج قیمت هستند ؟
ممنون و شرمنده
والا سیناد ماشین خوبیه و کاملا از پراید سره اما چیزی که هست باید خیلی مواظب باشی تا تصادف نکنی چون در آوردن بدنه اش کار حضرت فیله!
واقعا سیناد این قیمت رو داره خیلی خوبه
موتور مگان روش هستش ولی خب قطعات بدنه و موتور هم راحت پبدا میشه یا سخته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)