تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 40 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 397

نام تاپيک: پرسش و پاسخ درباره پرندگان زينتي

اگه نباشه جاش خالی می مونه silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    جلو مونیتور!

پيش فرض

آقا من شرمنده ام پست هاتون رو نديده بودم
    كلا من توي خريد مرغ مينا و گربه بيشتر مي تونم كمكتون كنم اما اطلاعت مختصري كه در مورد كاسكو دارم خدمتتون مي گذارم:

طوطي خاكستري يا كاسكو يه حيوان باهوش و فوق العاده و احساساتي است سريع حرف زدن رو ياد مي گيرد و اگر از جوجگي با انسانها درارتباط نزديك باشد زود به شما اخت پيدا مي كند اما دردسرهاي مخصوص به خودش رودارد به هيچ وجه نبايد نگهداري كاسكو رو با نگهداري هر پرنده ديگه مثل مرغ عشق و عروس هلندي و كفتر فنچ اشتباه بگيريد! اين حيوان خيلي حساس و دل نازك است و حتي بيشتر از يك سگ به مراقبت و نگهداري نيازدارد حداقل روز 1.5 ساعت از وقتتون رو بايد صرف حرف زدن بازي كردن و توجه كردن به اون بكنيد وگرنه افسردگي ميگيرد ..... اين حيوان باهوش خيلي سريع تشخيص مي دهد كه اعضاي يك خانواده دوستش ندارند يا محلش نمي گذارند! حالا شايد فكر كنيد من دارم يه كم قضيه رو جدي مي گيرم و پرنده رو تا حد يك انسان بالا اوردم اما واقعيت اينه كه يك كاسكو هوش يك بچه دوساله رو داشته و درك كاملي از اطراف خودش دارد!پس تا اينجا به اين نتيجه رسيديم كه اگر شما شخص گرفتاري هستيد اصلا دنبال خريد اين پرنده نرويد!

پيشنهاد من سن سه ماهگي براي خريداري است و دقت كنيد اين پرنده بعد از اينكه مقداري بزرگ شد بايد از مادر جدا شود و با انسانها اخت بگيرد كلا وقتي شما براي اولين بار يك پرنده مي خريد انتظار داريد خوش اخلاق و اجتماعي باشد و حمله نكند اگر غير اين باشد احتمالا زود ازش زده يا دلسر مي شويد پس اگر حوصله نداريد كه مراحل پايه ( مثل عادت دادن به انسانها و حمله نكردن) رو به پرنده ياد بديد جوجه اي رو اتخاب كنيد كه صاحب قبليش يا پرنده فروش باهاش مقداري كار كرده باشد

دليل اينكه از جوجگي بگيريد بهتره يكيش اين است كه قيمت پايين تري دارند چون يك طوطي خوب سخن گو مابين 1 تا 1.5 ميليون تومن هستش( من حد در مورد طوطي ها معمولي قيمت دادم وگرنه كاسكوهاي 5 ميليون هم داريم)
    دوم ايكه معلوم نيست چه عادات رفتاري دارد اما يك جوجه با شما اخت مي گيرد و انعطاف پذيرتر است (درمورد قيمتش زياد مطلع نيستم اما حول و حوش 400تا500 تومن بايد باشه) و خوشبختانه اگر جوجه سالم بگيريد احتمال مرگ و ميرش خيلي كم است
    اين پرنده 50 سال راحت عمر مي كند اگربهش برسيد بندرت بيمار مي شود روي رژيم غذايش بايد دقت كافي داشته باشيد كه البته چون شما هنوز خريداري نكرديد اين مورد رو بعدا توضيح ميدهم

حالا شما مي پرسيد پرنده نر ياماده؟ اين موضوع كاملا سليقه ايست! من خودم پرنده هاي ماده رو بيشتر ترجيح مي دهم به نظرم خونگرم ترند و مي شه ازشون جوجه كشيد پرنده نر ممكن است كمي باهوش تر به نظر بيايد يا بيشتر دورو بر شما بپلكد

ولي كلا زياد در قيد و بند جنسيت پرنده نباشيد فقط هنگام خريد به نكات زير حتما توجه كافي داشته باشيد :

1: فعاليت پرنده: پرنده بايد حتما به اندازه كافي در قفس فعاليت داشته باشه و نسبت به محيط واكنش نشان بدهد پرنده افسرده را نخريد وگرنه هزاران مشكل با آن خواهيد داشت و يادتان باشد افسردگي در طوطي ممكن است عواقب وخيمي داشته باشد

2: چشمها : چشمها بايد كاملا درخشنده و تميز باشند و نبايد كدر يا پرده دار يا پوشيده از قي باشند

3: پرها: پرها بايد پرپشت درخشنده و نرم و تميز باشند .... طوطي هاي افسرده ممكن است پرهاي خودرا بكنند ( در اين مواقع از لباس اليزابت استفاده مي شود كه مانند محفظي دور بدن حيوان را مي گيرد تادسترسي به پرهايش نداشته باشد ) و يا كچلي ممكن است ناشي از يك بيماري انگلي باشد

4: انگشتهاي پا: حواستان باشد انگشتها سالم و سرجاي خودشان باشند فقدان انگشت كلي از تحرك طوطي را كم كرده و فعاليتش را مختل مي كند همانطور كه مي دانيد طوطي از انگشتهاي پايش خيلي استفاده مي كند

5:منقار: منقار پرنده بايد صاف و يكدست بوده و پوسته پوسته يا ترك خورده يا هر علامتي كه نشان بيماريست نداشته باشد بالا و پايين منقار را به دقت بررسي كنيد

6:محل دقع مدفوع حيوان بايد تميز بوده و فاقد پوستهاي اضافي يا التهاب باشد

7: حواستان باشد پرنده بازنشسته جاي جوجه غالب نكنند جوجه ها كمي چشمانشان تيره تر است و پا ها و نوكشان لطيف تر است و زمختي پرنده بالغ يا پير را ندارد

8: و در آخر اين حيوان بايد به دل شما بشيند! ببينيدرفتارش چطور است؟ بد اخلاق؟ گاز مي گيرد؟ جيغ مي كشد ؟ دوستانه است؟ به هر حال ممكن است 50 سال در كنار هم باشيد! انتخاب يك كاسكو خوب به اندازه انتخاب همسر مهم است!

اگر اطلاعات كافي نداريد يك پرنده شناس خبره با خود ببريد با داشتن اين پرنده احساس خواهيد كرد كه داراي فرزند شده ايد!

اوقات خوشي را با فرزندتان سپري كنيد!
    Last edited by silver; 02-05-2006 at 14:04.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    جلو مونیتور!

پيش فرض

يادم رفت خدمتتون عرض كنم همون هفته اول منتظر نباشيد پرنده شروع به صحبت كند ! ممكن است پرنده از سن يكسالگي به بعد زبانش باز شود .... اما شما نا اميد نشويد صحبت روزانه با كاسكو را ادامه بدهيد

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط silver
    كلا من توي خريد مرغ مينا و گربه بيشتر مي تونم كمكتون كنم
    سلام
    ممنون سيلور جان
    اطلاعات جالبي بود
    در مورد گربه حسابي پايم !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام و تشكر
    خيلي خوشحال هستم كه با اين سايت اشنا شدم
    من بسيار در اينترنت در مورد مرغ عشق جستجو كردم دو تا از مرغ عشق هاي من ظرف يك هفته مردند لطفا توضيح دهيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    dezfoul

پيش فرض

دوست عزيز اولين فكر ممكنه عمرشون تموم شده باشه.
    حالا اگه از عمرشون مطمئن هستي.ممكنه بي آبي يا بي غذايي كشيده باشن.
    البته بيماري رو هم نبايد ناديده بگيري آخه الان فصل بيماري نيوكاسل هستش.
    البته به عقيده من سيلور جان از همه بهتر مي تونه جوابگوي شما دوست عزيز باشه.
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    جلو مونیتور!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ALI CHAVOSHI
    با تشكر از بذل توجه شما
    چه جوري مي تونم با Silver صحبت كنم
    شما سوالاتتون رو همينجا مطرح بفرماييد من يا دوستان اگر بتونيم حتما راهنمايي مي كنيم
    اما يادتون باشه درمورد بيماريهاي پرندگان حتما بايد پرنده توسط دامپزشك معاينه و بيماري تشخيص داده شود ما اينجا بيشتر مي تونيم درباره اطلاعات كلي پرنده گان و نحوه خريد و رژيم غذايي شان كمك كنيم

موفق باشيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض سئوال در مورد مرغ عشق واقعي يا كوتوله آفريقايي

من حدود يك ماه ميشه كه يه جفت مرغ عشق به قول شما واقعي خريدم حالا ميخوام يه خورده اگه كسي اطلاعاتي در موردش داره بهم بگه مثلا بايد براي جوجه كشي جاي خلوتي باشن يا شلوغ

ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    جلو مونیتور!

پيش فرض

سلام دوست خوب
    كوتوله هاي آفريقايي يا همون مرغ عشقهاي اصلي حيوانات فوق العاده زيبايي هستند صورت هلويي صورت نارنجي نقابدار مشكي هر كدام زيبايي منحصر به فرد خود را دارند كه من بشخصه خيلي بيشتر از طوطي هاي استراليايي ازشون خوشم مياد يه سري اطلاعات كلي در مورد جفت گيري و تخم گذاري اين پرنده خدمتتون عرض كنم:
    بهترين نوع جوجه كشي از كوتوله وقتي ست كه بصورت كلوني زندگي كنند دليلشم اينه كه متاسفانه بر عكس طوطي استراليايي تفكيك نرو ماده از هم به اين آسوني ها ميسر نيست مگر اينكه قبلا تخم گذاشته باشند يا آزمايش دي ان آ از آنها گرفته بشه البته چند راه هست كه با ضريب اطمينان چيزي دورو بر %70 پرنده شناسان خبره آنهارا از هم تفكيك مي كنند:
    1: معمولا ماده پاهاش را كمي از هم باز كرده و بصورت خم مي نشيند به اصطلاح موقع نشستن خودش رو پهن مي كند
    2: نرها به ماده ها غذا مي دهند
    3: ماده علاقه بيشتري به حفظ لانه خود داشته و در صورت تعرض به لانه اش حجومي تر است
    4: ماده معمولا توي خانه مي نشيند نر بيرون لانه
    5: نر كمي رنگهاي بيشتر و درخشنده تري دارد
    6:هنگام جفت گيري كنترل اوضاع دست پرنده نر است و در بالا قرار مي گيرد

جوجه كشي از اين پرنده زيبا در حال دسته جمعي بسيار آسان است اما وقتي يك جفت داريد كار كمي سخت مي شود چون ممكن است اين جفت با هم مچ نباشند يعني به زبون ساده با هم حال نكنند و از هم خوششان نيايد يا ممكن است دو هم جنس با هم خيلي خوب باشند و رفتارهاي جفت گيري نشان بدهند و شما را به اشتباه بياندازند
    حالا ما فرض مي گيريم كه يك جفت مرغ عشق نر و ماده و آماده داريم
    رفتارهاي جفت گيري با تغذيه ماده توسط نر شروع مي شود همانطور كه مي دانيد مرغ عشق اندام جنسي خارجي ندارد و اسپرم ها درون كلواك جمع شده و ه ماده منتقل مي گردد معمولا 10 روز بعد اين عمل پرنده ماده اولين تخم را مي گذارد طي روزهاي بعد نيز ماده مجددا تخمگداري مي كند( كلا 4 يا 5 عدد )اما برخي مواقع تمام اين تخم ها تبديل به جوجه نمي شود تخمي كه زرد رنگ شد معمولا نابارور است
    توجه داشته باشيد اولا براي هر جفت مرغ عشق دو لانه همجنس و هم شكل و هم ارتفاع در نظر بگيريد يك براي تخم گذاري يكي براي خوابيدن و همچنين از آنها را با غذاهاي مقوي تغذيه كنيد محيط لازم نيست حتما خيلي ساكت يا تاريك باشد اما سعي كنيد محيط بدون استرس كه قبلا به آن عادت داشته اند فراهم كنيد انسانهاي جديد بچه ها سگ و گربه و وارسي تخم ها توسط صاحب پرنده ها باعث ايجاد اضطراب مي شود قفس هم به اندازه كافي بايد جا دار باشد تا پرنده ها احساس راختي كنند بعد از 24 روز جوجه ها از تخك سر در مياورند

راستي يك عكس از مرغ عشقهات اگر تونستي بذار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    dezfoul

پيش فرض

سيلور جان كجايي بابا مرديم از خماريت.
    نگفتي كاسكو از كجاي تهران بگيرم كه بهتر باشه و كلاه سرم نره.
    البته منظورم كدوم پرنده فروشي توي مولوي(كوچه مرغي) هستش؟؟؟
    به هرحال ما با درد خمارييت به اميد ناشگيت مي سازيم
    مخلص همه هم هستيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    جلو مونیتور!

پيش فرض

باور كن من جاي مشخصي رو در نظر ندارم كه بهت بگم چون اصلا تهران نيستم ... شما به مواردي كه گفتم دقت كن اگر تونستي يه پرنده شناس خبره هم با خودم ببر سعي كن از مغازه معتبر بخري اصلا اگر تونستي با يه دامپزشك هم در مورد محل خريد مشورت كن انشالله سرت كلاه نمي ره ....
    وقتي خريديش در مورد رژيم غذاييش هم صحبت مي كنيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •