تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 95

نام تاپيک: پژو 405 یا پرشیا یا سمند lx یا ریو

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین به نظرم از فکره 405 و lx بیا بیرون!چون واقعا جوادن!
    پرسشیا هم فقط سفید.
    رییو هم خوبه.واسه ایمنی شونم نمیدونم!فقط زیباییشو کلی کمکت کردم!!!!!!
    ولی بیشوخی اول پرشیا بعد ریو.
    واقا عجب دلايل محكمي !!!!!!!!!!
    زيبايي نيازي به كمك كردن نداره چون قيافه سليقه ايه و هركس يه چيزي رو ميپسنده !!!

2. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان ببخشید تلگرافی مینویسم
    سباستين جان من خودم اينا رو ميدونم . ولي ضريب آيروديناميك سمند با 405 يكيه ؟؟؟؟
    405 بهتره
    در ضمن مگه قدرت تندر 90 از سمند بيشتر نيست ؟؟؟ پس چه جوري مجله ماشين گفته سرعت نهايي سمند بيشتره ؟؟؟
    سایز رینگ هم تاثیر گذار هست گشتاور هم تقریبا میشه گفت برابر هست 148 نیوتون متر(طبق گفته های جدید وگر نه سایت ایرانخودرو همن 153 هست فکر کنم)
    من خودم هم گفتم كه شتاب 405 خيلي بهتر از سمنده اونم به خاطر 90 كيلو سبكتر !!!!
    و سایز رینگ
    - بدنه محکمتر

2- کلاس رنگ 4 در مقابل کلاس رنگ 2 ...

3- abs و تجهیزات ایمنی بیشتر مثل پروژکتور و سپرهای بهتر و ...

4-تجهیزات بیشتر ( صندلی های برقی .. اینه های 4 جهته بهتر که قابلیت انعطاف بیشتری داره .. ککنسول وسط .. داشتن باند و پلیر بهتر ... رنگ بندی داخل بدنه ...چراغهای قویتر ... هم جلو و هم عقب ... رینگ و لاستیگ اسپرت تر و محکمتر ... دزدگیر یا همون سیستم سخنگو ...سنسور دنده عقب .. و ...
    و قیمت گرونتر
    رنگ بندی داخل بدنه هم اگه منظورتون بژ هست که 405 تریم بژ هم زیاد شده
    لاستیک محکم تر ؟؟
    استفاده قطعات بهتر روی سمند ال ایکس نسبت به 405 در ایران خودرو ...اضافه کنم که علاوه بر این شباهت های ظاهری گیربکسی که در سمند ال ایکس استفاده میشه با پزو 405 و پرشیا فرق میکنه .. و هیمنطور نوع و جنس سر سوپاپها و پیستونو غیره
    ضرایب گیر بکس کاملا یکی هست
    قبلا 2 نوع گیر بکس داشتیم ضریب بللند و ضریب کوتاه
    ولی الان تمام ضرایب یکی هست
    موتور هم یکیههیچ فرقی نمیکنه
    ایرانخودرو از کی تا حالا موتور هاشو دسته بندی میکنه؟؟
    6- موتور این 405 های جدید با قبلیا یکیه یا مثل سمند ال ایکس شده ؟
    مگه فرق داشت؟؟!
    الان فقط میدونم سیستم سوخت رسانیش بهتر شده ( slx هارو میدونم)
    در نهایت گارانتی و خدمات پس از فروش بسیار بهتر
    از کی تا حالا خدمات ایرانخودرو فرق کرده؟؟؟
    گارانتی؟
    اگه منظورت کارت طلایی هست که بحثش جداست
    ببین به نظرم از فکره 405 و lx بیا بیرون!چون واقعا جوادن!
    پرسشیا هم فقط سفید.
    رییو هم خوبه.واسه ایمنی شونم نمیدونم!فقط زیباییشو کلی کمکت کردم!!!!!!
    ولی بیشوخی اول پرشیا بعد ریو.
    ممنون از نظرات کارشناسی شده و بسیار مفید شما دوست عزیز
    --------------------------------------------------------------------------------------
    در آخر اینو بگم که این تاپیک مربوط به 7 ماه پیشه
    این دوستمون احتمالا تا الان ماشینو خریده یا ........
    پس بهتره توی این تاپیک بحث نکنیم
    و اگه لازم دیدین یه تاپیک جدید ایجاد کنیم

4. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان ببخشید تلگرافی مینویسم

ضرایب گیر بکس کاملا یکی هست
    قبلا 2 نوع گیر بکس داشتیم ضریب بللند و ضریب کوتاه
    ولی الان تمام ضرایب یکی هست
    موتور هم یکیههیچ فرقی نمیکنه
    ایرانخودرو از کی تا حالا موتور هاشو دسته بندی میکنه؟؟

مگه فرق داشت؟؟!
    الان فقط میدونم سیستم سوخت رسانیش بهتر شده ( slx هارو میدونم)

از کی تا حالا خدمات ایرانخودرو فرق کرده؟؟؟
    گارانتی؟
    اگه منظورت کارت طلایی هست که بحثش جداست

میبخشید چیزایی که لازم دوسنتم رو جواب میدم ...

تا اونجایی که اطلاع دارم نوع گیربکسی که در سمند ال ایکس سال میزاشتن نسبت به 405 فرق داشت ... واسه همینم با اینکه پرشیا و 405 از سمند ال ایکس سبکترن . ولی با ال ایکس جفتشونو لول کردم هر 2 تا هم حرفه ای ضرایب دنده هم هیچ کدوممون نقصی نداشتم در حدی که پامونوهم از رو گاز بر نمیداشتیم که شتاب بیشتر ی بگیره همه موارد هم رعایت شد همه ماشینها با شرایط یکسان از لحاظ تعداد نفر و رینگ استاندارد کارخونه و غیره ...اما اگه الان مثل هم شده که هیچی ... سیستم سوخت رسانی هم که فرق داشت که اگه الان درست شده که هیچی...

در مورد دسته بندی موتورها همونطور که میدونید بیشتر از 70 درصد قطعات موتورهای ال ایکس و پرشیا و 405 ساخت خود ایران خودرو هستش ... از اونجایی که قطعاتی که اینها میسازن درجه بندی داره درجه 1 درجه 2 درجه 3 ... در گذشته بهترین قطعات و سالم ترین قطعات روی پرشیا گذاشته میشد و بعد سمند بعد 405 ... بعد از امدن ال ایکس جای سمند ال ایکس با پرشیا عوض شد ... یعنی در حال حاضر بهترین قطعات روی ال ایکس ها گذاشته میشه .. به عنوان مثال اگه رویی موتور که ارم پژو روش نصب هستش و زیرش هواکش موتور ... در اکثر 405 ها از دوربرش روغن بیرون میزنه ولی در ال ایکسها این مسئله یا نیست یا درصدش خیلی کمتره ... واسه اینه که بهترین قطعاتشون ر و سعی میکنن و این خودرو بزارن ... یعنی قطعه هایی که میبینن اشکال دارن و اشکالشون جوری نیست که از حد استاندارد ایران خودرو( نه جهان چون اینارو هیچ کدومو قبول نداره ) رد نشده باشه روی خودروهایی که گفتم میزارن ...

بله فرق میکنه کارت طلایی به همراه 3 سال گارانتی درمقابل یک سال گارانتی پزو که خودش حداقل 1 میلیون ارزشه این تفاوت هستش
    Last edited by pulp_152; 20-09-2009 at 02:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میبخشید چیزایی که لازم دوسنتم رو جواب میدم ...

تا اونجایی که اطلاع دارم نوع گیربکسی که در سمند ال ایکس سال میزاشتن نسبت به 405 فرق داشت ... واسه همینم با اینکه پرشیا و 405 از سمند ال ایکس سبکترن . ولی با ال ایکس جفتشونو لول کردم هر 2 تا هم حرفه ای ضرایب دنده هم هیچ کدوممون نقصی نداشتم در حدی که پامونوهم از رو گاز بر نمیداشتیم که شتاب بیشتر ی بگیره همه موارد هم رعایت شد همه ماشینها با شرایط یکسان از لحاظ تعداد نفر و رینگ استاندارد کارخونه و غیره ...اما اگه الان مثل هم شده که هیچی ... سیستم سوخت رسانی هم که فرق داشت که اگه الان درست شده که هیچی...

در مورد دسته بندی موتورها همونطور که میدونید بیشتر از 70 درصد قطعات موتورهای ال ایکس و پرشیا و 405 ساخت خود ایران خودرو هستش ... از اونجایی که قطعاتی که اینها میسازن درجه بندی داره درجه 1 درجه 2 درجه 3 ... در گذشته بهترین قطعات و سالم ترین قطعات روی پرشیا گذاشته میشد و بعد سمند بعد 405 ... بعد از امدن ال ایکس جای سمند ال ایکس با پرشیا عوض شد ... یعنی در حال حاضر بهترین قطعات روی ال ایکس ها گذاشته میشه .. به عنوان مثال اگه رویی موتور که ارم پژو روش نصب هستش و زیرش هواکش موتور ... در اکثر 405 ها از دوربرش روغن بیرون میزنه ولی در ال ایکسها این مسئله یا نیست یا درصدش خیلی کمتره ... واسه اینه که بهترین قطعاتشون ر و سعی میکنن و این خودرو بزارن ... یعنی قطعه هایی که میبینن اشکال دارن و اشکالشون جوری نیست که از حد استاندارد ایران خودرو( نه جهان چون اینارو هیچ کدومو قبول نداره ) رد نشده باشه روی خودروهایی که گفتم میزارن ...

بله فرق میکنه کارت طلایی به همراه 3 سال گارانتی درمقابل یک سال گارانتی پزو که خودش حداقل 1 میلیون ارزشه این تفاوت هستش
    مطمئنا یا راننده 405راننده نبوده
    یا سال ساخت ماشین ها فرق میکرده و یا اینکه 405 یه مشکلی داشته!
    چون کوچکتری ایراد باعث میشه ماشین از شادابی بیفته
    یه دونه از شمع ها ایراد داشته باشن
    فیلتر بنزین مشکل داشته باشه
    دیسک و صفحه مشکل داشته باشه و.....
    چون پراید هم توی دنده 1 و 2 سمند رو جا میذاره چه برسه به 405
    در مورد موتور ماشین هم اگه منبع موثق دارین که هیچی ولی اگه ندارین .....
    در مورد کارت طلایی هم کاملا با شما موافقم
    شاید در موارد خاص ارزشش از 1 تومن هم بیشتر بشه ولی حیف که 1 سالست
    -------------------------
    نظرتون چیه این بحث رو اینجا تموم کنیم
    یا میشه منم دیگه توی این بحث شرکت نکنم
    چون شاید پست هام از روی تعصب باشه

7. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_lover1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

شما که همه چیرو سنجیدی،اونوقت نمیدونید که واسه مقایسه دوتا ماشین باید 1 نفر پشت جفتش بشینه تا مقایسه انجام بشه
    عججججججججججججب

خواهش میکنم از این حرفم برداشت بد نکنین
    اما سیاست فروش هر کالایی اینه که وقتی یجاش مشکل داره یا کامل نیست
    میان و این نقصان رو با بهبود بخشیدن به چیزای دیگه جبران میکنند اما
    عجب از کسانی که میبینند و میفهمند ولی حاضر به قبول نیستن
    و قبول دارم که از یک جهاتی lx بهتره اما اینکه کاملا بهتره من موافق نیستم
    کمترین علتش اینه بهش میگن ماشین ملی و این یعنی قبول کردن خیلی چیزا

9. 2 کاربر از tatu_lover1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئنا یا راننده 405راننده نبوده
    یا سال ساخت ماشین ها فرق میکرده و یا اینکه 405 یه مشکلی داشته!
    چون کوچکتری ایراد باعث میشه ماشین از شادابی بیفته
    یه دونه از شمع ها ایراد داشته باشن
    فیلتر بنزین مشکل داشته باشه
    دیسک و صفحه مشکل داشته باشه و.....
    چون پراید هم توی دنده 1 و 2 سمند رو جا میذاره چه برسه به 405
    در مورد موتور ماشین هم اگه منبع موثق دارین که هیچی ولی اگه ندارین .....
    در مورد کارت طلایی هم کاملا با شما موافقم
    شاید در موارد خاص ارزشش از 1 تومن هم بیشتر بشه ولی حیف که 1 سالست
    -------------------------
    نظرتون چیه این بحث رو اینجا تموم کنیم
    یا میشه منم دیگه توی این بحث شرکت نکنم
    چون شاید پست هام از روی تعصب باشه

بحثی نداریم فقط پراید اصلا نمیتونه سمند رو بگیره ... مخصوصا ال ایکس .. حتی تو 1 و 2 در مورد بقیه موارد هم فکر کنم به جایی نرسه

شما که همه چیرو سنجیدی،اونوقت نمیدونید که واسه مقایسه دوتا ماشین باید 1 نفر پشت جفتش بشینه تا مقایسه انجام بشه
    عججججججججججججب

ببخشید مگه میخوام ارگونومی خودرو رو مقایسه کنم ؟ چگونه برم پشت 2 تا ماشین دیگه همزمان بشینم ؟ اگه منظورت اینه که تو شتاب فقط باید یک نفر تو همه ماشین ها باشه اونم کسی که از لحاظ وزنی تفاوتی نداشته باشه تقریبا همینطور بوده

خواهش میکنم از این حرفم برداشت بد نکنین
    اما سیاست فروش هر کالایی اینه که وقتی یجاش مشکل داره یا کامل نیست
    میان و این نقصان رو با بهبود بخشیدن به چیزای دیگه جبران میکنند اما
    عجب از کسانی که میبینند و میفهمند ولی حاضر به قبول نیستن
    و قبول دارم که از یک جهاتی lx بهتره اما اینکه کاملا بهتره من موافق نیستم
    کمترین علتش اینه بهش میگن ماشین ملی و این یعنی قبول کردن خیلی چیزا

بله صد در صد .. اما یک مسئله ای هم که هست اینه که مردم از قدیم به 405 اعتماد زیادی داشتن و 405 رو ماشین خوبی میدونستن ... بعد یک فاکتور دیگه هم که مد نظر هستش قیمت هستش و نام برند که برای ایران خودرو از اهمیت بیشتری برخورداره

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بحثی نداریم فقط پراید اصلا نمیتونه سمند رو بگیره ... مخصوصا ال ایکس .. حتی تو 1 و 2 در مورد بقیه موارد هم فکر کنم به جایی نرسه
    میگیره
    جدی میگم(روی این بحث نکنیم بهتره چون من میگم جا میمونه شما میگین نمیمونه هر 2 هم به گفته خودمون مطمئنیم ، شاید اصلا تست کرده باشیم )
    و اینکه lx و معموای چه فرقی دارن ؟؟
    از نظر توانایی حرکتی؟؟
    ببخشید مگه میخوام ارگونومی خودرو رو مقایسه کنم ؟ چگونه برم پشت 2 تا ماشین دیگه همزمان بشینم ؟ اگه منظورت اینه که تو شتاب فقط باید یک نفر تو همه ماشین ها باشه اونم کسی که از لحاظ وزنی تفاوتی نداشته باشه تقریبا همینطور بوده
    منظورشون تایم گیری هست که درستش هم اینه برای هر خودرو 3 بار تایم زده بشه و بهترین تایم در نظر گرفته بشه(یک راننده)
    بله صد در صد .. اما یک مسئله ای هم که هست اینه که مردم از قدیم به 405 اعتماد زیادی داشتن و 405 رو ماشین خوبی میدونستن ...
    الان اینطور نیست
    حداقلش توی شهر ما اینطوری نیست
    فقط قشر خاصی از جوون ها هنوز به 405 علاقه دارن که اونم تعدادشون زیاد نیست ، یکی مثل خودم
    در مورد شتاب هم میتونید به سایت رسمی ایرانخودرو هم یه نگاه بندازین و منابع معتبر دیگه
    شما اولین نفری هستین که من ازش در مورد شتاب 405 و سمند اینطور میشنوم!

12. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگیره
    جدی میگم(روی این بحث نکنیم بهتره چون من میگم جا میمونه شما میگین نمیمونه هر 2 هم به گفته خودمون مطمئنیم ، شاید اصلا تست کرده باشیم )!
    بله دقیقا همینطوره چون یک هاچ بک رو هم جمع کردم و هر 2 رو امتحان کردم ! تا دلتم بخواد کل و کورس گذاشتم شما هم حتما هیمنطور بوده البته بگم ها تعویض دنده و نوع گاز دادن خیلی تاثیر داره ولی هنوز یک دونه پراید هم بعد این همه مدت نتونسته حتی کنارم بیاد چه برسه بخواد ازم رد بشه

و اینکه lx و معموای چه فرقی دارن ؟؟

از نظر توانایی حرکتی؟؟
    فرقشون تو بدنه سبکتره ال ایکس نسبت به سمند معمولی و همون جنس قطعاتی که گفتم هست که نمیشه ثابتش کرد من اینو از یک نفر از دوستان که تو ایران خودرو قسمت قطعه سازی کار میکردن شنیدم و منبع دیگه ای هم ندارم چون هیچ سایتی به صورت رسمی نمیوتنه این ادعارو ثابت کنه ...البته تو دور هیچ فرقی ندارن در بعضی موارد سمند معمولی به نظرم تو دور نهایی هم بهتر حرکت میکنه اما تو شتاب ال ایکس بهتره ..

منظورشون تایم گیری هست که درستش هم اینه برای هر خودرو 3 بار تایم زده بشه و بهترین تایم در نظر گرفته بشه(یک راننده)
    خوب اونم تا 5 بار امتحان کردیم حتی ماشیناو عوض کردیم ... که اگه کسی رانندگیش ضعیفتره معلوم بشه که بازم نتیجه تغییری نکرد ... فقط پژو تو دورهای نهایی دنده 3 بهتر عمل کرد یعنی به سمند رسید ولی بازم رد نشد و یک کاپوت معمولا عقب تر بود ... البته میگم اینها همش تجربه شخصیه و نمیتونم به عنوان سندی برای شما ارائه بدم فقط محض اطلاع میگم که چیزی که دیدم رو بازگو کنم حالا چقدر به حرفام اعتماد کنید یا نکنید با خودتون

الان اینطور نیست
    حداقلش توی شهر ما اینطوری نیست
    فقط قشر خاصی از جوون ها هنوز به 405 علاقه دارن که اونم تعدادشون زیاد نیست ، یکی مثل خودم
    در مورد شتاب هم میتونید به سایت رسمی ایرانخودرو هم یه نگاه بندازین و منابع معتبر دیگه
    شما اولین نفری هستین که من ازش در مورد شتاب 405 و سمند اینطور میشنوم!
    از لحاظ شتاب هم نگاه کردم پژو فرقی با سمند نداره هر 11.9 یا 11.8 هستن فقط قبلا پژو 12.1 بود که 2 صدم کمتر شده فکر کنم سیستم سوخت رسانیش نقطه ای شده اره؟
    Last edited by pulp_152; 21-09-2009 at 12:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از لحاظ شتاب هم نگاه کردم پژو فرقی با سمند نداره هر 11.9 یا 11.8 هستن فقط قبلا پژو 12.1 بود که 2 صدم کمتر شده فکر کنم سیستم سوخت رسانیش نقطه ای شده اره؟
    کاش به سیستم سوخت رسانی که توی سایت ایرانخودرو برای 405 هم معرفی کرده یه نگاهی مینداختین
    اگه به 405 GLX رو نگاه کنین با سیستم سوخت رسانی کاربراتور معرفی شده حتی قدرت موتو ر رو هم 100 و گشتاور رو 153 اعلام کردن!
    ولی اگه به مشخصات مربوط به 405 slx نگاه بندازین با سیستم سوخت رسانی انژکتور و شتاب 0- 100 11 ثانیه معرفی شده و گشتاور به 148 نیوتون متر و قدرت موتور به 97 اسب بخار تقلیل پیدا کردن

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مشخصات GLX مربوط به موترو کاربراتوری 2000 هستش ولی این مشخصات که انژکتوری داره همون XU7 هستش فرقی با مدل معمولی GLX نداره SLX کمی از نظر ضاهر و کمی هم امکانات داخلی بیشتر شده موتور هیچ فرقی نکرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •