من فتوشاپ CS4 دارم که یه چند وقتیه تاریخ انقضاش گذشته و ازم سریال میخواد.
میخواستم بدونم که اگر پاکش کنم و بجاش CS5 رو بصورت تریال بریزم مشکلم حل میشه یا باید ویندوز عوض کنم؟
من فتوشاپ CS4 دارم که یه چند وقتیه تاریخ انقضاش گذشته و ازم سریال میخواد.
میخواستم بدونم که اگر پاکش کنم و بجاش CS5 رو بصورت تریال بریزم مشکلم حل میشه یا باید ویندوز عوض کنم؟
من که گفتم برنامه رو خیلی وقته نصب کردم به حالت trial.
متاسفانه برنامه سریال های کیجن رو قبول نمی کنه.ملاحضه بفرمایید:
به دو روش هم سریال رو وارد کردم...یه بار کیجن باز بود و سریال رو وارد کردم یک بار هم کیجن رو بستم بعدش برنامه رو باز کردم و سریال رو وارد کردم. که هیچ کدوم فایده نداشت. توی کیجن هم حالت adobe photoshop cs 5 extended رو انتخاب کردم.
اون آدرس هم توی فایل host ثبت کردم البته قبلش باید می گفتید که uac رو غیر فعال کنم وگرنه host اجازه ی save کردن توی همون فایل خودش رو نمی داد.
وقتی هم patch رو می زنم این پیغام میاد:
من از ویندوز 7 استفاده می کنم!
راه دیگه ای وجود نداره؟؟؟؟![]()
سلام
قاعدتا باید جواب میداد . عیب نداره . پچ زیر رو به محل نصب فتوشاپ منتقل کنید و اجراش کنید و روی Patch کلیک کنید و اگر فایلی ازتون خواست براش انتخاب کنید. سپس از سریال کیجن هایی که دادم خدمتتون برنامه رو رجیستر کنید.
http://tinyurl.com/37vhdpf
موفق باشید
Last edited by Masоud; 31-12-2010 at 16:44. دليل: ویرایش لینک دانلود
واقعا ممنون.با همین PATCH بروبچه های حزب اللهکارم راه افتاد و برنامه رو کرک کرد و دیگه نیازی به سریال نامبر نبود.
بازهم ممنون
موفق باشید![]()
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
اگر CS5 رو نصب کردید ، از پچی که در 2 پست بالاتر قرار دادم استفاده کنید ، برنامه بطور کامل کرک میشه.
موفق باشید![]()
سلام
جناب M.Masoud.M میشه لطفا لینک بالا را دوباره فعال کنید![]()
سلام
دوست من لینک که سالمه.
ضمیمه شد.
موفق باشید![]()
با سلام دانلود نمیشه
برای cs4 میخوام آیا این لینک بالایی جواب میده و وینذوز 7 ؟
لطفا آموزششو هم بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)