چند تا از رنگاش وارد ایران شده؟ (قرمز-مشکی-سفید)
کسی میدونه کودومش گرونتره؟
چند تا از رنگاش وارد ایران شده؟ (قرمز-مشکی-سفید)
کسی میدونه کودومش گرونتره؟
من که دیروز رنگ نقره ایش رو دیدم ولی تا چند روز دیگه دو رنگ دیگه رو هم فکر کنم وارد میکنند.
قیمت همه رنگهاش هم باید یکی باشه.
عزیز کجا دیدی اینو ؟
چنده؟
دوست عزیز تو علاءالدین دیدم.
قیمتش هم یه جا 510 بود و یه جای دیگه 535 تومن.
اقا یکی که خریده تعریف کنه بگه چه جوریه تا ما هم فیض ببریم
با سلام
من این گوشی را 2 هفته هست دارم فقط این را میگوییم که واقعا شاهکاری از سونی اریکسون است
1-بهترین پخش از لحاظ mp4 را دارد به صورتی که فیلم سایز 320*240 با 30 فریم و کیفیت 2000kbps را بدون مکث و بدون گیر کردن وبدون ناهماهنگی صدا با تصویر که در مدلهای قبلی سونی اریکسون دیده می شد کاملا بر طرف شده
2-از لحاظ صدا در اسپیکر های خروجی که استریو است صدای بسیار صاف - با کیفیت و بلند را ارائه میکند bass در اسپکیرهای آن از bass گوشی 5800 محسوس تر است
3-در هدفون بلندترین و باکیفیترین صدا را ارائه میدهد به صورتی که من ولوم گوشی را در از 8 بیشتر نمیکنم و این را هم بگوییم که این گوشی دو هدفون را به خوبی و بدون کم شدن صدا را support می کند که یک هدفون به جک 3.5 آن وصل می شود و هدفون دیگری به قسمت شارژر گوشی
3-دوربین گوشی که 8 مگا پیکسل و مجهز به سیستم لبخند است کیفیت عکساش در روز خیلی بالاست که با دوربین c905 برابری میکند ولی در نور پایین کیفیتش افت میکند و نویزی می شود
4-فیلم برداری گوشی در حد قابل قبول می باشد که با سایز 320*240 با 30 فریم و 1000kbps با فورمت mp4 فیلم برداری میکند
اگر سوالی از دوستان باشد در خدمت
دستت درد نکنه ، خدا خیرت بده ،
تو مشهد که من پیدا نکردم , ولی هرکی قیمت روز داره لطف کنه بده
به نظرم گوشي خوب و شيكيه ولي الان با اين قيمتي كه داره به هييچ وجه ارزش خريد
ندارهبا 540 تومن ميشه گوشياي خيلي خيلي بهتري خريد
![]()
اره , هنوز قیمتش بالاست , ولی به امید خدا میاد پایین , به 300 که رسید ارزش خریدن داره
300 که حالا حالا ها نمیرسه.زیر 400 بگو مشتری شیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)