تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: Sony Ericsson Idou اولین موبایل با دوربین 12 مگاپیکسلی همراه با سیستم عامل سیمبیان سری 60

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این کلوپ خیلی با حال شده و داره بحث های خوبی توش میشه
    امیدوارم همین جوری بمونه و لوس بازی و کل کل واردش نشه !

اتفاقا جالب ترین قسمت ایدو اینترفیس فوق العادش بود و من اصلا یک همچین انتظاری از ایدوو سیمبیان نداشتم
    کلا روی سیمبیان ایدو هم به اندازه دوربینش تبلیغ شد و واقعا سییستم عامل جذابی داره

راستی علی نوکیا این عکس های ان86 هم بد نیست ولی اون قدرها هم تعریفی نیستا!!!!!!!!!!
    تکنولوژی بکار رفته توش جالبه (ضمنا 86 خیلی کانپسته ! هنوز حتی اسمشم عوض نکرده بودن !! دوربینش جا داره واسه بهتر شدن)

ولی 86 رو خودمم نپسندیدم در مجموع

من نمی دونم این کاربرای اتومبیل رو کی راه میده تو کلوپ گوشی ها !؟

میگن یه سایپا 2 کابین شماره
    ایران 33 657 د13
    جلوی پل کلوپ ایدو پارک شده نکنه ماله توئه سعید ؟؟؟

علی جون تو خودت وقتی اسم آیدو رو شنیدی اولین چیزی که باعث توجهت شد چی بود ؟؟؟ 12 مگاپیکسل !!! (البته سونی تو اینیکی خیلی چیزا رو گذاشت صفحه لمسی 3.5 اینچ !! 16 ملیون کالر و سیمبین و...) ولی بنظرم 12 مگاپیکسل چون شرکتهای دیگه نداشتند آدمو بیشتر جذب میکرد
    این یه نکته !
    نکته دوم خداییش کسی که گوشی رو واسه دوربینش میخره هیچ وقت به سیمبین و کارایی که سیمبین میتونه واسش داشته باشه دل نمیبنده (البته خدا رو شکر این گوشی سیمبین داره و میشه گفت نقصی از این لحاظ نداره !)
    اگه کسی بخواد از گوشیش برای بیزینس و کراهای آماری و کلآ نرم افزار استفاده کنه هیچ وقت نمیاد آیدو رو برخه !! میره یه ppc میخره
    البته همه ی انسانها دوست دارند بهترین رو داشته باشند (و کلآ انسانها دوست دارن به کمال برسند (چه خودشون و چه وسایل اطرافشون که اونا رو به رسیدن به کمال ککمک میکنه)) ولی فعلآ فعلنا نمیشه همه چیز رو یک جا و کامل داشت
    بله اولین چیز مسلما 12 مگا پیکسل بود
    ولی الان که هیجان خبر ورودش گذشته و در صورت گوشی خوب معرفی نکردن نوکیا بخوام ایدو بخرم
    این که سیمبین تاچ هستش خیلی نقش مهمی داره

واقعا اگه سیستم عامل دار نبود این گوشی اینقدر ارزش داشت ؟؟

بابا بحث خیلی فلسفی شد !!

این حمید کجاست یه کم گیر بدیدم بهش ؟؟
    Last edited by ali racer; 18-02-2009 at 18:17.

2. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تکنولوژی بکار رفته توش جالبه (ضمنا 86 خیلی کانپسته ! هنوز حتی اسمشم عوض نکرده بودن !! دوربینش جا داره واسه بهتر شدن)

ولی 86 رو خودمم نپسندیدم در مجموع

من نمی دونم این کاربرای اتومبیل رو کی راه میده تو کلوپ گوشی ها !؟

میگن یه سایپا 2 کابین شماره
    ایران 33 657 د13
    جلوی پل کلوپ ایدو پارک شده نکنه ماله توئه سعید ؟؟؟
    تکنولژی جالبی هست ولی باید دید چقدر روی کیفیت عکس ها تاثیر میزاره
    کلا همه منتظر کرولا بودیم که فعلا خبری نیست این ان86 هم خیلی بد موقع وارد بازار میشه یکم منطقی نگاه کنیم میبینیم که تفاوت زیادی با i8510 نداره و با توجه به عرضه زودتر i8510 و افت قیمتش رقابت براش خیلی سخته

فعلا سامسونگ با امنیا hd ترکونده واقعا کیفیت عکاسی و فیلم برداریش بی نظیره
    ایدو که تا چند ماه رو هواست و همه گذاشته سر کار!!!!!!!!!

ماشین چیه اقتصاد جهانی داره نابودش می کنه ولی موبایل خوبه زیاد روش تاثیر نداره
    تازه دارم رایزنی می کنیم امسال ساپیا 6 تا پراید جدید معرفی کنه
    133 چراغ جدید
    142 سپر جدید
    156 دزدگیر و فرمون هیدرولیک
    و
    ...

4. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بطور مثال من برای داییم جی810 خریدم بخدا فقط واسه ظاهرش و دوربینش ولی با خودم گفتم سیمبین هم داره خوبه !! سیمبینش واقعآ مسخرست !!
    یعنی چی مسخرست؟ مثلاً گالریش یکم با نوکیا فرق داره و به اون قشنگی نیست مسخرست؟ شاید فقط تو همین مورد و چند تا مورد کوچیک دیگه فرق داشته باشه تازه سیمبین سامسونگ divx پخش میکنه ولی نوکیا نه
    وگرنه از نظر نصب نرم افزار هیچ کمبودی نداره و من روی ngage i8510 هم ریختم
    این تفاوت های جزیی توی اینترفیس انقدر بزرگ نیست که شما میگی مسخرست و se و samsung هم روی آیدو و i8910 اینترفیس های خودشون رو ریختن که خیلی هم زیبا هستند
    در مورد باتری i8510 هم اونقدر حاد نیست که تو ذوق بزنه و با آپدیت بهتر شده
    شما اگه ورژن اول p990 رو میدی مخصوصاً بعد از استفاده از ورژن های بعدی.....(حداقل 1 دقیقه طول میکشه که web رو باز کنه)
    در مورد رام های امنیا هم بگم که بیشتر اونا offical نیستن یعنی کاربر ها ی تغییراتی رو روی رام های اصلی دادن

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بله اولین چیز مسلما 12 مگا پیکسل بود
    ولی الان که هیجان خبر ورودش گذشته و در صورت گوشی خوب معرفی نکردن نوکیا بخوام ایدو بخرم
    این که سیمبین تاچ هستش خیلی نقش مهمی داره

واقعا اگه سیستم عامل دار نبود این گوشی اینقدر ارزش داشت ؟؟

بابا بحث خیلی فلسفی شد !!

این حمید کجاست یه کم گیر بدیدم بهش ؟؟
    حال کردی بکجا کشیدم بحثو !!! از موبایل به کمال و دینی سال دوم دبیرستان

راستی علی این جریان لنز ن86 چیه ؟؟ چیکار میکنه مگه ؟؟؟ وایده ؟؟

یعنی چی مسخرست؟ مثلاً گالریش یکم با نوکیا فرق داره و به اون قشنگی نیست مسخرست؟ شاید فقط تو همین مورد و چند تا مورد کوچیک دیگه فرق داشته باشه تازه سیمبین سامسونگ divx پخش میکنه ولی نوکیا نه
    وگرنه از نظر نصب نرم افزار هیچ کمبودی نداره و من روی ngage i8510 هم ریختم
    این تفاوت های جزیی توی اینترفیس انقدر بزرگ نیست که شما میگی مسخرست و se و samsung هم روی آیدو و i8910 اینترفیس های خودشون رو ریختن که خیلی هم زیبا هستند
    در مورد باتری i8510 هم اونقدر حاد نیست که تو ذوق بزنه و با آپدیت بهتر شده
    شما اگه ورژن اول p990 رو میدی مخصوصاً بعد از استفاده از ورژن های بعدی.....(حداقل 1 دقیقه طول میکشه که web رو باز کنه)
    در مورد رام های امنیا هم بگم که بیشتر اونا offical نیستن یعنی کاربر ها ی تغییراتی رو روی رام های اصلی دادن
    درست !! ولی شما از من انتظار داری اینو بزرگ نکنم !! وقتی نتونستم خیلی از برنامه ها رو روش بریزم (خود امیر هم تو یه پستی گفته بود!!) یا یه سری از جاوا ها رو روش اجرا کنم !!! الانم که ماشالله گوشی داییم وقتی که روشن میکنیش 10 بار ریست میشه و بعد از 10مین بار روشن میمونه !!!
    درصورتی که شما برگشتین یه سری چیز خیلی خیلی پیش پا افتاده مثل :

با وجود سیمبیان بودن save کردن 30 مکالمه - ساپورت نکردن فایلهای ویدیوئی معتبر و معایبی مثل نداشتن اسپیکر استریو و ...
    رو انقدر بزرگ کردین که امکانات بزرگ گوشی مثل 12 مگاپیکسلی بودن گوشی داشتن فلش زنون همراه با ال ای دی ! ال سی دی خیلی عالی رو زیر سوال بردین
    یکم منطقی فک کنیم میبینیم که با عقل شما جور درمیاد که یه گوشی سیمبین دار (که سیمبینش واحده و هنوز تکمیل نشده) بیشتر از 30 روز نتونه کال لوگ رو نگه داره ؟؟
    یا مثلآ اسپیکر استریو ! آخه هنوز رم و سی پی یو و ... معلوم نشدن بعد من نمیدونم از کجا متوجه شدین که اسپیکر مونو هست ؟؟؟
    یا فایلهای ویدئویی که خاب لیسانسش رو سامسونگ داره ولی همچین چیز خاصی نیست !! مایش یه کور پلیر ه !!!
    شما خودتون همه چیزو بزرگ میکنین ولی .....
    حالا بماند گیر هایی که به یو اس بی دادین (مگه گوشی کول دیسکه که کابل یو اس بی استاندارد بخواد؟؟) حالا درست که داشته باشه بهتره ولی این گوشی مموری داخلی بالایی نداره که به usb نیاز داشته باشه

البته قصد جسارت نداشتم
    ممنون

7. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اگه اين گوشي بتونه لقب بهترين 12 مگي را از آن خودش كنه اون وقته كه به تاريخ خواهد پيوست!
    از لحاظ اينترفيس كه واقعا بي نظيره. به نظر من سيمبين تاچ اونم مال سوني بهترين خواهد بود!
    هركه فيلم اين گوشي را نديده واقعا ضرر كرده.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

نبود یه سری از امکانات مثل MultiTouch کمی کلاس کار گوشی رو میاره پایین
    مگه باید چطوری باشه که بهش بگن multi touch؟
    @ali
    علی همین الان هم خیلی از دوربین دیجیتالها از سنسور CMOS استفاده میکنن. یه برتریهایی Cmos نسبت به CCD داره که مصطفی بهتر میدونه
    آقا چرا هرکی میرسه به باتری گوشی گیر میده
    چون کاملترین گوشی دنیا وقتی باطریش خوب نباشه بدرد نمیخوره
    ماشین چیه اقتصاد جهانی داره نابودش می کنه ولی موبایل خوبه زیاد روش تاثیر نداره
    اقتصاد جهانی روی همه چی حتی آدامس و پفک هم تاثیر گذاشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

همون اول که گفتم هیچ گوشی کامل نیست !

Omnia HD نیومده من ضعفاشو میگم عزیز .

1. الان سال 2009 هستیم و بجای اینکه هر سال گوشیها وزنشون کمتر بشه ولی متاسفانه داره بیشتر میشه HD هم جز همین هستش.
    2.اگر سامسونگ میاد از سیمبیان استفاده میکنه بهتر هستش کیفیت این سیستم عامل رو بالا ببره . نه اینکه بدتر بشه و برنامه های خاصی روی سیمبیان های سامسونگ اجرا نشن .
    2. باتری گوشی مساله هستش ( البته هنوز کاملا مشخص نیست )
    3. از گذاشتن این لایه روی صفحه نمایش گوشیهاش دست بر داره .
    4. مموری کارت رو بغل گوشی میذاشت که کاربر نخواد گوشی رو به خاطر در آوردن مموری کارت خاموش کنه .
    و ....

مخلصیم .
    دروود به همه ی دوستان.
    اولا که t*omnia که هنوز به طور عمده وارد بازار نشده کاملترین گوشی لمسی دنیاست.
    دوما،ببخشید اما این ایراد هایی که گرفتی یا هیچی نمیدونی یا ....
    وزن ورژن جدید خئدهش چند گرم ناقابل به خاطر tv-tuner اضافه شده نه چیز دیگه.
    برتری idou هم به خاطر دوربینشه که به نظر من و خیلی های دیگه نباید گوشی رو به خاطر دوربینش خرید.تازه با 5 مگا پیکسل omnia هم کار آدم را می افته.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

اگه اين گوشي بتونه لقب بهترين 12 مگي را از آن خودش كنه اون وقته كه به تاريخ خواهد پيوست!
    خدا کنه ..... داستان این فریمور دوربین های گوشی اس ای برطرف بشه ..... که دیگه اینقدر اذیت نشیم......!!!
    (بابا منظورم این آپدیت کردن برای داشتن عکس بهتره --- فن بوی ها ..... خودتون رو کنترل کنید.)
    صفحش خازنیه.....!؟؟! نیست ...!! اگه باشه میتونه تکنولوژیه مولتی تاچ رو ساپورت کنه.... ولی میخوام نکنه .... همین هم غنیمته....!!
    ولی به شخصه من دوست دارم گوشی مولتی تاچ دستم باشه .. مخصوصا پردای 2..!!

راستی ، سعید ...... شندیم این گوشی از این ژاپنی های چیزه....... آره.....؟!؟!

12. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

@ali
    علی همین الان هم خیلی از دوربین دیجیتالها از سنسور cmos استفاده میکنن. یه برتریهایی cmos نسبت به ccd داره که مصطفی بهتر میدونه

چون کاملترین گوشی دنیا وقتی باطریش خوب نباشه بدرد نمیخوره

اقتصاد جهانی روی همه چی حتی آدامس و پفک هم تاثیر گذاشته.
    سنسور های سی موس درجه دوم بودن نسبت به سی سی دی ها ولی کانن خیلی روش کار کرد تا
    کیفیت اون ها رو به سی سی دی رسوند

ولی از سنسور های سی موس کانن که استفاده نمیشه در گوشی های موبایل که...

آره امروز بارسلون سوت و کور بود

از لحاظ اينترفيس كه واقعا بي نظيره. به نظر من سيمبين تاچ اونم مال سوني بهترين خواهد بود!
    هركه فيلم اين گوشي را نديده واقعا ضرر كرده.
    البته اگه سونی اریکسون زود گوشی رو بده بازار نه معرفی کنه و بزاره 10 سال دیگه که گوشی های سامسونگ اومدن و فروش کردن تازه بیاد بازار !!

دروود به همه ی دوستان.
    اولا که t*omnia که هنوز به طور عمده وارد بازار نشده کاملترین گوشی لمسی دنیاست.
    وزن ورژن جدید خئدهش چند گرم ناقابل به خاطر tv-tuner اضافه شده نه چیز دیگه.
    برتری idou هم به خاطر دوربینشه که به نظر من و خیلی های دیگه نباید گوشی رو به خاطر دوربینش خرید.تازه با 5 مگا پیکسل omnia هم کار آدم را می افته.
    ببین به کی گیر دادن به خاطر سامسونگ به امیر سامسونگ
    واقعا راست میگن آخر زمونه !!

خدا کنه ..... داستان این فریمور دوربین های گوشی اس ای برطرف بشه ..... که دیگه اینقدر اذیت نشیم......!!!
    (بابا منظورم این آپدیت کردن برای داشتن عکس بهتره --- فن بوی ها ..... خودتون رو کنترل کنید.)

صفحش خازنیه.....!؟؟! نیست ...!! اگه باشه میتونه تکنولوژیه مولتی تاچ رو ساپورت کنه.... ولی میخوام نکنه .... همین هم غنیمته....!!

راستی ، سعید ...... شندیم این گوشی از این ژاپنی های چیزه....... آره.....؟!؟!
    بهبه داش رضا ...خوبی ؟
    نیستی چرا ؟

سونی اریکسون اگه می خواد گوشی هاش فروش کنه باید این مسخره بازی فریمور رو بزاره کنار از اول یه فریمور خوب بزاره روش
    نه تا یه گوشی کامل بشه و کمتر(نه کاملا بی مشکل) مشکل داشته باشه 10 بار باید آپ کنی!

گوشی های نوکیایی که داشتم معمولا یه بار آپ کردم و واقعا مشکلاتشون حل شده با یه بار آپ

100% این گوشی کا ژاپنه
    حتما سونی کاراشو کرده اون آخر یه مارک اریکسون با چسب چسبوندن بهش آوردن بارسلون !

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

میدونی به چه کسی درمورد چه برندی این توهینو کردی؟
    برا من صفحه خازنی و لمسی رو توضیح بده ببینم یعنی چی. بخدا نمیدونم
    هر دفه یه چیزی میارید وسط
    راستی ، سعید ...... شندیم این گوشی از این ژاپنی های چیزه....... آره
    ohoooooo بازم بحث سر کشور تولید کننده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •