راستی اگه این گوشی صفحش resistive , خازنی نیست میشه یکی قلمش رو به من نشون بده؟
من که تو عکساش ندیدم.
راستی اگه این گوشی صفحش resistive , خازنی نیست میشه یکی قلمش رو به من نشون بده؟
من که تو عکساش ندیدم.
منم تو عکساش زوم کردم اثری از قلم ندیدم...شاید نداشته باشه...ولی شایدم یه جای توپ جا زدن...![]()
ممکنه هم مثل آیفون خازنی باشه ...
ولی به نظر من این گوشی همه چیش مشکوکه، فکر کنم se زرنگ بازی در اورده خواست ایرادای کارشو بفهمه ،
به نظر من 90% بعضی چیزاش تغییر میکنه چون کلآ خیلی مبهمه حتی به امکانات و وزنش اشاره نشده حتی اسمش هم نهایی نیست.
نظر شما چیه؟
به نظر منم الکیه آخه به عکسهاش نمیاد سیمبیان باشه بیشتر شبیه ویندوز موبایله
اگر هم واقعیه خئا کنه مثل ایکسپریا نشه
اتفاقا تو عکسها تابلو سیمبین میزنه! من بار اول که سیستم عاملش رو دیدم با 5800 قاطی کردم!
والا نمی خوام بحث کنم ولی از آیکن باتری و آنتن که می شه گفت شبیه تاچ دایامونده حالا شما تشخیصت شاید از روی عکس صفحش باشه ولی شاید سیستم عاملش مثل پی 990 باشه که احتمالش زیاده
سیستم عاملش که درسته چرا بابا سیمبینه ، شبیه p990 منظورت uiq اصلآ حرفشو نزن امکان نداره، اون که مرد خدا بیامرزش آدم خوبی بود.![]()
سيتم عاملش UIQ و symbian s60 با هم قاطيه و هنوز در حال توسعه هست.
چون اپن سورس هست ميشه آيكن هاشو عوض كرد.والا نمی خوام بحث کنم ولی از آیکن باتری و آنتن که می شه گفت شبیه تاچ دایامونده حالا شما تشخیصت شاید از روی عکس صفحش باشه ولی شاید سیستم عاملش مثل پی 990 باشه که احتمالش زیاده
اينم يه عكس تو حالت استند باي كه همه چيزو مشخص ميكنه.
اين گوشي نسخه پرتوتايپ هستش و تا نسخه نهايي 100% تغييزهاي زيادي داره. مثل x1.
در مورد lcd هم تا از طرف اس اي چيزي گفته نشه نميشه چيزي فهميد.
این گوشی رسمآ تو سایت سونی اریکسون معرفی شده...پس واقعی هست...سیستم عاملش هم Symbian OS uiq هست...
وزنشم واسه این جایی نگفته چون تا حالا یه تو ویترین نمایشگاه ها بوده یا تو دست معرفان سونی اریکسون...دست کسی نداده چه برسه بده وزن کنن...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)