خواهش ميكنم دوست عزيز .. لطف كردي جواب دادي
كاملا درسته و استرس و اعصاب شديدا تاثير داره .. منم متوجه اين شدم
و خدا رو شكر تو اين چند روز اخير خيلي كمتر شده .. يعني اگه اول قضيه 100 بود الان شده 20
كوچيك همه بچه هاي اين تاپيك : Vahid_203
![]()
خواهش ميكنم دوست عزيز .. لطف كردي جواب دادي
كاملا درسته و استرس و اعصاب شديدا تاثير داره .. منم متوجه اين شدم
و خدا رو شكر تو اين چند روز اخير خيلي كمتر شده .. يعني اگه اول قضيه 100 بود الان شده 20
كوچيك همه بچه هاي اين تاپيك : Vahid_203
![]()
خیلی جالبه من این مشکلو دارم .خیلی وقت بود نیومده بودم پی سی، دیروز داشتم به این فکر می کردم که یه همچین تاپیکی بزنم.
خیلی استفاده کردیم از اطلاعات.
مرسی
برای منم از 100 درصد شده 10 درصد اونم منقطع.
سلام
نه . همون جوري ام
نكته : من وقتي معده ام زياد پره مشكلم شديد تر ميشه ، سعي ميكنم در وعده هاي بيشتر و در هر وعده مقدار كم غذا بخورم
شما چه خبر ؟![]()
اقا من مدتیه اصلا بهش فکر نمیکنم و اصلا هم دیگه اون صداها رو نمیشنوم.
اگه زیاد روش حساس نشی و بهش فکر نکنی از بین میره.
یک داروئی هست ولی مصرف زیادش خطرناکه ولی موقتا برای مسافرت و میهمانی خوبه.
شب قبل دو تا قرص مترونیدازول و فردا بعد از صبحانه دو تا دیگه .کلا روده را بی صدا می کنه .این دارو باکتریهای روده را که باعث تولید گاز میشوند را کم میکند .اما مصرف زیاد آن باعث از بین رفتن فیبر طبیعی روده و اسهال میشه .من توصیه میکن شما دو هفته این دارو را صبح و عصر مصرف کنید .اگه بعد دو هفته مداوم بهبود نیافتید برید آزمایش انزیم کبد بدین.با تشکر خانی
سلام دوست عزيز
ممنون به خاطر راهنمايي
من دكتر فوق تخصص تغذيه رفتم و بهم قرص مترونيدازول داد ولي كوچكترين تاثيري نداشت ....
ميشه لطف كنيد و در مورد آزمايش آنزيم كبد كمي توضيح بدين .. ممنون ميشم![]()
سلام
دقیقا اطلاع ندارم فقط می دونم که آنزیمی هست که باعث جذب بعضی مواد میشه .البتع یه دکتر به من گفت .ولی در حالت کلی کم خوردن غذا و غذاهای نفاق و شیرینیجات تاثیر زیادی داره .اگه راه حل بهتری پیدا کردین بگید.رضا خانی.
سلام وحید
بیماری من برطرف شد
برای تو چی؟؟
سلام..مترونیدازول حالت آنتی بیوتیک داره و معمولا برای باکتری های بالا رونده استفاده میشه! معده ت و یا روده
ت نفخ داره؟ و معمولا بعد از خوردن غذاهای خاصی این حالت هات شدیدتر نمی شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)