قبل از رويارويي با تيم ملي ايران
پسيرو:
بازي دوستانه با عراق اهميت زيادي براي ما دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم ملي فوتبال عربستان گفت: قبل از سفر به تهران، بازي دوستانه با عراق بسيار مهم است.
به گزارش خبرگزاري فارس "توانا "، ژوزه پسيرو پس از ديدار با بن عبدالعزيز، رئيس فدراسيون عربستان اظهار داشت: خوشحالم كه به عنوان سرمربي عربستان انتخاب شدهام. در چند روز گذشته، برنامههاي خود را نيز به فدراسيون عربستان اعلام كردهام.
وي ادامه داد: اميدوارم براي صعود به جام جهاني 2010 بد اقباليهاي عربستان به پايان برسد و بتوانيم يكي از تيمهاي حاضر در افريقاي جنوبي باشيم. اطمينان دارم با تقويت روحيه بازيكنان مي توانم عربستان را به جام جهاني ببرم.
وي خطاب به فدراسيون گفت: قصد دارم قبل از ديدار با ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني، به مدت يك هفته بازيكنان را فارغ از تمركزشان به مسابقات باشگاهي، به طور كامل در اختيار داشته باشم. از مربيان و مديران ميخواهم با من تعامل نزديكي داشته باشند.
پسيرو گفت: براي رسيدن به هماهنگي مطلوب و قبل از سفر به تهران بازي دوستانه مقابل عراق براي ما اهميت فراواني دارد. اميدوارم اين ديدار دوستانه به خوبي برگزار شود.
تيم هاي ايران و عربستان در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010، هشتم فروردين ماه سال آينده در ورزشگاه آزادي ديدار مي كنند. اين دو تيم در گروه B مقدماتي جام جهاني 2010 با كره جنوبي، كره شمالي و امارات همگروه هستند.