تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 259 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض جواب hesamkowsar

درست میفرمایید.اما ما میریم گوشی میخریم نه دوربین عکاسی...من دوربین عکاسی دیجیتال نیکون دارم...و هیچوقت نمیام با موبایل عکس بگیرم...چون کیفیت واسم مهمه...دوربین روی گوشی باید به اندازه ای باشه که فقط اگر یه جایی اتفاق ضروری افتاد که نیاز شد عکس بگیریم داشته باشه...پردازشگر قوی هم بهترین چیزی هست که گوشی میتونه داشته باشه...الان دیگه موبایل فقط یه گوشی نیست.بلکه کامپیوتر شده...و مثل کامپیوتر بستگی به cpu ram rom hdd و گرفیک داره...
    راستی چرا باتری این گوشی انقدر ضعیفه؟واسه گوشی های امروزی 100 mah کمه...حتی 1500 ام کمه...
    این جمله قدیمی شده اگه بخوام عکس بگیرم دوربین عکاسی با خودم میبرم (این جمله وقتی درست بود که موبایلها دوربینشون 1.3 یا 2 یا 3 بود) دوربین عکاسی رنوار با کیفیت و تمام عیار من با Sony Cybershot DSC-T30 که 7 مگا پیکسل خیلی عکس گرفتم ولی رنوار خیلی بهتر ارز اون عکس میگیره و کیفیت برای من هم مهم بوده. ولی دوربین عکاسی رو همیشه نمیشه همراه برد. من 4 سال پیش نوکیا 3230 داشتم عکسهایی که با اون گرفتم با دوربین عکاسی نگرفتم و میگفتم کاش دوربین عکاسی همراهم بود. ولی با داشن دوربین 8 مگا پیکسل دیگه همچین فکری نمیکنی. هر جا که میری (مثلا: خونه دوستت، مهمونی، کوه، دانشگاه، رستوران، پارک، باشگاه،و هر موقه که میری بیرون) نیکون رو همراه میبری؟ ولی موبایل همیشه همراهت هست. از ویندوز موبایل و سی پی یو چه استفاده ای میکنی؟ اومنیا که 128 رم 256 روم و پردازنده 624MHz و 24 گیگ حافظه داخلی داره و دوربین 5 مگا پیکسل ویندوز موبایل هم هست ارزون تر و شیک تر هم هست. X1 چقدر شارژ نگه میداره؟ 1000 میلی آمپر رنوار کم نیست به طور متوسط 2 روز شارژ نگه میداره. مصرف گوشی باید کم باشه، گوشی های چینی 6700 میلی آمپر شارژ دارن ولی یه روزه تموم میشه.
    Last edited by meghdaad; 15-02-2009 at 00:40.

2. 4 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حرف های meghdaad در پست 47 و جناب Mah12 قابل تحسینه. اکسپریا پاکت پی سی هست و رنوار یه مالتی مدیا کمرا فون و قابل مقایسه نیستند. همه گوشی هم یه نقصی دارند و هیچ کدوم خدا نیستند. مثلا سونی اریکسون هنوز که هنوزه فیلمبرداریش تاسف باره (حتی C905 و K850). الجی مثلا ویوتیش مشکل رم داره و... خواهش میکنم چون اینجا کلوپ رنوار هست و در مورد قابلیت هاش بحث میشه گوشی دیگه ای نیارید و یا حداقل گوشی قابل مقایسه بیارید.

پی نوشت: اگر به کسی توهینی شد، عذر میخوام!
    Last edited by Michael Ropy; 14-02-2009 at 20:10.

4. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

معرفی ویژگی Beauty Shot و Art Shot

همونطور که میدونید یکی از جالبترین امکانات رنوار ویژگی Beauty Shot آن هست. این ویژگی اینجوری هست که وقتی شما عکسی از شخصی میگیرید خود به خود بعد از عکس گرفتن عکس مورد نظر رتوش میشه. مثلا این عکس رو ببینید:

قبل از انجام عمل Beauty Shot:

بعد از انجام عمل Beauty Shot:

ویژگی بعدی آرت شات هست که این ویژگی میاد عکس گرفته شده رو به صورت هنری (با دادن فریم، رنگ و...) در میاره. مثل عکس زیر:

قبل از Art Shot:

بعد از Art Shot:

در آخر هم یه ویدیو از ویژگی های سیستم عامل زیبای این گوشی + کلوپ عکس های گرفته شده با این گوشی در فلیکر میزارم:

ویدیو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلوپ فلیکر:
    کد:
    پی نوشت: راستی مقداد جان اگه تونستی از ویژگی بیوتی شات یه نمونه بزار!
    Last edited by Michael Ropy; 14-02-2009 at 20:22.

6. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من نمی دونم این فون آرنا چه پدر کشتگی با ال جی داره (عوضش تا دلت بخواد از سامسونگ طرفداری میکنه). این دفعه دومه که اینکارو میکنه (البته تا اونجایی که من دیدم!). یه ریویو کلی از امکانات گوشی های 8 مگ داده بعد نتیجه این شده:

Samsung INNOV8 = 69.5
    Samsung Pixon = 68.5
    Sony Ericsson C905 = 59
    LG Renoir = 55.5

پی نوشت: بد نیست به نظرات داده شده هم نگاه بیندازید که داد همه رو در آورده! جالب اینجاست که جفت سامسونگ ها امتیاز نسبتا مشابه دارند ولی سونی اریکسون و ال جی از مرحله پرتند! قصد من بد گفتن از سامسونگ نبود. فقط منظور این بود که نامردی شده تو ریویو!

لینک ریویو:
    کد:

8. 4 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من نمی دونم این فون آرنا چه پدر کشتگی با ال جی داره (عوضش تا دلت بخواد از سامسونگ طرفداری میکنه). این دفعه دومه که اینکارو میکنه (البته تا اونجایی که من دیدم!). یه ریویو کلی از امکانات گوشی های 8 مگ داده بعد نتیجه این شده:

Samsung INNOV8 = 69.5
    Samsung Pixon = 68.5
    Sony Ericsson C905 = 59
    LG Renoir = 55.5

پی نوشت: بد نیست به نظرات داده شده هم نگاه بیندازید که داد همه رو در آورده! جالب اینجاست که جفت سامسونگ ها امتیاز نسبتا مشابه دارند ولی سونی اریکسون و ال جی از مرحله پرتند! قصد من بد گفتن از سامسونگ نبود. فقط منظور این بود که نامردی شده تو ریویو!

لینک ریویو:
    کد:
    داشتم ریویو رو می خوندم ، رسیدم به قسمت عکس های داخلی ، Indoors pictures ، توی این قسمت به جز SE بقیه نا امید کننده بودن ، خصوصا رنوار که واقعا حالمو گرفت . تو خود ریویو هم نوشته که فلش هر 4 تا گوشی 8 مگاپیکسلی موجود خیلی ضعیفن ، به طوری که وقتی زمان استفاده از فلش باشه ، N82 ی 5 مگاپیکسلی سر تر از هر 4 مدل 8 مگاپیکسلیه . خودتون ببینید :

و راستی ، بازهم که کامنت های کاربر ها رو می خوندم ، دیدم ، یه چند نفری از کند بودن رنوار و هنگ کردنش می نالیدن ، در حالی که مقداد جان گفته که تا حالا هنگی نداشته ، فکر کنم دلیلشو فهمیدم ، اونم اینه آقا مقداد که شما هنوز روش رم ننداختی ، به نظرم اگه یه رم با ظرفیت بالا که مقدار زیادیش هم پر شده بندازی روش اوضاع عوض میشه .هر چند تو ریویوی GSMArena نوشته که با خوندن رم مشکل نداره ، مگر در ظرفیت خیلی بالا :
    نقل قول نوشته شده توسط GSMArena
    Hot-swapping a memory card is easy. We can also confirm that 8GB microSD cards worked fine on our unit. Some users claim that 16GB cards are handled trouble-free too, but we haven't tested that out.
    نمی دونم والا اوضاع یه کمی پیچیده شد !
    من که هنوزم فکر می کنم این موارد استثنایی بودن .
    ----------------------------------------------------------------------------------
    در ضمن یه موضوع منفی دیگه که راجع به رنوار دیدم مشکل با ID3 ـه ، یعنی مشخصات آهنگ از قبیل آرتیست ، ترک و ... که هم توی ریویوی PhoneArena و هم نظرات کاربران دیدم که الجی با این موضوع مشکل داره و اونارو درست نشون نمیده :
    نقل قول نوشته شده توسط phonearna
    Not only the album art doesn’t appear most of the time, but the artists are not correctly recognized. There are no sound effects except for the Dolby Mobile.
    نقل قول نوشته شده توسط نظر کاربران
    The ID3 tags have the TRACK field correctly populated. This is absolutely crazy. This should be addressed by a software update.
    مقداد جان شما اهل آهنگ گوش کردن با گوشی هستی؟

10. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض جواب shahab_f

1-داشتم ریویو رو می خوندم ، رسیدم به قسمت عکس های داخلی ، Indoors pictures ، توی این قسمت به جز SE بقیه نا امید کننده بودن ، خصوصا رنوار که واقعا حالمو گرفت . تو خود ریویو هم نوشته که فلش هر 4 تا گوشی 8 مگاپیکسلی موجود خیلی ضعیفن ، به طوری که وقتی زمان استفاده از فلش باشه ، N82 ی 5 مگاپیکسلی سر تر از هر 4 مدل 8 مگاپیکسلیه . خودتون ببینید :
    2-و راستی ، بازهم که کامنت های کاربر ها رو می خوندم ، دیدم ، یه چند نفری از کند بودن رنوار و هنگ کردنش می نالیدن ، در حالی که مقداد جان گفته که تا حالا هنگی نداشته ، فکر کنم دلیلشو فهمیدم ، اونم اینه آقا مقداد که شما هنوز روش رم ننداختی ، به نظرم اگه یه رم با ظرفیت بالا که مقدار زیادیش هم پر شده بندازی روش اوضاع عوض میشه .هر چند تو ریویوی GSMArena نوشته که با خوندن رم مشکل نداره ، مگر در ظرفیت خیلی بالا :
    نمی دونم والا اوضاع یه کمی پیچیده شد !
    من که هنوزم فکر می کنم این موارد استثنایی بودن .
    ----------------------------------------------------------------------------------
    3-در ضمن یه موضوع منفی دیگه که راجع به رنوار دیدم مشکل با ID3 ـه ، یعنی مشخصات آهنگ از قبیل آرتیست ، ترک و ... که هم توی ریویوی PhoneArena و هم نظرات کاربران دیدم که الجی با این موضوع مشکل داره و اونارو درست نشون نمیده :
    4-مقداد جان شما اهل آهنگ گوش کردن با گوشی هستی؟
    تو تستی که gsmarena کرده هم تقریبا همینطور بوده و من وقتی تصمیم گرفتم رنوار بخرم به خودم گفتم من که نمیخوام تو تاریکی مطلق عکس بگیرم، و به اصطلاح دل به دریا زدم و خودم به این صورت برای خریدنش راضی کردم. و الان بعد از خرید میبینم که سایتها بیشتر طرفدار نوکیا بعد سامسونگ هستند (ابته بیشتر افراد هم همینطور هستند) شاید هم همه اینها سیاستهای نوکیا و سامسونگ باشه برای بیشتر فروختن محصولاتشان با صرف هرینه به این سایت ها.
    1-این عکس در حالت 3 کنج گرفته شده و در این حالت فلش دوربینها به دلیل متمرکز شدن و بازتاب در بهترین شرایط قرار دارند. من در این حالت عکس انداختم و از همه این عکس هایی که بالا میبینید رنوار بهتر میندازه وآبی هم نیشه.
    -در تاریکی مطلق اگه عکسی که میگیریم،فاصله 3 متر و بیشتر بشه، دیوار سفید باشه یا زمینه سفید باشه، یا سه کنج نباشه و عمود بر دیواد در فاصله 2 متری باشه، رنگ دیوار آبی کم رنگ میشه ولی نه به این آبی پررنگی که بالا میبینید و اگه عکسی که میگیریم و زمینه سفید داریم، قبل از عکس تو قسمت تعادل سفیدی، باید گزینه فلوئورسنت تیک بزنید تا تعادل سفیدی بر قرار بشه، در این حالت رنگ دیوار کاملا مثل حالت واقعی میوفته، ولی اگه زمینه سفید نباشه نیازی به تیک زدن فلوئورسنت نیست.
    -دوربینهایی که عکسهای سرد میگیرند، اگه در شریطی که نور ضعیف باشه و پس زمینه سفید باشه، پس زمینه آبی میشه، که با انتخاب فلوئورسنت که در اکثر دوربینها وجود داره تعادل سفیدی برقرار میشه.
    و دوربینهایی که عکسهای گرم میگیرند، اگه در شریطی که نور ضعیف باشه و پس زمینه سفید باشه، پس زمینه بنفش گرم یا سبز گرم یا زرد میشه. که اگه گزینه تابان انتخاب کنیم پس زمینه آبی میشه و کاریش نمیشه کرد و نباید به تنضیمات دست زد و بعد از عکس گرفتن باید باید با نرم افزار درستش کرد.
    میزان روشنایی در رنوار از 2- تا 2 قابل تنظیم و در حالت دیفالت روی صفر. و من هیچ وقت تو عکس گرفتن تغییرش نمیدم. چون این تنظیم اتوماتیک خود دوربین انجام میده و بهترین حالت انتخاب میکنه و نیازی به تغییر نیست.
    اگه یادت باشه قبلا عکسهای در تاریکی مطلق گذاشته بودم ایرادی داشت؟
    عکس های سرد "فرش" یا تازه هستد و پوسترها معمولا با دوربینهایی سرد گرفته میشن مثلا برای عکس گرفت از یه ماشین برای این که ماشین تازه و نو نشون بدن باید عکس سرد باشه و در غیر این صورت عکس گرم از یه پوستر اونو کهنه نشون میده.
    مثال ساده عکس سرد و گرم:
    عکس دوربین سرد Samsung G810

عکس دوربین گرم Nokia N95 8GB

2-درست من هنوز مموری نخریدم، ولی میتونیم من تو و چند نفر دیگه بریم تو ریویوهای مثلا رنوار و چون طرفدار مارک دیگه ای هستیم هر چی دلمون میخواد بنویسیم و از رنوار ایراد بگیریم، نمیدونم ولی ممکن این ریویوها هم به این صورت باشه.
    و یه سوال اگه میخواستی مموری بخری چه مارکی و با چه حجمی و با چه قیمتی میخریدی؟

3-آقای Michael Ropy حرف خوبی زده "من نمی دونم این فون آرنا چه پدر کشتگی با ال جی داره" اینم از همون حرفاست، نمایش مشخصات آهنگ، نرم افزار خیلی ساده ای و برای یه گوشی 500 تومانی ممکن مشکی وجود داشته باشه؟ اگه اسم آهنگ یا خواننده یا آلبوم چه فارسی و چه لاتین تایپ شده باشه در هر دو صورت نمایش میده. و تاریخ ساخت رو هم نمایش میده.
    (یه نکته که البته ربطی به این موضوع نداره، و اونم اینه که نمیشه تاریخ ساخت MP3 با عداد فارسی تایپ کرد.)
    ممکن اون کسی که اطلاعات فایل نگاه میکرده، فایلش بدون اطلاعات بوده.
    4-بعضی موقه ها ولی زیاد نیست. چون با صدای ساب ووفر و لرزش امواج بیشتر حال میکنم، چون هر کسی یه سلیقه ای داره و من آهنگای تند و ضرب دار بیشتر می پسندم.
    با این همه ممکن سایت ها تو تست گوشی ها صداقت داشتن و اون نمونه ای که تست کردن نمونه های اولیه بوده و دارای ایرادات بوده و ال جی بعد از یه مدت ایرادات رو برطرف کرده و حتی فلش گوشی هم عوض کرده چون قبلا هم گفتم حافظه داخلی رنوار که من دارم مقدارش 160 مگابایت و 60 مگابایت از Gsmarena بیشر البته 118 تاش پره.
    Last edited by meghdaad; 06-04-2009 at 23:41.

12. 4 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض سلام

سلام بر دوست خوبم مقداد جان
    مقداد پرسش هایی برام پیش اومده که می خوام با جون و دل () پاسخ بدی...

1. وضعیت شِما (Theme) خوری گوشی چجوریه؟ آیا شِماهای ویوتی روی این گوشی هم نصب می شن؟ یا شِما های جداگانه ای براش وجود داره؟

2. چیزایی که در مورد فلاشر نوشته بودین خوندم. اما می خوام بدونم در رقابت میان ویوتی و رنوار ، کدوم یکی فلاشر نیزومند تری دارن؟؟؟

3. در حالت بهره گیری از QWerty مشکلی با حروف ویژه پارسی ( گ چ پ ژ ) و حروف دیگه ای مانند ( د ر ... ) نداری؟ چون ویوتی با برخی از این حروف مشکل داشت می پرسم.

4. سرعت کارش چطوره؟ هنگ و منگ داره یا نه؟

5. مسلما فیلم برداریش توپه. آیا مثل برخی از مدل های ویوتی هنگام فیلم برداری سکته می زنه؟ یا نه؟

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم
    مقداد جان شما با گوشیتون فوکوس هم کردین ؟
    چون توی ریوی سایت gsmarena خوندم که گوشی رنوار اگر میخوای روی یه چیزی فوکوس کنه و واضح نشونش بده جایی رو که میخوای روی صفحه میزنی و روی اون نقطه فوکوس میکنه

اگه میشه جند تا عکس هم از فوکوس بزار

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض جواب DariushGreat

سلام بر دوست خوبم مقداد جان
    مقداد پرسش هایی برام پیش اومده که می خوام با جون و دل () پاسخ بدی...
    1. وضعیت شِما (theme) خوری گوشی چجوریه؟ آیا شِماهای ویوتی روی این گوشی هم نصب می شن؟ یا شِما های جداگانه ای براش وجود داره؟
    2. چیزایی که در مورد فلاشر نوشته بودین خوندم. اما می خوام بدونم در رقابت میان ویوتی و رنوار ، کدوم یکی فلاشر نیزومند تری دارن؟؟؟
    3. در حالت بهره گیری از qwerty مشکلی با حروف ویژه پارسی ( گ چ پ ژ ) و حروف دیگه ای مانند ( د ر ... ) نداری؟ چون ویوتی با برخی از این حروف مشکل داشت می پرسم.
    4. سرعت کارش چطوره؟ هنگ و منگ داره یا نه؟
    5. مسلما فیلم برداریش توپه. آیا مثل برخی از مدل های ویوتی هنگام فیلم برداری سکته می زنه؟ یا نه؟
    سلام به دست گرامی آقا داریوش عزیز.
    حتما.
    1-من تو نصب تم وارد نیستم تو تاپیک تم ویوتی پست 112 یکی مراحل نسب تم نوشته اونو خوندم منصرف شدم که تم نصب کنم.
    2-من ویوتی رو تست نکردم، برای تست کردن فلاش حتما باید دو گوشی در یک مکان و فصله مشخص از جسم مورد نظر تست کرد.
    3-صفحه qwerty دارای تمام حروف فارسی، و تمام حروف به درستی تایپ میکنه.
    4-در سرعت کارش مشکلی ندیدم سرعتش خوب و رضایت بخش. و هنگ هم نمیکنه. و مموری براش نخریدم تا ببینم با اون چطوری کار میکنه.
    و یه نکته: اگه با صفحه نمایش ور نری بعد 30 ثانیه (که این زمان به تنظیمات مربوط میشه) صفحه نمایش خاموش و قفل میشه که با دست زدن به صفحه نمایش روشن نمیشه و باید روی یکی از سه دکمه پایین کلیک کنی بعد صفحه نمایش روشن میشه و روی صفحه نمایش یه قفل ظاهر میشه و اگه 1.5 ثانه انگشت روش نگه داری صفحه نمایش باز میشه. ولی اگه در هنگام بلوتوس صفحه نمایش قفل بشه به این روش قفل باز نمیشه، و گوشیم زمانی که در این حالت دست دوستم بود قفل شد و هر دکمه ای رو میزد باز نمیشد و فکر کرده بود هنگ کرده ولی در این حالت باید دگمه تثبیت تصویر رو بزنی تا از قفل بودن خارج بشه و به این دلیل به این صورت طراحی شده تا بی هوا بعد از باز کردن صفحه نمایش دستمون نخوره و بلوتوس قطع نشه. با این دکمه میشه صفحه نمایش رو قفل کرد.
    5-اتفاقا فیلمبرداریش بسیار علی و نرم، و اصلا پرش نداره، تو پست 20، چهار تا فیلمبرداری در شب گذاشتم.

16. 3 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض جواب Iman_m123

سلام
    یه سوال داشتم
    مقداد جان شما با گوشیتون فوکوس هم کردین ؟
    چون توی ریوی سایت gsmarena خوندم که گوشی رنوار اگر میخوای روی یه چیزی فوکوس کنه و واضح نشونش بده جایی رو که میخوای روی صفحه میزنی و روی اون نقطه فوکوس میکنه
    اگه میشه جند تا عکس هم از فوکوس بزار
    ممنون
    سلام ایمان جان، ممنون از اینکه به این موضو اشاره کردی.
    رنوار در حالت عادی به روی تمام عکسها فکوس اتوماتیک میکنه و با عقب جلو کردن لنز که قابل مشاهده هم هست وضوح تصویر بالا میبره و دوربین برای عکس گرفتن آماده میکنه.
    ولی اگه بخواهیم عکسهای ماکرو بگیریم اون موضوعی که گفتی کاملا کارایی شو نشون میده، بزودی چند تا عکس ماکرو پست میکنم.
    Last edited by meghdaad; 16-02-2009 at 18:12.

18. 2 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •