1-داشتم ریویو رو می خوندم ، رسیدم به قسمت عکس های داخلی ، Indoors pictures ، توی این قسمت به جز SE بقیه نا امید کننده بودن ، خصوصا رنوار که واقعا حالمو گرفت . تو خود ریویو هم نوشته که فلش هر 4 تا گوشی 8 مگاپیکسلی موجود خیلی ضعیفن ، به طوری که وقتی زمان استفاده از فلش باشه ، N82 ی 5 مگاپیکسلی سر تر از هر 4 مدل 8 مگاپیکسلیه . خودتون ببینید :
2-و راستی ، بازهم که کامنت های کاربر ها رو می خوندم ، دیدم ، یه چند نفری از کند بودن رنوار و هنگ کردنش می نالیدن ، در حالی که مقداد جان گفته که تا حالا هنگی نداشته ، فکر کنم دلیلشو فهمیدم ، اونم اینه آقا مقداد که شما هنوز روش رم ننداختی ، به نظرم اگه یه رم با ظرفیت بالا که مقدار زیادیش هم پر شده بندازی روش اوضاع عوض میشه .هر چند تو ریویوی GSMArena نوشته که با خوندن رم مشکل نداره ، مگر در ظرفیت
خیلی بالا :
.gif)
نمی دونم والا اوضاع یه کمی پیچیده شد !
من که هنوزم فکر می کنم این موارد استثنایی بودن .
----------------------------------------------------------------------------------
3-در ضمن یه موضوع منفی دیگه که راجع به رنوار دیدم مشکل با ID3 ـه ، یعنی مشخصات آهنگ از قبیل آرتیست ، ترک و ... که هم توی ریویوی PhoneArena و هم نظرات کاربران دیدم که الجی با این موضوع مشکل داره و اونارو درست نشون نمیده :
4-مقداد جان شما اهل آهنگ گوش کردن با گوشی هستی؟
تو تستی که gsmarena کرده هم تقریبا همینطور بوده و من وقتی تصمیم گرفتم رنوار بخرم به خودم گفتم من که نمیخوام تو تاریکی مطلق عکس بگیرم، و به اصطلاح دل به دریا زدم و خودم به این صورت برای خریدنش راضی کردم. و الان بعد از خرید میبینم که سایتها بیشتر طرفدار نوکیا بعد سامسونگ هستند (ابته بیشتر افراد هم همینطور هستند) شاید هم همه اینها سیاستهای نوکیا و سامسونگ باشه برای بیشتر فروختن محصولاتشان با صرف هرینه به این سایت ها.
1-این عکس در حالت 3 کنج گرفته شده و در این حالت فلش دوربینها به دلیل متمرکز شدن و بازتاب در بهترین شرایط قرار دارند. من در این حالت عکس انداختم و از همه این عکس هایی که بالا میبینید رنوار بهتر میندازه وآبی هم نیشه.
-در تاریکی مطلق اگه عکسی که میگیریم،فاصله 3 متر و بیشتر بشه، دیوار سفید باشه یا زمینه سفید باشه، یا سه کنج نباشه و عمود بر دیواد در فاصله 2 متری باشه، رنگ دیوار آبی کم رنگ میشه ولی نه به این آبی پررنگی که بالا میبینید و اگه عکسی که میگیریم و زمینه سفید داریم، قبل از عکس تو قسمت تعادل سفیدی، باید گزینه فلوئورسنت تیک بزنید تا تعادل سفیدی بر قرار بشه، در این حالت رنگ دیوار کاملا مثل حالت واقعی میوفته، ولی اگه زمینه سفید نباشه نیازی به تیک زدن فلوئورسنت نیست.
-دوربینهایی که عکسهای سرد میگیرند، اگه در شریطی که نور ضعیف باشه و پس زمینه سفید باشه، پس زمینه آبی میشه، که با انتخاب فلوئورسنت که در اکثر دوربینها وجود داره تعادل سفیدی برقرار میشه.
و دوربینهایی که عکسهای گرم میگیرند، اگه در شریطی که نور ضعیف باشه و پس زمینه سفید باشه، پس زمینه بنفش گرم یا سبز گرم یا زرد میشه. که اگه گزینه تابان انتخاب کنیم پس زمینه آبی میشه و کاریش نمیشه کرد و نباید به تنضیمات دست زد و بعد از عکس گرفتن باید باید با نرم افزار درستش کرد.
میزان روشنایی در رنوار از 2- تا 2 قابل تنظیم و در حالت دیفالت روی صفر. و من هیچ وقت تو عکس گرفتن تغییرش نمیدم. چون این تنظیم اتوماتیک خود دوربین انجام میده و بهترین حالت انتخاب میکنه و نیازی به تغییر نیست.
اگه یادت باشه قبلا عکسهای در تاریکی مطلق گذاشته بودم ایرادی داشت؟
عکس های سرد "فرش" یا تازه هستد و پوسترها معمولا با دوربینهایی سرد گرفته میشن مثلا برای عکس گرفت از یه ماشین برای این که ماشین تازه و نو نشون بدن باید عکس سرد باشه و در غیر این صورت عکس گرم از یه پوستر اونو کهنه نشون میده.
مثال ساده عکس سرد و گرم:
عکس دوربین سرد Samsung G810
عکس دوربین گرم Nokia N95 8GB
2-درست من هنوز مموری نخریدم، ولی میتونیم من تو و چند نفر دیگه بریم تو ریویوهای مثلا رنوار و چون طرفدار مارک دیگه ای هستیم هر چی دلمون میخواد بنویسیم و از رنوار ایراد بگیریم، نمیدونم ولی ممکن این ریویوها هم به این صورت باشه.
و یه سوال اگه میخواستی مموری بخری چه مارکی و با چه حجمی و با چه قیمتی میخریدی؟
3-آقای Michael Ropy حرف خوبی زده "من نمی دونم این فون آرنا چه پدر کشتگی با ال جی داره" اینم از همون حرفاست، نمایش مشخصات آهنگ، نرم افزار خیلی ساده ای و برای یه گوشی 500 تومانی ممکن مشکی وجود داشته باشه؟ اگه اسم آهنگ یا خواننده یا آلبوم چه فارسی و چه لاتین تایپ شده باشه در هر دو صورت نمایش میده. و تاریخ ساخت رو هم نمایش میده.
(یه نکته که البته ربطی به این موضوع نداره، و اونم اینه که نمیشه تاریخ ساخت MP3 با عداد فارسی تایپ کرد.)
ممکن اون کسی که اطلاعات فایل نگاه میکرده، فایلش بدون اطلاعات بوده.
4-بعضی موقه ها ولی زیاد نیست. چون با صدای ساب ووفر و لرزش امواج بیشتر حال میکنم، چون هر کسی یه سلیقه ای داره و من آهنگای تند و ضرب دار بیشتر می پسندم.
با این همه ممکن سایت ها تو تست گوشی ها صداقت داشتن و اون نمونه ای که تست کردن نمونه های اولیه بوده و دارای ایرادات بوده و ال جی بعد از یه مدت ایرادات رو برطرف کرده و حتی فلش گوشی هم عوض کرده چون قبلا هم گفتم حافظه داخلی رنوار که من دارم مقدارش 160 مگابایت و 60 مگابایت از Gsmarena بیشر البته 118 تاش پره.