گارت گرافیکه من ati x1250 آنبورد هست.با این مانیتور مشکلی نداره؟مادربوردم هم hdmi داره.راستی مانیتور 19 چشم رد بیشتر اذیت میکنه یا 22؟
گارت گرافیکه من ati x1250 آنبورد هست.با این مانیتور مشکلی نداره؟مادربوردم هم hdmi داره.راستی مانیتور 19 چشم رد بیشتر اذیت میکنه یا 22؟
Last edited by gamekhor2007; 08-04-2009 at 08:14.
aging رو چی کار کنیم اخر off کنیم ؟ یکی نیست تخصصی به ما توضیح بده ؟
دوست عزيز zeee بدرستي اشاره كردند.
We strongly suggest you do not play around in the screen service menu, as on this screen, in contrast to Samsung’s, it is possible to change the settings without necessarily being able to go back on these changes.
سلام دوستان .
من قصد خرید w2261v رو دارم . اینجا ( قم ) 260 تومان میگن ولی دوستان از تهران نزدیکای 245 تومان خریدن . می خواستم ببینم هنوز هم 245 تومانه یا تهران هم گرون شده؟ اگه همون حدوداس پاشم بیام شهرتون.
منتظرما . مرسی
قیمت نمایندگی این lcd برای همکار 251 و مصرف کننده 260 هست(اینتور که من متوجه شدم)
حالا با توجه به اینکه فروشنده چقدر با شما آشنا باشه از 251 تا 260 قیمتش در میاد
البته برای شهرستانا یه 2000 تومنی هم تیپاکس رو ممکنه بعلاوه 251 حساب کنن
جان !!!
دو هزار تومن
نه بابا الان تیپاکس تا وزن 6 کیلو گرم کمتر از 5 تومن نمیگیره یعنی از 0 تا 6 کیلو 5 تومن بالاترشو نمیدونم
به من هم یه جا تهران پیشنهاد شد 247 تومن 6 تومن هم هزینه پست ازم میگرفتن تو شهر ودمون میدن 258 ارزش نداره اینهمه الافیو دنگ و فنگ رو اگه شهر خودتون دارن بگیرد بره خیالتونم راحت تره
ولی من از تهران سفارش دادم همون 255 قیمت رو قطعی کردم
یعنی 251 + 2 تیپاکس + 2 تومن سود
حالا شاید پشت پرده یه چیز دیگه باشه
ولی نمایندگی همدان هم همون 251 میگه
این پورت hdmi که میگین چیه؟
فایده هم داره برای فیلم دیدن؟
چرا توی قسمت Screen Refresh Rate بیشتر از 60 هرتز نداره؟
چون رزولوشن 1920x1080 از Refresh Rate بالاتر از 60 مگاهرتز پشتیبانی نمی کنه. همه مانیتورهای 1920x1080 دنیا Refresh Rate 60 هرتز دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)