شما اگه از xp sp3 استفاده میکنی میتونی upgrade کنی. برای upgrade کردن cd رو تو سی دی رام قرار بده بعد با سی دی نصب کن. بعد یه جایی نوشته میخوای upgrade کنی یا میخوای ویندوز جدید نصب کنی. شما باید upgrade رو اونجا بزنی.
موفق باشی.
شما اگه از xp sp3 استفاده میکنی میتونی upgrade کنی. برای upgrade کردن cd رو تو سی دی رام قرار بده بعد با سی دی نصب کن. بعد یه جایی نوشته میخوای upgrade کنی یا میخوای ویندوز جدید نصب کنی. شما باید upgrade رو اونجا بزنی.
موفق باشی.
بهت پیشنهاد میکنم اصلا upgradeنکن،جدید نصب کن
در مورد معایب این کار توضیح میفرمایید؟
سلام
چرا Windows Media Player 12 در این ویندوز فایل ویدیویی را یکم از کیفیتش میاندازه پایین. اگه صفحه ی Windows Media Player 12 رو بزرگ کنیم. در نسخه ی Windows Media Player 11 اینطوری نیست. من میخواستم Windows Media Player 11 رو نصب کنم ، نصب نمیشه خطا میده. هیچ کاری برای نصب نسخه ی Windows Media Player 11 نیست رو این ویندوز؟
سلام دوستان کسی میدونه ویندوز سون توی مجموعه لرد 7 32 بیتیه یا 64 بیتی؟
تو رو خدا زودتر جواب بدید کارم لنگه
Last edited by mohamad_beauty; 09-03-2009 at 21:53.
با سلام
اصولا سون با نصب درايو مجازي زياد حال نميكنه . به هر حال نشد
ولي اكتيويتر سونه رو ميزام حالشو ببريد . لينك مستقيم
طبق دستورات در فايل howto.txt عمل كنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از تمام شدن كار برنامه سون اعلام ميكنه كه شما 3 روز وقت براي فعال سازي داريد .()
روي لينك فعال سازي كليك كنيد ( آنلاينه ) و بعد از چند لحظه ميبينيد كه ويندوز فعال شده . واسه هميشه
اين اكتيوي كه شما گذاشتين تروجان داره !
![]()
سلام
کسی با این نرم افزار windows 7 plus patch کار کرده ؟
سلام دوستان ببخشید من ویندوز 7 با بویلد 6081 خریدم هرکاری میکنم rating اون کار نمیکنه یعنی تا آخر میره اما ارور میده میخواستم بدونم کسی با این مشکل برخورد کرده یا نه راه حلش چیه مشکل دیگه اینه که وقتی روی c ویندوز xp رو نصب میکنم و روی d سون رو در محیط سون یک درایو محتوی xp رو نشون نمیده با تشکر
سلام من dvd رو از فروشگاه همینجا خریدم
بوت نمی کنه همینجوری مییاد بالا چکار کنم که بود کنه
حتی بوت منو رو هم که زدم بازم جواب نداد لطفا راهنمایی کنید!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)