از تهران سفارش بديد 99 تومن بعلاوه 2 تومن هزينه پست ميشه 101 تومن
از تهران سفارش بديد 99 تومن بعلاوه 2 تومن هزينه پست ميشه 101 تومن
[quote=Professor Massoud;3442957]من اين مسئله رو به كسي تلقين نميكنم ! شما بنچمارك و مدرك معتبر بيار ! ما نه تعصبي رو كارتي داريم و نه بحث الكي ميكنيم ! براي بهتر نشون دادن يه كارت هم ، خودمون رو به كشتن نميديم !!! ديگه اونقدر بحث كردم كه به خاطر يه كارت آبروي خودم رو نبرم !( فعلا عصباني نيستم !
)
شما اینجا میبینید که 9600gso 384mb از 4670 یکمی بهتره حدود 10 درصد
البته این پست رو برای دعوا نذاشتم
پس نتیجه میگیریم که هردو کارت 9600gso384 و 9600gso768 از 4670 یکمی بهترن ولی با توجه به مصرف بالای 9600gso خرید 4670 بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز فقط کمک کردی.تو p30 که کسی از کسی ناراحت نمی شه.اینجا همه برادرن..اگه كسي رو ناراحت كردم عذر ميخوام !.
یه وقت نری دیگه اینجا پست ندی...
Last edited by ahmad72; 30-01-2009 at 10:33.
[QUOTE=kourosh4;3443078]گفتم كه تست زياد تو اينترنت هست بعضيها ميگن اين بهتره بعضيها ميگن اون و البته اختلاف ناچيزه
بهترين قضاوت اينه كه بگيم هر دو در يك سطح هستند
قرمز ها همش رد میشن!
اکثرا گرافیک ها اصلا برندش به قدرتش ربطی نداره در صورتی که همه چیز مساوی باشند! Mem Clock Core Clock va Stream proccecer va Shader Clock اگر اینها مساوی باشند تقریبا گرافیک یا کاملا مساوی هستند و اگر هم تفاوتی داشته باشن اصلا شما متوجه نمیشی یعنی شما اگر یه 8800 گیگا داشته باش یکی شبانه بیاد اونو عوض کنه و مصلا یه 8800 ایسوز بزاری شما به هیچ وجه متوجه نمیشی!!
ولی خوب بعضی از گرافیک های برند هاش با کیفیتند که واقعا گیگا به اونا نمی رسه مثل EVGA یا XFX یا Club3d که کاملا برتری کیفیت برند دارند و نتبجه میگریم که اگر تمام چیز ها مساوی باشند که اکثرا هم همین طوره هیچ تفائتی پروفرمنسی احساس نمیشه!
متاسفانه من نتونستم نتايج اون سايت رو ببينم . ديگه هم تو اين زمينه بحث نميكنم ! هر كدوم رو دوست داشتيد بخريد ! اگه بحث سر 9800Gtx با 4850 بود ميشد بحث كرد ولي اين دو تا جاي بحث ندارن ... بعضي دوستان چنان ميگن 9600gso بهتره آدم فكر ميكنه مثلا يه 2 برابر بهتره ! ولي من اومدم بگم اصلا اينطور نيست ... حالا ديگه خود دانيد ! بحث كاملا روشنه !پس نتیجه میگیریم که هردو کارت 9600gso384 و 9600gso768 از 4670 یکمی بهترن ولی با توجه به مصرف بالای 9600gso خرید 4670 بهتره
هنوز هستيم داداش !یه وقت نری دیگه اینجا پست ندی...
بابا اصلا این بحث ها نیست باید رو سیستم خوب جواب بده به تست های Xbit Toms نمیشه اطمینان کرد!! به هیچ تستی به جز تست روی سیستم خودت بدرد نمی خوره و این تست ها تست های کلی هستند !
عزیز جون, من که برند گیگا رو گفتم, اولین خصوصیتشم گفتم که پرفورمانسش بالاست و بعد گفتم خدمات پس از فروشش نظیر نداره.
کمی با دقت تر بخون بی زحمت!
اگر گیگابایت رو بردارن بجاش asus بزارن معلومه که آدم متوجه نمیشه چون دوتاییشون جزو برندهای عالی هستن ولی اگه جاشو با یک زوتاک , پاورکالر, biostar , پالیت, point of view و خیلی های دیگه عوض کنن, کاملا افت پرفورمانس رو متوجه میشی!
از این سه تا برند که گفتی فقط با xfx موافقم و برندی مثل evga خیلی محدود و فروشش کمه.کلاب هم به نظر من اصلا نمیشه با اینا مقایسه کرد و سطحش پایینه.
به نظر من که گیگا عالیه هم خدمات پس از فروشش وهم کیفیت و ارزش پول اضافه دان رو داره
Last edited by kourosh4; 30-01-2009 at 12:01.
بابا کی من گفتم قدرتش دوبرابره
گفتم حدود 10 درصد![]()
بعدشم گفتم بخاطر مصرف بیشتر و نیاز به پاوری قویتر 4670 بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)