تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 20 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 199

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KF750 Secret با لنز 5 مگاپیکسل اشنایدر و صفحه 2.4 اینچی نیمه لمسی

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

یک هفته است که این گوشی را خریده ام عکس و فیلمهای گرفته شده با آن دارای کیفیتی خوب است پخش و مدیریت موزیک آن اگر ازنوکیا 5800 موزیک اکسپرسی که پیشتر داشتم بهترنباشد کمتر هم نیست ظمن آنکه داری دو اسپیکر هم هست که قبلی فاقد آن است. اسناد پی دی اف و ورد را هم براحتی باز میکند .مموری آن تا 4گیگ را ساپورت میکند اما درسایتهای گوناگونی گفته میشود که تا 16 گیگ راهم گذاشته اند و مشکلی پیش نیامده خوب با این امکانات و قیمت 230 تومان واقعا ارزش داشتنش را دارد. میماند مشکلات آن یکی آنکه همانطور که یکی از دوستان یادآوری کرد حرف ی میان واژه را ندارد که اگر کسی برای آن راه حلی دارد راهنمایی کند دیگر آنکه درزیر نور آفتاب قید نمایشگرش را باید زد.

دوست عزيز، بايد فريمور گوشي آپديت بشه؛ البته نميدونم آپ ديت سكرت را كامتل داره يا نه؛ من هنوز وقتشو نداشتم گوشيمو ببرم و ببينم مشكل اين "ي" را برطرف ميكنند يا نه....

2. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من چند از دارندگان سکرت دارم

1- صفحه نمایش گوشی لمسیه یا قسمتی از صفحه کلیدش ( که شامل صفحه نمایشه ) ؟؟
    2- کیفیت صدای گوشی در هدفون چطوره ؟
    3- جک 5/3 داره یا نه ؟ هدفونش خوب تو گوش میره ؟
    4- از کجا تشخیص بدم KF750 OR KF755 ( در ظاهر منظورمه )
    5- کیفیت صفحه نمایش چطوره ؟
    6- سرعت گوشی چطوره

ممنون از جوابتون و ببخشید که سوالام زیاد شد
    Last edited by Ssarshar; 25-07-2009 at 16:16.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

من چند از دارندگان سکرت دارم

1- صفحه نمایش گوشی لمسیه یا قسمتی از صفحه کلیدش ( که شامل صفحه نمایشه ) ؟؟
    2- کیفیت صدای گوشی در هدفون چطوره ؟
    3- جک 5/3 داره یا نه ؟ هدفونش خوب تو گوش میره ؟
    4- از کجا تشخیص بدم KF750 OR KF755 ( در ظاهر منظورمه )
    5- کیفیت صفحه نمایش چطوره ؟
    6- سرعت گوشی چطوره

ممنون از جوابتون و ببخشید که سوالام زیاد شد
    1- قسمت پايين صفحه ي ال سي دي، لمسي هست؛ درضمن در 5 حالت، خود LCD لمسي عمل ميكنه؛ اين 5 حالت عبارتند از بازي، موسيقي، فيلم، نمايش تصاوير و يك مورد ديگه...

2- كيفيت عالي همراه با اكولايزر با 20 پله براي كم و زياد كردن موسيقي كه بيشتر از 17 مساوي هست با كر شدن!!!

3- هدفون دوتيكه هست كه قسمت اولش پورت مخصوص داره كه به گوشي ميخوره و بعد قسمت دومش يك سيم هست كه جك 3.5 داره؛ هدفونش لوله اي هست كه كاملا داخل گوش فرو ميره؛

4- در ظاهر هيچ تفاوتي ندارند!!!

5- كيفيت عاليه ولي زير نور خورشيد بايد شدت نور زمينه را دستي بالا ببريد؛

6- سرعت گوشي هم خوبه....

5. 6 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

صداش توی اسپیکر چطوره؟
    میشه چند تا عکس که گرفتی توی این تاپیک بذارید.
    در ضمن کابل اتصال به تلویزیون رو داره؟با تشکر

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

بازیهای این گوشی چطوره؟
    بازیهایی با سنسور داره مثلا با این ور و اون ور کردن گوشی بازی کرد؟
    از این بازیها میشه روش نصب کرد؟توی دبلیو910 یه بازی ماشین با سنسور داره که خیلی فاز میده

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سکرت KF 755 تقویت صدا دارد یا نه ممنون اگر پاسخ بدهید

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

صداش توی اسپیکر چطوره؟
    میشه چند تا عکس که گرفتی توی این تاپیک بذارید.
    در ضمن کابل اتصال به تلویزیون رو داره؟با تشکر
    صداي اسپيكرش خيلي قوي نيست يعني هم كيفيتش و هم بلندي صداش از ويوتي پايين تره، چون اسپيكر جدا نداره و اسپيكرش همونيست كه باهاش تماسها را مي‌شنويم....
    كابل اتصال به تلويزيونش هم مثل ويوتي ست ولي درون جعبه موجود نمي‌باشد.
    در مورد عكس فعلا دسترسي به اينترنت ندارم، الان هم با GPRS دارم جواب ميدم....

بازیهای این گوشی چطوره؟
    بازیهایی با سنسور داره مثلا با این ور و اون ور کردن گوشی بازی کرد؟
    از این بازیها میشه روش نصب کرد؟توی دبلیو910 یه بازی ماشین با سنسور داره که خیلی فاز میده
    6تا بازي با سنسور داره كه ماهيگيري، پرتاب دارت و حركت توپ (ماز) و پرتاب چكش و بيسبال و توپ جادويي است كه بازي‌هاش ابتدايي ست.
    2تا بازي سودوكو و گلف هم داره.
    هنوز بازي با سنسور حركتي به دستم نيامده كه بتونم بگم ميشه روش نصب كرد يا نه.... (اگر شما از اين نوع بازي ها داريد، لينكش را هم براي من بگذاريد، ممنون)

سکرت KF 755 تقویت صدا دارد یا نه ممنون اگر پاسخ بدهید
    فعلا كه نداره، در ضمن صداي توي هدفونش كه خيلي زياده، احتياج به تقويت صدا نداره
    ولي در مورد اسپيكرش بهتون توصيه ميكنم صواشو تقويت نكنيد چون اسپيكر جدا نداره و احتمال آسيب رسيدن به بلندگوي جواب دادن تماسها وجود دارد....

البته من هنوز نتونستم وارد برنامه ي گوشي سكرت بشم، اگر همانند ويوتي بشه وارد برنامه اش شد، حتما ميشه در ميزان صدا و ... تغييراتي اعمال كرد.

10. 3 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام دوستان... چند وقت پیش با راهنمایی شما یه ویوتی گرفتم که البته در مجموع گوشی راضی کننده ای بود... اما 2 ایراد عمده داشت : 1 سایزش که به نظر من میتونست ضخامت کمتری داشته باشه و لذت کار باهاش و خوشدستیش رو به F480 برسونه... ! و کیفیت صداش که وقعا پایین بود و البته خوبیشم این بود که جک 3.5 بهش میخورد توسط رابط ولی از هر گونه اکولایزری عاری بود و کلا تو زمینه موسیقی تعطیل بود...! به هر حال زمان زیادی این گوشی رو نداشتم و فروختمش...!
    راستش الان میخوام با ماکزیمم 300 بخرم که تاپیکش رو تو بخش خرید گوشی زدم و چند تا سوال داشتم و میخوام اینجا هم که سکرت دار ها و هواداران ال جی هستن سوالامو بپرسم :
    1- درب باطری گوشی که لقی و شلی نداره ( این مورد اساسی مهمه )
    2- گوشی محکمه و با استحکامه ؟ ( در ظاهر که اینطوره )
    3- کیفیت صدای هدفون چطوره ؟ جک 3.5 هم که طبق صحبتهای دوستان داره ( هدفون دو تیکه )
    4- کیفیت عکسشم که به نظر فوق تصوره ؟
    5- ال سی دی تاچ اسکرینش و عملکرد تاچش چطوره ( میدونم تو برخی قسمتا فقط فعال میشه تاچش ) ؟
    6- با دکمه هاش میشه سریع اس ام اس زد ( این خیلی مهمه ) ؟ و قسمت ناویگیشن و کلیدهای جهتیش چطورن ؟ یعنی با توجه به تاچ بودنشون ( به قول خود ال جی نئون تاچ ) آیا کار با گوشی رو سریعتر میکنن یا همون دکمه های معمولی بهتره ؟ راستی تاچ ال سی دی و دکمه هاش یه جورایی خازنین دیگه ؟ یعنی با دست فقط کار میکنه ؟!
    7- سرعت حرکت در منو ها و در فایل منیجر چطوره و آیا پی دی اف فارسی رو ساپورت میکنه ؟
    8- جاوا هم فول و بدون محدودیت حجمی ساپورت میکنه دیگه اصولا ؟

تشکر فراوان از فن بوی های ال جی...!

12. این کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

3- کیفیت صدای هدفون چطوره ؟ جک 3.5 هم که طبق صحبتهای دوستان داره ( هدفون دو تیکه )
    5- ال سی دی تاچ اسکرینش و عملکرد تاچش چطوره ( میدونم تو برخی قسمتا فقط فعال میشه تاچش ) ؟
    6- با دکمه هاش میشه سریع اس ام اس زد ( این خیلی مهمه ) ؟ و قسمت ناویگیشن و کلیدهای جهتیش چطورن ؟ یعنی با توجه به تاچ بودنشون ( به قول خود ال جی نئون تاچ ) آیا کار با گوشی رو سریعتر میکنن یا همون دکمه های معمولی بهتره ؟ راستی تاچ ال سی دی و دکمه هاش یه جورایی خازنین دیگه ؟ یعنی با دست فقط کار میکنه ؟!
    7- سرعت حرکت در منو ها و در فایل منیجر چطوره و آیا پی دی اف فارسی رو ساپورت میکنه ؟
    من این گوشی رو ندارم ولی با اطلاعاتی که دارم میتونم بگم:

1. فکر نمی کنم، چون من همچین موردی ندیدم.
    2. پشتشو میدونم فیبر کربن هست پس باید محکم باشه. جلوش رو نمی دونم!
    3. از کیفیت صداش هم تعریف شنیدم. اکولایزر هم داره.
    4. کیفیت عکسش عالیه.
    5. همونطور که گفتید فقط بعضی جاها استفاده داره، نوعش هم مقاومتیه.
    3. خازنی نیستن هیچ کدوم. با دستکش هم میشه کار کرد. ولی قسمت نئون تاچ خیلی حساسه و با کمترین فشار هم جواب میده. قسمت کیپد هم که اصلا نئون نیست.
    7. نمی دونم.
    8. نمی دونم. فکر کنم محدودیت داره.

14. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

تشکر فراوان از فن بوی های ال جی...!
    0- اطلاعاتي كه ميدم بر اساس گوشي سكرت خودمه:
    1- اصلا لق يا شل نيست؛
    2- گوشي محكمي هست البته بستگي به كاربردتون داره اگر دائم ميكوبيدش به اطراف نبايد انتظار محكم بودن ازش داشته باشيد!!!
    3- كيفيت صداي هدفون با 7 نوع اكولايزر واقعا عاليست البته بلندي صدايش در حالت استاندارد از بلندي صداي ويوتي در حالت استاندارد بيشتره و جك 3.5 هم داره و برعكس ويوتي هدفونش لوله اي هست.
    4- كيفيت عكسش بعضي مواقع از ويوتي بالاتره و در بعضي مواقع از ويوتي پايينتر مخصوصا هنگام مايكرو كه چون IS نداره از ويوتي پايينتره و هميشه بايد مراقب لنز دوربين باشيد و قبل از عكس گرفتن حواستون باشه لنز را تميز كنيد و گرنه اثر انگشت يا .... كه روي لنز مانده باعث كدري عكس ميشه.
    5-تاچش خيلي معموليست و با ضربه كار نميكنه برعكس ويوتي؛ فقط با لمس كار ميكنه.
    6-با دكمه هاش سريع ميشه پيامك زد خيلي نرم و راحته ولي قسمت كليدهاي جهتي آن خيلي حساسه و تا مدتي دگمه هارا چون لمسي هستند اشتباه ميزنيد مخصوصا كه دكمه ي تاييدش فشاري هست و ممكنه هنگام فشار دادن آن، انگشت شما روي ددكمه هاي جهتي بلغزه و يك گزينه ي ديگر را تاييد كنيد!!!! به نظرم دكمه هاي معمولي خيلي بهترند!!!
    7- فايل منيجرش از ويوتي سريعتر كار ميكنه و همانند ويوتي PDF فارسي را ساپورت ميكنه.
    8- فايل هاي جاوا راهم با محدوديت 3 مگ ساپورت ميكنه (همانند ويوتي)

9- دركل منكه هم ويوتي دارم هم سكرت، بيشتر از ويوتي استفاده ميكنم، سادگي عمل ويوتي اصلا قابل قياس با سكرت يا هر گوشي دكمه اي ديگر نيست!!!

16. 4 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •