تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 74

نام تاپيک: موبايل طاها-اولین موبایل اسلامی

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حالا حرف کم بزن لینکها رو بزار تا بیبینیم چی میگن

اول که به شما هیچ ربطی نداره که کی حرف میزنه یا چقدر حرف میزنه.دوما" لینکها هم به شما ربطی نداره .اونی که من پستش رو کوت کردم حتما" رفته گشته خودش دیده که دیگه لینکهارو نخواسته. سوما" اینجا تبلیغات جنس خلاف قوانینه آقای نخعی.شما کلا" سه تاپست تو این انجمن داری سه تاش هم تبلیغ این گوشی(بخون گوشت کوب) چینیه.
    در آخر آقای نخعی نگفتی چطوری حافظه داخلی رو تا 16 گیگ ارتقاء میدی.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت KAKAROSTAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا ناراحتی پسر شجاع من چیزی نگفتم گفتم که حرف کم بزن یا تخزیب نکن شما که نامتان اریان لند است مثله من مدعی ناسیونالیزم ملی استی چرا به توان جوانان اریای کشور شک داری

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

در آخر آقای نخعی نگفتی چطوری حافظه داخلی رو تا 16 گیگ ارتقاء میدی من گوشی الجی دارم تا 32 گیک ارتقا میشه داد این که هنر نیست

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

Arena | LG KM 900
    . خوب جوان ایرانی زحمت کشید گوشی طراحی کرده نه که بریزه تو کوچها شعار بده اگر لازم باشه تبلیغ هم میکونم این که چیزی نیست گردن اونیکه شک کنه را میزنم
    Last edited by KAKAROSTAM; 10-06-2010 at 22:00.

در آغاز فعالیت KAKAROSTAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

استقبال از موبایل ایرانی در نمایشگاه سبیت

17/12/1388
    گروه خبری GSM: در نمایشگاه سبیت 2010 که از یکم تا ششم مارس (10 تا 15 اسفندماه) در هانوفر آلمان برگزار شد، از یک گوشی ایرانی رونمایی شد که مورد استقبال بسیاری از بازدیدکنندگان قرار گرفت.
    به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از تک آینت، این گوشی ایرانی که با نام tPhone2 معرفی شد، از طراحی مشابه گوشی‌های HTC برخوردار است و از سیستم‌عامل ویندوز‌موبایل 6.5 پشتیبانی می‌کند.
    tPhone2 یک گوشی هوشمند است که علاوه بر سیستم‌عامل ویندو‌زموبایل از صفحه‌نمایش لمسی برخوردار است.

یکی از مهمترین ویژگی‌های این گوشی که با استقبال خوبی هم روبه رو شد، ترجمه قرآن کریم به 55 زبان و 9 تفسیر و دو هزار حدیث است.
    tPhone2 همچنین اوقات شرعی و قبله را با استفاده از GPS به کاربر نشان می‌دهد.
    "مجید رمضانی" مدیرفروش شرکت "ابرا تهران" تولیدکننده گوشی "تی فون 2"، نیز ضمن اعلام عرضه این گوشی ایرانی برای اولین بار در نمایشگاه سبیت آلمان، در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار موبنابا تاکید بر اینکه این گوشی تماما ساخت ایران است و حتی نمونه‌های آن در هیچ جای دنیا دیده نشده است‌، اظهار داشت: کارخانه تولید این نوع گوشی در شیراز واقع شده و تاکنون حدود 3500 دستگاه از این گوشی تلفن همراه به بازار عرضه شده است.
    وی ادامه داد:به دلیل برخورداری از امکانات بالا این نوع گوشی مورد استقبال کشورهایی چون آذربایجان و چهار کشور عربی قرار گرفته است.
    رمضانی با اشاره به امکانات این گوشی که با نام طاها نیز شناخته می‌شود، افزود: تلفن همراه تی فون 2 دارای امکاناتی چون سیستم‌عامل ویندوز‌موبایل 6.5‌، صفحه‌نمایش لمسی 2.8 اینچ، ارتقا حافظه داخلی تا 16 گیگابایت‌، Wi-Fi ،‌GPS و دوربین عکاسی و فیلمبرداری 5 مگاپیکسل است و با گارانتی رسمی ابرا تهران به بهای 320 هزار تومان در بازار تلفن همراه یافت می‌شود.
    Last edited by KAKAROSTAM; 10-06-2010 at 21:58.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

چرا ناراحتی پسر شجاع من چیزی نگفتم گفتم که حرف کم بزن یا تخزیب نکن شما که نامتان اریان لند است مثله من مدعی ناسیونالیزم ملی استی چرا به توان جوانان اریای کشور شک داری

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

در آخر آقای نخعی نگفتی چطوری حافظه داخلی رو تا 16 گیگ ارتقاء میدی من گوشی الجی دارم تا 32 گیک ارتقا میشه داد این که هنر نیست

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

Arena | LG KM 900
    . خوب جوان ایرانی زحمت کشید گوشی طراحی کرده نه که بریزه تو کوچها شعار بده اگر لازم باشه تبلیغ هم میکونم این که چیزی نیست گردن اونیکه شک کنه را میزنم
    اول اینکه اتفاقا" واسه اینکه ایرانی هستم ناراحت میشم که یکسری دروغ گو باعث میشن تمام ایرانیها زیر سوال برن و دنیا به مسخره بهمون بخنده.
    در مورد گردن زدن و این چیز .....باید بهت بگم بزرگی گفته کسی که بیشتر ادعا میکنه کمتر توی چنته داره.
    اما در مورد گوشی ال جی تون و 32 گیگ و......شما که هنوز فرق حافظه داخلی با خارجی رو نمیدونی از چی داری دفاع میکنی؟ هر وقت گفتی چطوری حافظه داخلی رو تا 16 گیگ ارتقاء میدی منم میگم جوانان ناسیونالیست ایرانی مثل شما گوشی ویندوز موبایل ایرانی ساختن.

استقبال از موبایل ایرانی در نمایشگاه سبیت

17/12/1388
    گروه خبری GSM: در نمایشگاه سبیت 2010 که از یکم تا ششم مارس (10 تا 15 اسفندماه) در هانوفر آلمان برگزار شد، از یک گوشی ایرانی رونمایی شد که مورد استقبال بسیاری از بازدیدکنندگان قرار گرفت.
    به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از تک آینت، این گوشی ایرانی که با نام tPhone2 معرفی شد، از طراحی مشابه گوشی‌های HTC برخوردار است و از سیستم‌عامل ویندوز‌موبایل 6.5 پشتیبانی می‌کند.
    tPhone2 یک گوشی هوشمند است که علاوه بر سیستم‌عامل ویندو‌زموبایل از صفحه‌نمایش لمسی برخوردار است.

یکی از مهمترین ویژگی‌های این گوشی که با استقبال خوبی هم روبه رو شد، ترجمه قرآن کریم به 55 زبان و 9 تفسیر و دو هزار حدیث است.
    tPhone2 همچنین اوقات شرعی و قبله را با استفاده از GPS به کاربر نشان می‌دهد.
    "مجید رمضانی" مدیرفروش شرکت "ابرا تهران" تولیدکننده گوشی "تی فون 2"، نیز ضمن اعلام عرضه این گوشی ایرانی برای اولین بار در نمایشگاه سبیت آلمان، در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار موبنابا تاکید بر اینکه این گوشی تماما ساخت ایران است و حتی نمونه‌های آن در هیچ جای دنیا دیده نشده است‌، اظهار داشت: کارخانه تولید این نوع گوشی در شیراز واقع شده و تاکنون حدود 3500 دستگاه از این گوشی تلفن همراه به بازار عرضه شده است.
    وی ادامه داد:به دلیل برخورداری از امکانات بالا این نوع گوشی مورد استقبال کشورهایی چون آذربایجان و چهار کشور عربی قرار گرفته است.
    رمضانی با اشاره به امکانات این گوشی که با نام طاها نیز شناخته می‌شود، افزود: تلفن همراه تی فون 2 دارای امکاناتی چون سیستم‌عامل ویندوز‌موبایل 6.5‌، صفحه‌نمایش لمسی 2.8 اینچ، ارتقا حافظه داخلی تا 16 گیگابایت‌، Wi-Fi ،‌GPS و دوربین عکاسی و فیلمبرداری 5 مگاپیکسل است و با گارانتی رسمی ابرا تهران به بهای 320 هزار تومان در بازار تلفن همراه یافت می‌شود.

این فیوضات رو یکبار دیگه هم رسونده بودید.من که از بس فیض بردم فیوزهام سوخت.در کل دستت درد نکنه خندیدیم.
    Last edited by AryanLand; 10-06-2010 at 22:20.

6. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض هشدار!

عجب بحثی 2 ساعته با پاپ کرن همینجا نشستم همینارو میخونم
    از همین الان بگم:

نظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
    مخصوصا الان که 5 تا پست بیشتر ندارین

8. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

حالا حرف کم بزن لینکها رو بزار تا بیبینیم چی میگن
    حالا دقیقا مقدار کم چقدره؟؟؟ مثلا یک جمله بگه شما اجازه میدی؟؟؟ یا تا چند جمله هم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ خیلی مهمه که شما دقیق واسه ما تعیین کنی که ما تکلیفمونو بدونیم
    Last edited by Amin.M.1986; 11-06-2010 at 19:06.

10. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

Arena | LG KM 900
    از پست شما خیلی لذت بردم دلم نیومد جواب ندم .. اون قسمت های اول رو که نارنجی کردم به دلیل اینه که به نظرم اومد شما که به گفته ی خودت ناسیونالیزم ملی هستی( البته مدعی به گفته ی خودت) اول یکم رو زبان فارسی کار کن که آبروی فارسی زبان ها رو نبری!!!!!! تو کمتر از دو خط این همه غلط رو تونستی تایپ کنی جای احسنت داره ..

واسه قسمت بعد هم که خودت زحمت قرمز کردنشو کشیدی هم بهتره در حد مقدماتی و مبتدی یه آشنایی با گوشی موبایل پیدا کنی و فرق حافظه داخلی و اکسترنال مموری رو یاد بگیری و از این به بعد قبل از اینکه بخوای صاحب نظر باشی سعی کن چهار تا کلمه و اصطلاح رایج راجع به بحث یاد بگیری که اینطور راه نری..
    در مورد قسمت هایی که آبی کردم هم به عرضتون برسونم که :

""" نظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !"""

حالا شما نمیخواد اینجا به همه بگی چماق به دست هستی و لطفا دیگه هم اینجا بحث رو به مسایل سیاسی و یا تبلیغ کالا نرسون چون جفت این کارها خلاف قوانین این انجمن هست

12. 3 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بودی حالا .. داشتیم فیض میبردیم!!!!! حالا چون قرار شد به جای گردن شکستن بشینیم منطقی صحبت کنیم گذاشتی رفتی؟؟؟ ...

14. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

Arena | LG KM 900
    بچه ها در یک اقدام فوق العاده حرفه ای دوست عزیمون توانست حافظه داخلی یک گوشی رو به چندین برابر ظرفیت اصلی خود ارتقا دهد یعنی اینکه ایشون قادر خواهند بود حافظه نوکیا 1100 رو هم بکنن 32 گیگ
    بشتابید تا ایشون از دست نرفته

بابا عزیز من این همه بحث کردی لااقل دو تا مدرک بیار که ccd و لنز گوشی ساخت ایران و ژاپن باشه من دربست نوکرتم وقتی آوردی

والا این چیزی که اینا ساختن کار رو از شک گذروند اینا یک ام پی تری پلیر نمی تونن بسازن حالا رفتن گوشی ساختن؟
    خودت تا حالا یک رادیو دیدی ساخت ایران باشه؟به اون خدایی که می پرستی نه

در ثانی لحن صحبتتو درست کن وگرنه به مدیران اطلاع خواهیم داد تا نام کاربریتو ببندن

16. 2 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگی.
    ای کاش حالا که این گوشیه مثلا تمام ایرانی که طرفداران سر سختی مانند جناب KAKAROSTAM داره ، حداقل یک اسم تمام ایرانی واسش میذاشتند نه tPhone 2...
    اگه به اسم این گوشی دقت کنی در همین اول کار میبینی که اسمش از آیفون کپی شده و دقیقا اسپل کلمات آیفون هم به همین شکله یعنی حرف اول کوچک و حرف P به صورت بزرگ و دوباره بقیه حرفها به صورت حروف کوچک...
    یعنی>>> iPhone = tPhone
    کسانی که ادعا میکنند این گوشی تماما ایرانی هست ای کاش حداقل اسمش رو هم تمام ایرانی انتخاب میکردند و از روی اسم محصولات کمپانی های دیگه کپی کاری نمیکردند.
    در ضمن دوست عزیز جناب KAKAROSTAM ما ایرانی هستیم و صاحب فرهنگ و تمدن 7000 ساله ایم و در زمان امپراطوری هخامنشیان صاحب اوج تمدن و فرهنگ بودیم و اولین منشور حقوق بشر جهان را کوروش کبیر شاه همیشگی و تا ابد ایران تهیه کرده پس ما یک ملت با فرهنگ و تمدن هستیم و نیازی به چوب و چماغ و گردن زدن شما نداریم.
    با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 28-06-2010 at 17:26.

18. 3 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •