مطمئن باشید اگر بازی فوق العاده ای نشه بازی بدی هم نمیشه
خوب بازی اومد ( بزای 360 )
رفت تو دانلود.
بازی انگار خیلی جالب از آب درنیومده، امتیازات دور از انتظار و کمی گرفته تا الان، PC Zone UK امتیاز 5.3 رو به بازی داده که واقعاً ناامید کنندست. حالا باید منتظر سایتهای دیگه بود.
کسایی که دمو را بازی کرده بودند از کنترل بد و پیچیده و گرافیک ضعیف گله داشتند. حالا باید دید.
خوب این یه خلاصه از چند ساعت بازی کردن این بازی :
متاسفانه ضعیفترین قسمت بازی همان گرافیک، افکت ها ( که توی بازی وجود ندارد ) و طراحی و حرکات شخصیت هاست که بد جوری هنگام بازی تو ذوق می زنه و خیلی خودشو هم نشون میده . حتی با اینکه افرادی مثل Nolan North ( شخصیت Desmond Miles در AC را صدا گذاری کرده ) در امر صدا گذاری شخصیت ها بودند ضعیف ترین کار خود را ارائه کردند.
- همونطور که می دونید موتور این بازی U3 هست و شاید ضعیفترین گرافیکو تو این مدت بین بازی ها داشته خیلی ضعیف افکت های انفجارو آتش اینا اصلا نداریم !
- داشتان بد نیست خوبه ( شما نقش یه خلبان بازی می کنید که در سال 1938 در مثلث برمودا سقوط می کند و با گروهی به نام Survivers همکاری می کند تا Watchers یک نژاد فضایی را شکست دهند و به زمین باز گردند .. .. ..
- حرکات صوریت خیلی بد طراحی شده و شدت بخشیدن در انیمشن های مختلف این بازی شبیه یک بازی Comic کرده که فکر می کنم اگر گرافیک Cellshade داشت بهتر بود.
- گیم پلی بازی تا حدی جدید هست پرواز کردن با Jetpack بسیار شبیه هدایت بازی های هواپیمایی Arcade هست و کنترل زیاد مشکل نیست. کاور گیری هم بد نیست و شما می توانید روی دیوارها آویزون شوید و کنار بالا و زیر خود را پوشش دهید که البته با توجه به هوش دشمنان که بعضی وقتها Rush می کنند کاور گیری بی ارزش می شود. دشمنان ابله به فکر ریختن استراتژی نیستند حتی در یک جای بازی که پشت یک تیربار می شینید فقط یک جا را هدف گیری کرده و شلیک کنید و فقط دستتان روی RT باشد و حتی نمی خواهد TV نگاه کنید همه بعد از یک دقیقه خواهند مرد !
خوب ظاهرا بازی بد جوری خراب کاری کرده
comment یکی از gamer ها :
گرافیک بی نهایت پایینه!!!!
کیفیت بافتها در حد بازی های psp هست!!!!
گیم پلی بسیار سختی داره!!!!
باگهای صوتی خیلی زیادی داره!!!!
باگ گرافیکی هم کم نداره!!!
به نظر من که این بازی به جز ضرر برای شرکت سازنده چیزی نخواهد داشت!!!!!
اون روز كه من تو فروم همسايه گفتم بازي كه خون نداره خوب نميشه گفتن تو ساديسم داري حالا به حرفم رسيدن : دي !
این همه بالا و پایین و تاخیر و تعریف و اسم شرکت معظم کپکام و ... .
البته من که هنوز بازی نکردم ولی اینطور که شما میگید کپکام آبروی خودشو در طبق اخلاص گذاشته .
كلا يه اشتباهي مرتكب شد كپكام اونم اينكه بازي رو خودش نساخت و گند خورد تو اين بازي
این کپکام چرا اینطور شده!بازیهاش یکی پس از دیگری داره گند می خوره بهش!
اون از DMC 4 بعد هم RE 5 و بعد BC و ........حالا ای کاش LP 2 و DR 2 جالب از آب در بیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)