تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم ماشین با قیمت گفته شده بهتره؟

راي دهنده
91. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند LX

26 28.57%
  • 206

37 40.66%
  • 405

12 13.19%
  • ریو

10 10.99%
  • اونی که شما میگید

6 6.59%
صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 54 از 54

نام تاپيک: توی این ماشین ها کدوم بهتره؟

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میخواهید من براتون تو صندوق 206 کل کفشهای یه مغازه کفش فروشی رو جا بدم؟؟؟ کسی که صندوق به کارش میاد و کارش باربریه اصلا سمت سواری نمیاد میره سمت وانت!(یادش به خیر با یه 206 یه خانواده 4 نفری با صندوق پر تقریبا تمام ایران رو گشتیم!)
    بله اتفاقا اون هایی که 206 بدون صندوق دارن تو جاسازی کردن وسایل در صندوق بعد از مدتی دارای مهارت خاصی می شن که میتونن اجناس یه مغازه رو تو صندوق 206 جا بدن!!!
    ما که سابقه 3سال داشتن 206 رو داریم و من خودم در شرایط مختلف باهاش رانندگی کردم چند نکته رو راجع به این ماشین بگم!

2-ترمزهای 206 به خصوص مدلهای abs واقعا قابل اطمینان هستند و اگر ایراد فنی نداشته باشند وقتی روی ترمز میزنی باید تو آینه عقب نگاه کنی که ماشین پشتی بهت نکوبه! چون بعید میدونم توی ترمزهای شدید 405 و سمند بتونن حرفی برای گفتن داشته باشند!(اینم از روی تجربه ای که شاهدش بودم میگم)
    3-206 هاچ بک صندوق مناسبی نداره!اما اگه واقعا بخوای پرش کنی حتی میتونی چادر مسافرتی هم توش بذاری وقتی که طاقچه عقب رو بر میداری.
    آخه کی گفته ترمز های سمند ال ایکس ضعیفه درسته که 206 به خاطر 4 چرخ دیسکی بودن ترمز های خیلی خوبی داره ولی اینجوری هم نیست که ترمز سمند انقدر ضعیف باشه که جلوش کم بیاره شاید 10 متر ولی اینجری که شما گفتی انگار اگه 206 در 100 متر متوقف شه سمند در همون شرایط در 200 متر متوقف میشه
    در مورد جاسازی اشیا هم که توضیح دادم دیگه

دوستان درسته همه حرفها زده شده اما با اجازتون منم نظرمو مینویسم...

شتاب تندر 90 - ریو - 405 - سمند - 206

هندلینگ 405 - سمند - تندر - 206 - ریو

مصرف سوخت ریو - 206 - تندر - سمند - 405

هزینه نگهداری 405 - سمند - تندر - ریو - 206

اگه کسی با این مقایسه مشکلی داره بگه تا توضیح بدم در ضمن اگه بخواین امکانات کامل هر ماشین رو بنویسم...
    لطفا چند مورد رو توضیح بدین
    شتاب : تا اونجایی که من میدونم 206 شتاب خیلی خوبی داره و تو سرعت شاید کم بیاره توضیح بدین چطور سمند چهارم و 206 پنجم شده؟؟؟
    هندلینگ: در این مورد نمی دونم کدوم برتره ولی دوستان توضیح بدن که آیا انقدر هندلینگ 206 بده که همه ازش بد می گن به قیافه ش که نمی آد
    مصرف سوخت: در این مورد به نظر من باید 206 در رده اول و سمند در رده آخر باشه آخه مصرف سمند به نظر من که بالاتر از 405
    هزینه نگهداری: در این مورد هم من منظورتون رو نفهمیدم یعنی 405 پر خرج ترینه یا کم خرج ترین؟ باز هم به نظر من 206 باید اول باشه و بعد سمند چون قطعات گرونتری دارن و 405 خیلی قطعاتش تو بازار رایج تره در نتیجه باید ارزون تر باشه

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

لطفا چند مورد رو توضیح بدین
    شتاب : تا اونجایی که من میدونم 206 شتاب خیلی خوبی داره و تو سرعت شاید کم بیاره توضیح بدین چطور سمند چهارم و 206 پنجم شده؟؟؟
    هندلینگ: در این مورد نمی دونم کدوم برتره ولی دوستان توضیح بدن که آیا انقدر هندلینگ 206 بده که همه ازش بد می گن به قیافه ش که نمی آد
    مصرف سوخت: در این مورد به نظر من باید 206 در رده اول و سمند در رده آخر باشه آخه مصرف سمند به نظر من که بالاتر از 405
    هزینه نگهداری: در این مورد هم من منظورتون رو نفهمیدم یعنی 405 پر خرج ترینه یا کم خرج ترین؟ باز هم به نظر من 206 باید اول باشه و بعد سمند چون قطعات گرونتری دارن و 405 خیلی قطعاتش تو بازار رایج تره در نتیجه باید ارزون تر باشه[/quote]

شتاب منظورم تیپ 2 هستش 0 تا 100 1/14 ثانیه و برای سمند 9/11 ثانیه هستش
    در هندلینگ بازم منظورم تیپ 2 هستش
    در مصرف سوخت فقط جای ریو با 206 رو اشتباهی زدم که مصرف سوخت ترکیبی انها برای 206
    (6/6) و برای ریو 9/6 هستش وسمند 5/8 و 405 (9) و تندر 90 (4/8)
    در هزینه نگهداری هم به ترتیب کم خرج ترین از اول .
    دیگه...؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه کی گفته ترمز های سمند ال ایکس ضعیفه درسته که 206 به خاطر 4 چرخ دیسکی بودن ترمز های خیلی خوبی داره ولی اینجوری هم نیست که ترمز سمند انقدر ضعیف باشه که جلوش کم بیاره شاید 10 متر ولی اینجری که شما گفتی انگار اگه 206 در 100 متر متوقف شه سمند در همون شرایط در 200 متر متوقف میشه
    راستش من از رو مشاهدم گفتم! قبولم دارم این ادعا اثباتش سخته!چون فقط از روی مشاهده هست و دلیل علمی نداره. چون بستگی به شرایط ماشین و عکس العمل راننده از لحاظ تجربی نتایج متفاوتی میاد! در ضمن منظورم 206 تیپ 2 و 3 (یعنی فقط جلو دیسکی + abs در تیپ 3) بود!

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

(6/6) و برای ریو 9/6 هستش وسمند 5/8 و 405 (9) و تندر 90 (4/8)
    دوستان عدد ها چون به فارسی نوشته شدن از چپ براست خونده بشه!

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •