سلام دوستان....من همه مطالب ای تاپیک رو خوندم ولی بازهم بین اکسپریا و امنیا مردد هستم .اگه امکانش هست یه راهنمایی که یه قول معروف خلاصه مطالب باشه ارائه کنید..برای من سرعت گوشی و امکاناتش به لحاظ راحتی کار مهمه ...ممنون
سلام دوستان....من همه مطالب ای تاپیک رو خوندم ولی بازهم بین اکسپریا و امنیا مردد هستم .اگه امکانش هست یه راهنمایی که یه قول معروف خلاصه مطالب باشه ارائه کنید..برای من سرعت گوشی و امکاناتش به لحاظ راحتی کار مهمه ...ممنون
بهتره زیاد تردید نکنی .
هر دو گوشی هم سرعت بالایی دارند هم امکانات بالایی.
باید ببینی احتیاج خودت چیه ؟
امکانات کدوم بیشتر نیازهاتو رفع می کنه.
مثلاً اگه دوربین واست مهمه برو سمت امنیا ، اگه کی برد مهمه برو سمت اکسپریا ، اگه صفحه بزرگتر یا حافظه جانبی بیشتر مهمه امنیا ، اگه باتری قویتر مهمه اکسپریا ....
من با omina و X1 کار کردم و خودم هم touch proدارم. اگر فقط بین omina و x1 می خواهید انتخاب کنید به نظر من x1 بگیرید و در موردش شک نکنین. (تک تک نمی خوام امکانات رو مقایسه کنم چون بارها بحث شده. فقط بگم که فکر نکنین که سرعت امینا از x1 و تاچ پرو بیشتره ... زیاد به فرکانس cpu امینا توجه نکنین )
البته بازهم شد نظر شخصی ، بنده هم دقیقاً یک تاچ پرو رو با امنیا مقایسه کردم و خود صاحب تاچ پرو اذعان کرد که سرعت امنیا بیشتره ، این نظر من به تنهایی هم نیست .
بله تاچ پرو گوشی خیلی خوب و سریعیه ، منم خیلی دوسش دارم ، مثل اکسپریا ، کسی منکر نمی شه ، اما نمیشه گفت سرعتش از امنیا بالاتره همونطور که هرتز و قدرت سی پی یوش هم پایینتره.
این دوست ما قصد انتخاب داره ، لطفاً هی نگید این بهتره اون بهتره ، فقط باید حقایق رو گفت نه نظر شخصی ، حقیقت هم اینه که سی پی یو امنیا بالاتره 624>528
خواهشن دوستانی که می خوان یه گوشی رو پیشنهاد بدن ، حقایق رو بگن بدون غرض ورزی.
ممنون.
از نظر بنده هم با مقایسه و مقدار فرکانس سرعت امنیا بالاتره ، حالا این دوستمون حرف کی رو باید قبول کنه ؟
یه سوال هم دارم ، می شه بگید اگه فرکانس سی پی یو برای بالاتر بودن مهم نیست چی مهمه ؟
این دقیقاً جمله شماست:( زیاد به فرکانس cpu امینا توجه نکنین )
می شه بدونم چرا نباید به فرکانس بالاتر سی پی یو توجه کرد ؟ چون شما دلتون می خواد که سرعت اکسپریا و پرو بیشتر باشه ؟
خب اکسپریا هم همونطور که گفتم برتریهایی به امنیا داره ، مثل کی برد و باتری و رم و رام بشتر و رزولوشن تصویر بالاتر و ...
اما سی پی یو رو نمی شه به عنوان برتری گفت چون پایینتره ، همونطور که امنیا هم برتریهایی داره، مثل صفحه بزرگتر ، 16gb حافظه جانبی ، موشن سنسور، خروجی tv و دوربین قویتر و نمایش موس روی صفحه و ... و باید دید کدوم گوشی با امکاناتش بیشتر به کار آدم میاد.
به این میگن مقایسه بدون غرض ورزی ، یعنی گفتن حقایق...![]()
دوست عزیز.
خدمتتون عرض کنم که بنچ مارک این 3 پاکت پی سی رو از نظر سرعت 1 هفته پیش دیده بودم و سرعت امینا از بقیه پایین تر بود. ( می گردم هر وقت پیدا کردم میزارم). ضمنا به شخصه یک تاچ پرو و امینا رو با هم روشن کردم سیستم عامل تاچ پرو سریعتر بالا اومده ولی فقط اجرای اینترفیس touch FLO اش طول کشید وگرنه سریعتر از امینا بالا آمد (این یک تست کوچولو بوده) به طوری که مسئول فروش سامسونگ بعد از کمی کار کردن با touch pro من و مقایسه با امینا علنا می گفت من تاچ پرو رو ترجیح میدم.
جواب این سوالتون رو با یک مثال میگم:یه سوال هم دارم ، می شه بگید اگه فرکانس سی پی یو برای بالاتر بودن مهم نیست چی مهمه ؟
یاد زمانی افتادم که core 2 duo وارد بازار شده بود و مثلا E6600 که 2.4GHz هست رو مغازه دار ها از dual core های 3.6 گیگاهرتزی ضعیف تر می دونستند. چون فقط میگفتن اون 3.6 هست و این 2.4 ... خب خودتون حالا یک تحقیق بکنید ببینید که دلیل این موضوع که میگم فقط به این مورد توجه نکنید چی بوده. ( خیلی عوامل تاثیر داره منجمله باس+نانوتکنولوژی+ کش + توان مصرفی+گرما+ ... (لطفا اگر زمانی خواستید cpu بخرید دنبال سلرون و یا dual core بگردید و نه core 2 duo یا quad core و یا مثال بارز تر core i7 )
منکر صفحه بزرگتر اش نیستم ولی کیفیت تصویر اش رو ببینید ... ترجیح میدم lcd کوچیکتر رو بگیرم ولی کیفیتش درست باشه نه اینکه پیکسل هاش دیده بشه ...
الان باید برم. بعدا دقیقتر می تونم جواب این پست رو بدم.
ممنون از شما
راستی اعلام کنم که بین امینا و دایموند.امینا رو ترجیح میدم.
Last edited by R£ɀД; 28-01-2009 at 06:44.
سی پی یو ی x1 دو هستهای یه می خوام بدونم یعنی دوتا هستهی 528 یا دوتا هسته که با هم می شه 528
من خودم که فک میکنم اولی باشه چون هم تو آزمایشا سی پی یو ی x1 و hd که یکی ین از امنیا بالاتره
وتو دنیای کامپیوترم وقتی میگن دو هستهای فرکانس یک هسترو یاد میکنن
باز دوستان راهنمایی کنند
نه برادر ، این دو تا قضیشون از هم کاملا جداست ، به این سادگیا نمیشه تفسیرش کرد ولی اصلا مثل سیستم
Core2Dual ها نیست . هر گردی که گردو نیست![]()
می تونی بیشتر توضیح بدی چون کلمه ی دوهسته ای ترجمه ی فاریس Core 2 Dual محصوب می شه
دو=Dual
هسته=Core
ممنون میشم
انتخاب خیلی سختیه بشتر بر میگرده به سلیقه.ایکس پریا یه چیز داره که خیلی مهمه و اون کیبورد هستش که خیلی مهمه.من تا به حال با ویندوز موبایل کار نکردم و نمیتونم نظر بدم
ماشالا چشماتون ذره بینه ها ، چجوری پیکسلا رو توی صفحه امنیا می بینی ؟
آخه دوست من این چه حرفیه ؟ درسته پیکسل تصویر اکسپریا بالاتره ، اما نه اونقدری که اینقدر روش تکیه می کنید ، کیفیت صفحه امنیا هم مطمئناً قابل قبوله ، چون من رو صفحه خیلی حساسم و کیفیتش برام قابل قبول بود ، جوری که من به راحتی باهاش فیلم ها رو با کیفیت عالی نگاه می کنم ، البته بهتر هم می تونست باشه .
در مورد سی پی یو ، حرفتون رو راجع به سی پی یو کامپیوتر قبول دارم ، خودم هم کارم کاپیوتره ، اما اینا فرق می کنن ، کی گفته کش این بالاتره یا اون ؟ کسی اطلاعاتی راجع بهشون نداده ، من به شخصه فکر می کنم که توی پاکت پیسی همه کشها با هم برابره ، چون هیچ جا ندیدم صحبت از کش این جور سی پی یو ها بشه ، در مورد سرعت امنیا هم رامها موثر هستند ، راهمای قدیمیش یکم ضعیف بودن ، منم اون مقایسه رو با رام جدید انجام دادم ، نمی گم سرعت امنیا بالاتره اما حد اقلش در حالت بد بینانه اینه که پایینتر هم نیست ، سرعت PPC رو هم توی روونی کار کرد و اجرای برنامه ها می سنجن نه سرعت روشن شدن ، من سرعت روشن شدن رو تست نکردم ، اما سر عت امنیا توی نمایش و زوم روی عکسها و تعویض عکسها ، حتی عکسهای حجیم و رزولوشن بالا، بالاتر بود ، توی پخش فیلم هم قویتر بود ، توی سرعت باز کردن منو ها و باز کردن کانتکت و مسیج و این چیزا سریعتر بود ، این معیار مقایسه من برای سرعته. حتی اپرا موبایل رو هم سریعتر باز می کرد.
اما شما بدون دلیل نمی شه بگی به فرکانس سی پی یو امنیا توجه نکن ، مثل اینه که بگید یه مانیتور 19" و یه مانیتور 22" اما به نوشته هاشون دقت نکن 19" بزرگتره . آخه چه منطقی پشت این حرفه ؟
توی همون بنچ مارک هم که می گید ، اولاً سرعت Tyten II از همه پایینتر بود ، ثانیاً هیچ منبع قابل اعتمادی نیست ، همونطور که می گید به فرکانس سی پی یو امنیا توجه نکن ، بنده هم می گم به این بنچ مارکهای بی نام و نشو توجه نکن.
بنده هم بین دیاموند و امنیا ، امنیا رو انتخاب کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)