از نوع استفاده شون به نظر می رسه سری P از پنل های S-PVA یا P-MVA استفاده کرده باشن، و سری F از پنل های TN.
از نظر کنتراست و زاویه دید قاعدتا سری P باید بهتر باشه و از نظر Response Time و Input Lag سری F.
از نوع استفاده شون به نظر می رسه سری P از پنل های S-PVA یا P-MVA استفاده کرده باشن، و سری F از پنل های TN.
از نظر کنتراست و زاویه دید قاعدتا سری P باید بهتر باشه و از نظر Response Time و Input Lag سری F.
خوب شاید یه نفی هم کار کنه هم تو خانه استفاده مثل فیلم تایپ و کد و ...... انجام بده انوقت باید کدو رو بخره
دوست عزيز بطور كلي هرجا كه رنگ زمينه تيره ميشه اين مشكل خودشو نشون ميده و رنگهاي ديگه رو نشون نميده.
از نظر من مشكل حاديه.
اينجوري باشه كه قابل تحمل نميشه
شايد هم فقط اين يه مانيتور اينجوري باشه
بچه هاي ديگه هم اگه از اين مارك خريدند بيان و اعلام نظر كنند
من بین t220 و aoc موندم کدو رو بخرم من با مانیتور مخوام فیلم و ماهواره نگاه کنم و بیام اینترنت وچشمام اذیت نشه وکیفیتش خوب باشه و از همه مهم تر hd رو به خوبی ساپورت کنه به نظر شما چی بگیرم؟
بازی نمی خوام کنم شاید بهش کنسول وصل کنم
من گرافیکم انبورد هست برای مین m2a-vm هست به نظرتون مشکل ساز نمیشه؟
خوب اگه همه اينها را يه مانيتور براورد كنه ديگه چيزي كم نداره
گرافيك آنبورد شايد رزوليشن مانيتور وايد را نتونه پشتيباني كنه
البته احتمالش زياده كه مشكلي پيش نياد
ولي قبل از خريد بايد تحقيق كني و يه كيس را هم موقع خريد مانيتور با خودت ببري
بین t220p و aoc 2230 مطمئن باش که سامسونگ برتره و شک نکن.![]()
سلام ، من یک ال سی دی می خوام که قیمتی در حدود 250-280 هزار تومان داشته باشد 19 اینچ قابل اتصال به ----- و مانیتور . ولی کار اصلی من برای کار با مانیتور می باشد. در ضمن مدت زمان کار با مانیتور من زیاد است.
شما برای کار کردن با مانیتور کدام مدل را بیشتر ترجیج می دهید مسطح ویا معمولی؟
فكر نكنم مانيتوري باشه كه ورودي تصوير براي رسيور را داشته باشه
مگر اينكه رسيور hdmi را داشته باشه كه الان مانيتورها هم اكثرا اينو دارند
فكر كنم منظورتو در اين قسمت درست نگفتيکدام مدل را بیشتر ترجیج می دهید مسطح ویا معمولی
چون الان اكثرا مسطح هستند
فقط lcd و crt بودنشون فرق داره
بهتره lcd بگيري
از نوع وايد بگيري براي كارهاي كامپيوتر خيلي بهتره
من این مانیتورو خریدم، کیفیتش عالیه، اون مشکلی که گفتن که وقتی تصویر سیاه نشون میده از طرفین سایه ایجاد میشه اونقدری که تو اون عکس نشون میده نیست، برادرم 1953 سامسونگ داره با اون مقایسه کردم اونم این مشکلو داره ولی تو گیم ، عکس و فیلم اصلا خودشو نشون نمیده و فقط وقتی تصویر سیاهه اونجوریه (شما که نمیخاین با این مانیتور تصویر سیاه نگاه کنین؟؟؟!) در ضمن باید فضای محیط تاریک باشه تا بشه دید. خلاصه من از خریدش خیلی راضیم ، 22 جون میده برا فیلم دیدنو گیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)