ميشه آدرس اينجا رو كه گرفتين بدين
من از آریانت گرفتم اولین نمایندگی لپ تاپ از همون سایته که گفتم ،اول یارو میگه 370 ولی جای چونه داره دیگه ارزونترین جا همینه من همشو زنگ زدم (توی مجتمع پایتخته)
ميشه آدرس اينجا رو كه گرفتين بدين
من از آریانت گرفتم اولین نمایندگی لپ تاپ از همون سایته که گفتم ،اول یارو میگه 370 ولی جای چونه داره دیگه ارزونترین جا همینه من همشو زنگ زدم (توی مجتمع پایتخته)
سلام راست ميگن دوست عزيز يه آدرس دقيق اگه داري بده چون ما شهرتاني ها که نميدونيم اينجا کجاست!
اين چند تا ابزار جانبي از جمله اسپيکر و ... رو هم از همون جا گرفتي!
به نظرت با توجه به صداش اين اسپيکر لازمه؟کلا ابزارهاي جانبي لازم که لازم داره چيه؟
برا گارانتي گفتي از شهرخودمون بگيرم؟کلا اگه از اينجا بگيرم بهتره يا شهر خودمون؟از هر نظر؟
يه زحمت ميکشي آفيس 2007 رو روش نصب کني ببيني ميکشه يانه؟
يا حق!
يه پسشنهاد اونايي که اين رو دارند از جمله دوستي که هميشه مزاحمشيم هر چيز جديدي که روش اجرا شده مانند آفيس 2007 و...
اينجا ذکر کنند بازي هم!
کلا من اگه بخرم اين کا رو ميکنم!
بازي تا حالا: فير-وارکرف-جي تي آ5 و 4 -
نرم افزار چون ندارم نميدونم و اونايي که گفتم هم با يئتوب ديدم روش نصبه!
راستي وين ويستا و سون هم روش به خوبي جواب داده!
به نظر شما ميشه نصب کرد؟(آفيس 2007 به بالا)
پيشنهاد خوبيه يانه؟
![]()
آفیس 2007 روی پروسسور اینتل اتم ؟
الان من روی core2 dou 2.0 T7250 نصب کردم با 2 گیگ رم باز هم روان اجرا نمیشه !
شاید اجرا بشه اما هنگ زیاد داره
سلام
من امروز hp mini رو نگاه کردم 8.9 اینچ بو د و مشخصاتش 120 هارد . رم 1 گیگ و بلونوث هم داشت 520 تومن گفت تو تبریز ارزششو داره ؟؟؟؟؟
اینجا یه دونه مغازه بود acer aspire داشت انم گفت همشونو فروختیم دیگه نمیاریم قیمت هم 470 تومن گفت ولی اینجا بچه ها 350 گرفتن تو تهران یعنی اینقدر تفاوت قیمت؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by amirlovely; 11-04-2009 at 22:02.
کدوم همون Eee pc رو ميگي؟
به نظر من ايسر وان با قيمت مناسب زير 400 و هارد 120 و.... بهتره!
دوستان جواب بالايي ها مونده کسي نيست جواب بده؟
ميشه يه نموداري چيزي تستي از اي سيپييو اتم بديد ببينيم چه قدر با سلرون و کور تو دو تفاوت داره؟
توضيح کامل يک بار براي هميشه!
اره acer one
Last edited by amirlovely; 13-04-2009 at 01:29.
سلام
من یه مشکل باهاش دارم.
ویندوزش دیگه بالا نیومد.
خواستم دوباره ویندوز نصب کنم.
مرحله اول نصب انجام میشه ولی بعد از ری استارت شدن لوگوی ویندوز میاد ولی همینطوری میمونه.
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)