صبر !دوستان من اگه بخوام يه سيستم ci7 بگيرم با بودجه 1.5 بايد چيكار كنم ؟
قیمت پایینترین مدل سی پی یوش 375 تومنه . مادربرد معمولیش هم 400 تومنه . از رم هم بگذریم . پشیمون که نشدی ؟!!كلا يه آماري بديد ممنون ميشم !
صبر !دوستان من اگه بخوام يه سيستم ci7 بگيرم با بودجه 1.5 بايد چيكار كنم ؟
قیمت پایینترین مدل سی پی یوش 375 تومنه . مادربرد معمولیش هم 400 تومنه . از رم هم بگذریم . پشیمون که نشدی ؟!!كلا يه آماري بديد ممنون ميشم !
دوست عزیز اول این که p5qc از p5qe جدیدتر است و نکته بعدی این که رم ddr 3 از رم ddr2 که هم قوی تر باسرعت تر و با باس با لاتر است ( ما ایرانی ها همیشه یک پله از دنیا عقب تر هستیم ) .
Last edited by ali_hitler; 02-01-2009 at 07:27.
چه ربطی داره ؟!!! مگه 9600gt از 8800GTX جدیدتر نیست ؟! پس چرا 8800GTX بهتره ؟! یا مثلا مگه 4670 از 4850 جدیدتر نیست ؟! پس چرا 4850 قویتره ؟!!! این نظر شما قبول نیست !!دوست عزیز اول این که p5qc از p5qe جدیدتر است
ببخشید این P5QC چند گیگ رم Ddr2 و چند گیگ رم DDR3 پشتیبانی میکنه ؟! اتفاقا باس پشتیبانی از رمش هم کمتره . کارایی سیستم رو هم پایین میاره ! P5Q E یک سر و گردن ( ! ) بهتره .و نکته بعدی این که رم ddr 3 از رم ddr2 که هم قوی تر باسرعت تر و با باس با لاتر است
نظر اساتید دیگه چیه ؟!
یک پله نه دوست عزیز ! بلکه از زمین تا آسمون ! البته خرید P5QC کمکی به جلو افتادنمون نمیکنه !ما ایرانی ها همیشه یک پله از دنیا عقب تر هستیم ) .
دوست عزیز یه چیزی میگی ها!
اصلا این طور نیست!
جدید بودن که دلیل عقلانی نیست!و اینکه باس و سرعت!(که البته این مدل بالاتر هم نیست!)به شرط بالا بودن رده سیستم و نوع معماری قطعات خودش رو نشون میده اینها برای lga 1366 طراحی شدن و کارایی خودشون رو نشون میدن نه p45 lga775!!!
اصلا مادربردی با این مشخصات که هم ddr2 -ddr3 باشه ارزش خرید نداره!
درسته!
ولی کلا خریدن و مصرف کننده بودن کمکی به پیشرفت نمی کنه!
![]()
بحث فنی ایشون یه ذره پو پو لیستی (عوامانه) است و جای بحث تخصصی نداره ولی در مورد جمله آخرشون:
به نظر من سطح مالیمون یه پله که خوبه 10 پله عقبه از جاهای دیگه. اگه ایرانی ها وضعشون خوب بود
مطمئن باشید بازار الان پر از ci7 ها و x58 ها بود. و شک ندارم ایرانی ها اگه مشکل مالی نداشتن بهترین سیستم ها رو می بستن.
(البته این بحث فقط در مورد سیستم بستنه با مسائل کلی کاری ندارم.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)