آقا فرزاد. بابا جون. من که گفتم به شما. باز هم پرسیدی؟! بابا اگه می خوای از کیبورد استفاده کنی، فقط می تونی به عنوان کنترلر 1 ازش استفاده کنی. همزمان دو نفر نمی تونن از یه کیبورد استفاده کنن.
آقا فرزاد. بابا جون. من که گفتم به شما. باز هم پرسیدی؟! بابا اگه می خوای از کیبورد استفاده کنی، فقط می تونی به عنوان کنترلر 1 ازش استفاده کنی. همزمان دو نفر نمی تونن از یه کیبورد استفاده کنن.
اين سوال را دوستم خواست كه ارتون بپرسم
من دچار مشکل عجیبی شدم من وقتی وارد بازی می شم و در قسمت masterlig می رم و بازی را لود می کنم و وقتی که میخوام شروع به بازی بکنم یدفه بازی قفل می شه و وارد بازی نمیشه و من باید سیستم را ریست بکنم هرکاری شد کردم درایور کارتگرافیک رو عوض کردم ویندوزم عوض کردم بازم درست نشد سی دی بازی من هم مال شرکت emperor هستش نمی دونم اشکال از چی خواهش میکنم کمکم کنید خواهش میکنم کارت گرافیک من هم gforce 6600 256 mb هستش ویندزم هم xp cpu 3000 gh
سلامنوشته شده توسط arash2006
احتمالا فولدر save بازي ايشون خيلي سنگين شده
برن به فولدر بازي و جوري مرتب كنند كه تو هر فولدر 20 تا فايل سيو وجود داشته باشه
يعني در اينجا
X:\Documents and Settings\*Profile Name*\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save
در folder1 بايد 20 تا فايل باشه
در folder2 بايد 20 تا فايل باشه
.....
بيشتر باشه سيستم هنگ ميكنه
من بازیکن های قدیمی رو آزاد کردم . اما هر کاری کردم نتوستم اونها رو به تیمم در مستر لیگ بیارم . آیا میشه این کار رو کرد یا نه
جناب amin گفتند از فصل دوم
الان من فصل 2007 ام ولی این امکان رو ندارم
یعنی بلد نیستم
سلامنوشته شده توسط asd agha
يعني وقتي زمان نقل انتقالات ميشه و شما بازيكنهاي قديمي رو براي خريدن سرچ ميكنيد نميتونيد پيداشون كنيد ؟؟
و يا اينكه اصلا نميدونيد چطوري بايد بازيكنان (چه قديمي و چه جديد) رو از تيمهاي ديگه خريد و .... ؟؟؟
الان که میخام بازیکن مورد نظرم رو پیدا کنم نمیشه .
اواسط فصله و میخام اسمشون رو به لیست اضافه کنم .
مثلا پله .
با اینکه تیم برزیل رو آزاد کردم حتی وقتی اسمش رو سرچ میکنم جواب نمیده
حل شد آقا جون
فقط موقع نقل و انتقال نشونشون میده
Last edited by asd agha; 28-05-2006 at 11:50.
حالا كه همه تركيباتو رو گفتني بد نيست من هم بگم
ivarov - valeney - louga - streamer - louga - ruskin - dudo - espimas - minanda - Ximelez - Enayati - Castolo
بابا اينها خيلي طول ميكشه آدم بشن ها !!!!!!!!!!!!!!!!! پدر من رو كه در آوردن
البته فك كنم اين بار سومه كه با اين تيم شروع ميكنم و يك تيم خفن ميسازم ها !!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)