گیر الکی چیه عزیزجان.عجیبه ها!!!!!
نرم ازفارهایی که با i/o بسیار بالا سرکار دارن الزامن باید هارد سرعت بالا داشته باشن.شما پستهای اول این تاپیک ره مطالعه کن تا متوجه بشی ایشون چی گفتن
گیر الکی چیه عزیزجان.عجیبه ها!!!!!
نرم ازفارهایی که با i/o بسیار بالا سرکار دارن الزامن باید هارد سرعت بالا داشته باشن.شما پستهای اول این تاپیک ره مطالعه کن تا متوجه بشی ایشون چی گفتن
پروفسور من جواب پست اول تاپیک رو جداگانه دادم.ایشون وسط کار یه تقاضای دیگه کرد.
اولا ممنون از حسن نیتت ولی مگه من نگفتم کسی اطلاعات کافی نداره نظر الکی نده! از مسعود یاد بگیر که هیچی نگفت!
ثانبا هاردی که معرفی کردی جزو بدترین 500 های موجوده!
ثالثا همچین کارت گرافیکی برای این سیستم چه لزومی داره؟ برای فتوشاپ یک گرافیک 40 تومانی هم کافیه!فقط چون فرزند دلبند کسی که قراره سیستم براش بسته بشه میخواد باهاش بازی هم بکنه گرافیک 4670 میتونه گزینه مناسبی باشه!
رابعا من بودجه رو گفته بودم! دقت کن. یک میلیون!!!!!
ممنون از راهنماییت
دوستان دعوا نکنید!!
(رطب خورده منع رطب کی کند!)
آخر سخت افزار عزیز اگه گرافیک متوسط- برداری (8600-9500-9600-4670)میشه به ci7 هم فکر کرد!(ای شیطون!محمود خوبه!؟)هارد یه ترا مناسب می خوای!؟
>>>سامسونگ!f1!
فکر کنم با این مشخصات :
Samsung
1 Terabyte Sataii Desktop Storage 7200 RPM 32MB Cache Bare
و البته سیگت:
Seagate Barracuda 1 TB Internal hard drive - 300 MBps - 7200 rpm
مشهدی دیگه!؟انتخاب باخودته!
(دوستان گفتن کم شده و نیست و ...!؟نم یدونم!)
در ضمن پردازنده و رم برای کاربردت !خیلی مهمه!920 که عالیه!و 6/3 گیگ رم DDR3 1333!
در ضمن Q6600 رو هر کسی نمی تونه تا 3.6 اور کنه!!!!core 2 quad بخوای بخری باز گزینه مناسب Q9550 هستو البته 9450 و 9400!) که نسبت به i920 ضعیفتره!ولی مادربرد و رمش چون ارزونتر درمیاد میشه بهش فکر کرد!گرافیک هم که گفتم!4670 جوابگو هست اگه گاهی هم بخواد بازی کنه 4830!سری 200 و ....>>>پروفشنال گیمینگ!!!!البته با توجه به کاربردات کارت های سری 9 انویدیا مناسبتر هستند!(؟)پس 9600GT-9800GT گزینه های بالا و 9500GT-9600GSO-گزینه های پایین!ولی دیگه اگه منظورت 40 تومنی مثل 8400 بود!بیخیالش شو!اصلا ارزش نداره بخری!!باز به خودت !بستگی داره!
حالا اگه اطلاعاتم کافی نیست!بگو دیگه نظر ندم!
قربانت
Last edited by Kianoosh; 08-01-2009 at 17:09.
ممنون ارباب جان!
ولی من بازم قانع نشدم!
یک مشکل دیگه هم پیش اومده. طرف میگه ال سی دی هم با همین بودجه بهش اضافه کن!!!!!!!!!!!!
گرافیک هم 9600gt 1gb ddr3 خریدم براش.
هارد هم دوتا 250 گیگ 16مگ بافر برای رید در نظر دارم! حالا با بقیه بودجه چی میشه گرفت؟
سی پی یو هم 9450 با قیمت 285 فکر کنم مناسب باشه!
فقط میمونه رم و مادربورد! حالا چی پیشنهاد میکنید؟ البته پاور و کیس هم هست که پاورش فقط گرین نباشه .... خخخ...
خواهش!
من یه چیزی به ذهنم رسید خصوصی بهت باید بگم!یعنی قبلا شک بود>>>یقین شد!
ما!!!!!!!!!!!!
حالا 19 واید خوبه!؟
قیمت اونجا رو ندارم!:
SAMSUNG - 19" - GW1932
SAM SERVICE - سرعت پاسخگویی بسیار سریع 2 میلی ثانیه - Wide + DVI
حدود 210 تومنه و ارزونتر:
SAMSUNG - 19" - NWX1943
SAM SERVICE - Wide - کنتراست 8000:1
حالا AOC هم هست 22 اینچ تو این رنج!!!!!
AOC - 22" - 2230Fm
HDMI + Card Reader
AOC - 22" - 2217Pwc
Web Cam + Mic + SPEAKER
به نظر من همون 19 خوبه!
9800GT می خریدی بهتر بود!این 1 گیگ بی تاثیر هست و از 4830 و 9800GT 512 مگ خیلی ضعیفتره!حالا برندش چی و چند!؟
اونم خوبه.برای سرعت رید/رایت و ....فقط حتما نرم افزار های ریکاوری و بک آپ استفاده کنه که یه وقت بد بخت نشه!
650 وات کولر مستر چطوره!؟
9450 زیاد ارزش نداره به نظر من همون 9400 رو بخر حدود 250!اختلافشهم بسیار ناچیزه با 9450!
کیس که هرچی موند تهش بگیر فقط گرین باشه ها!!!
رنج پایین مگنوم و ...و متوسطش پرشین و کاسپین و سایلنت استورم و فکر نکنم به تونیک و ...بودجه برسه!
مادربرد و رم چقدر می تونه خرج کنی!؟ 4 گیگ DDR2-800 از 45 هست تا 75!P45 هم که>>>P5Q!
یا از بایو استار tp45 hp
tpower i45
p43 هم زیاده دیگه!
![]()
حالا یه چیزی میگم ! ... !اولا ممنون از حسن نیتت ولی مگه من نگفتم کسی اطلاعات کافی نداره نظر الکی نده! از مسعود یاد بگیر که هیچی نگفت!
شما که اینهمه اطلاعات داری ، نیازی به مشاوره نداری !! ما باید از شما مشاوره بگیریم !ثانبا هاردی که معرفی کردی جزو بدترین 500 های موجوده!
ثالثا همچین کارت گرافیکی برای این سیستم چه لزومی داره؟ برای فتوشاپ یک گرافیک 40 تومانی هم کافیه!فقط چون فرزند دلبند کسی که قراره سیستم براش بسته بشه میخواد باهاش بازی هم بکنه گرافیک 4670 میتونه گزینه مناسبی باشه!
همون مانیتور Samsung NW1931 هم مانیتور خوبیه قیمتش هم 190 تومن . هم زیبایی داره و هم کیفیتش خوبه.
بله من هم 9800GT رو پیشنهاد میکنم . 4830 هم گرافیک مناسبیه . البته یخورده هم آینده نگر باشید ! و فقط به 4670 فکر نکنید !9800GT می خریدی بهتر بود!این 1 گیگ بی تاثیر هست و از 4830 و 9800GT 512 مگ خیلی ضعیفتره!حالا برندش چی و چند!؟
واقعا من دلیل مشکل شما با گرین رو نفهمیدم ؟!پاورش فقط گرین نباشه
همون پاوره رو میگی که Passive هست ؟!650 وات کولر مستر چطوره!؟پاور رو فقط اکتیو بخرید !
موافقم ! ولی قیمت 9400 همش داره میاد پایین ؟! مگه 270 تومن نیست ؟! فردا نشه 100 تومن ؟!9450 زیاد ارزش نداره به نظر من همون 9400 رو بخر حدود 250!اختلافشهم بسیار ناچیزه با 9450!![]()
ایشون از اساتید هستند!
در مورد پاور و کیس مشخصاتشو می دونم!من این شوخی رو قبلا با یکی می کردم که با پاور های گرین میونه خوبی نداشت!
آره قیمت رو اشتباه کردم قیمت 9300 رو دادم!همون 270 باید باشه!
![]()
مثل اینکه توصیه های من فایده نداشت! خوبه گفتم نظر الکی ندید!
تا الان اینقدر بحثهای الکی کردید و هی گفتید اینو بگیر و اونو نگیر که سرم سوت کشید....
خوبه شما سیستم فروش نشید وگرنه وای به حال مشتری بی چاره!
بجای اینکه بیاین بحث کنید مثلا برای فلان نرم افزار رم مهتره یا سی پی یو و یا حتی سرعت هارد فقط هی میگید اینو بگیر اونو نگیر.
پس نتیجه اینکه برم توی یک انجمن دیگه مشاوره بگیرم! این آرمان و مهدی موسوی و Mezzo هم که عین خیالشون نیست. خوب شما هم یه نظری چیزی .... من تا 26 ام باید سیستم رو تحویل بدم ....
و کلام آخر: پایان بحث های بیهوده/.
سلامم ... آخه دوست جان منم همین تذکر شما ره دادم به این آقایانی که این چند پست آخری را گذاشتن...ولی پستم پاک شد...نمیدونم تا کی بعضیا میخوان رووو هوا سیستم سفارش بدن؟
ببین از همون اولش من چی بشما پیشنهاد دادم.گفتم QX9770 ره بگیر که همین حالا موجوده.بعد بعضیا اومدن سیستمی پیشنهاد دادن که چند ماه دیگه هم معلوم نیست قطعاتش توی شهر شما پیدا شه. CPU و Main اش توی همین تهرون 100 جا باید راه بری که اییییی شاید یکی وارد کرده باشش اونم با چه قیمتی...........
QX9770 میگن خیلی گرونه بسیار خوب Q9550 بصرفه تره
بر همین اساس خواستین یک سیستم واستون سفارش میدم که توی هر شهر بزرگی راحت بتونین گیر بیارین و سرهم کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)