دوستان عزیز ممنون میشم از زدن پست های پشت سر هم و با فاصله زمانی کوتاه خودداری فرموده و همه رو در یک پست ارسال بفرمایید و در صورت لزوم از دکمه یاستفاده کنید
مرسی !
دوستان عزیز ممنون میشم از زدن پست های پشت سر هم و با فاصله زمانی کوتاه خودداری فرموده و همه رو در یک پست ارسال بفرمایید و در صورت لزوم از دکمه یاستفاده کنید
مرسی !
موافقم.
راستي راجب شهريه اين دو تا دانشگاه (ازاد - علمي كاربردي) خبر داريد يا نه ؟ اگه داريد لطف كنيد بگيد ببينيم چطوره ؟
چون شما با مدرک آزاد می تونید تو ارشد سراسری شرکت کنید و در صورت قبولی در دانشگاه دولتی ادامه تحصیل بدید ولی با مدرک علمی کاربردی نمی تونید در کنکور سراسری شرکت کنید...من اینطور شنیدم.به نظرتون درسته؟
علمی کاربردی حوالیه 300 تومان ازاد هم از 700 بگیر برو بالا
مطمئن باش یک همچین چیزی امکان نداره حتی مشاورها هم میگن باید تا یک هفته اینده را برنامه ریزی کرد
دانشگاه علمی کاربردی
تعریف :
دانشگاه جامع علمی- کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخشهای مختلف اقتصادی و افزایش مهارت های حرفه ای فارغ التحصیلان مرکز آموزش که فاقد تجربه اجرایی می باشند تشکیل و با بکارگیری و سازمان دهی امکانات،منابع مادی وانسانی دستگاه های اجرایی،نسبت به برگزاری دوره های علمی – کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی اقدام می کند. دانشگاه جامع علمی - کاربردی تنها متولی نظام آموزش عالی علمی - کاربردی است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می شود. هدف دانشگاه جامع فراهم آوردن موجباتی است که مشارکت سازمانها و دستگاههای اجرایی دولتی و غیر دولتی را برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور می باشد به نحوی که دانش آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آنها محول می شود. دانش و مهارت لازم را کسب نمایند. دانشگاه جامع مسوولیت برنامه ریزی، سازماندهی، پشتیبانیهای کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاستگذاریهای کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی-کاربردی را بر عهده دارد. مراکز و موسسات آموزش عالی علمی-کاربردی زیر نظر دانشگاه، رکن اجرایی آموزشهای علمی-کاربردی و به قصد ارتقای دانش کار و ایجاد مهارتهای متناسب با حوزه فعالیت شغلی افراد تیس شده است. اهداف آموزشهای علمی - کاربردی 1- ایجاد بستر مناسب برای فعالیت همه جانبه(صنعتی، نظامی و دانشگاهی) در گسترش اعتلای دانش و پژوهش علمی-کاربردی کشور. 2- ارتقای شاخصهای کمی و کیفی آموزشهای کاربردی در جامعه. 3- فراهم سازی زیر بنای مناسب بمنظور بکارگیری توان دانش آموختگان دورههای نظری در حل مسائل کاربردی. 4- زمینه سازی زیربنای مناسب برای ایجاد انتقال تکنولوژی نوین.
مقایسه سطح علمی آن با دانشگاه آزاد اسلامی :
بی شک دانشگاه علمی کاربردی طبق سوابق نشان داده از از خود از کیفیتی پایین به دلیل ضعف امکاناتی چه در زمینه نرم افزاری و چه سخت افزاری بر خوردار است . پذیرفته شدگان زیاد این مراکز در مقابل امانات آنها بسیار بیشتر است و گواه این مدعا می تواند اعتراضات مجلس محترم به سردمداران این دناشگاه است .
مقایسه سطح کنکور کارشناسی ناپیوسته آن با دانشگاه آزاد اسلامی :
هر دو کنکور را با تقریبی عادلانه می توان در یک سطح دانست ، هرچند سرفصل هایی در کنکور این دانشگاه حذف می شود و اندکی ساده تر است .
مقایسه هزینه آن با دانشگاه آزاد اسلامی :
به هزینه ای کمتر نیازمند است (شهریه) و اگر در شهر متقاضی مرکزی موجود باشد از لحاظ مالی به صرفه است.
سلام
راستش این ترم آخر من بود که به دلیل تصادفی که داشتم نتونستم سر هیچکدوم از کلاسام حاضر بشم
خیلی از درس ها رو با اساتید صحبت کردم و اجازه دادن امتحان بدن فقط درس سخت افزار کامپیوتر استادشو گیر نیوردم و از بچه هایه آشنا تویه کلاس کسی رو نمیشناسم چند روز دیگه هم امتحانه
خب تصمیم گرفتم خودم یه کتاب بخرم بخونم برم امتحان بدم فقط نمیدونم چی ؟ البته میدونم کتاب ها فرق میکنه ولی معمولا سر فصل ها یکیه
اگه کسی اسم کتاب و نویسنده رو بهم بگه ممنون میشم
سلام
دوست عزيز شما توي كدوم دانشگاه درس ميخونيد .(دولتي-ازاد-علمي كاربردي و ...... )اخه هر كدوم از اين دانشگاه ها سرفصل هاي جداگانه اي رو پوشش ميدن . در ضمن بهتره كه به واحد اموزش يا مدير گروه مراجعه كني و سرفصل ها رو از اونا بگيري .
سلام
آزاد هستم
فعلا انقدر دانشگاه شیر تو شیره که دستم به جایی بند نیست
فقط اسم یه کتاب رو به من بگین
بچه ها هر کی میخواد کنکور علمی کاربردی بده 85 درصد سوال ها از کنکورهای سال های پیش میاد
مدار منطقی بهذ شما درس دادن؟
اگه مدار درس دادن درس و کنکور مدار منطقی مقسمی را بگیر بخون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)