فکر نمیکنی اینجوری حجم عکس و مخصوصآ فیلم برای دانلود و حتی اپلود یکمی زیاده میشه ؟![]()
فکر نمیکنی اینجوری حجم عکس و مخصوصآ فیلم برای دانلود و حتی اپلود یکمی زیاده میشه ؟![]()
بله vvc جون درست میگه
اون مشکل که سایتای خارجی طرفداری یه مارک خاصی رو میکنن راهش رفتن به چند تا سایته معمولا یه دوربین نسبتا خوب رو چند سایت نقد میکنند
من که اینترنتم نمیکشه شرمنده![]()
ولی به نظر من خیلی خوبه هاا ... من که به موقش عکس میذارم![]()
دوستان فیلمها و عکسهاتون رو تو سایت
بریزینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک ها رو به صورتقرار بدین اینجوری حجم تاپیک هم بالا نمیره و راحت باز میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی که adsl داره اصلا براش مشکل نیست فیلم ریختن با کیفیت اصلی
و کسی هم که adsl نداره عکس فقط میزاره با کیفیت اصلی
آخه تا کی باید دست ما پیش سایتای خارجی دراز باشه یه بار هم خودمون یه حرکت بکنیم هم اطمینانش بیشتره بخاطر طرفداری نکردن از برند خاصی هم دیگه نیاز به سایتای خارجی نیست
ممنون هادی عزیز که استقبال کردی![]()
به نظر من عکسهای کاربران به هیچ وجه نباید ملاک انتخاب دیگران قرار بگیره
چون عکس گرفتن هزار اما و اگر داره و تسلط نداشتن به تنظیمات و ... دوربین میتونه نتایج رو فاجعه بار کنه
اگر یک NIKON D3X رو بگیرید و اطلاعی از این دوربین نداشته باشید و چند تا عکس بگیرید اگر چه دوربین فوق لعاده هست اما فردی که عکس رو میبینه ترجیح میده
پولش رو هدر نده و یک D90 !! بخره
یعنی نزارن دوستان بهتره ؟
بابا یکم انرژی مثبت ...
درسته عکس گرفتن به خیلی تنظیمات بستگی داره ولی وقتی تعداد عکسهای بالا گذاشته شد از یه دوربینی حدود کیفیت دستمون میاد
اینم اولین عکس که دوست خوبم هادی عزیز برام فرستاده میزارم
canon 210
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sx210 یا ixus 210 ؟
Canon SX210
اینقدر بدبین نباش سایت ها و آدم های معتبر خودشون رو خراب نمیکنند
صد در 100 موافقم به همین دلیل برای تهیه ی عکس های قابل قیاس در شرایط بسیار خاصی این کار انجام میشود
این کار به شکل دقیق تر در مراکزی تهیه می شود و مطمئن باش اگر غشی در کار باشد دیگر کمپانی ها ساکت نمی نشینند و صد البته کسی حاضر نمی شود حسن شهرت حرفه ای خود را تخریب کند
در هر حال اگر قرار این چنین کاری انجام شود بهتر است چهاچوبی تعریف شود تا همه از ان پیروی کنند
موفق باشید
Last edited by sastwhc; 21-11-2010 at 16:26.
مثلا اگه من یه سایت برنم و مقایسه ها رو قرار بدم و طرفداری یه برند خاصی رو بکنم بخاطر همایتهای مالی اون برند
چه کسی میتونه جلو منو بگیره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)