دیکشنری فرانسه به فارسی هست ؟ که تلفظ هم داشته باشه ؟ دیروز رفتم بگیرم گفت 15000 تومن !!! تازه گفت نمیدونم تلفظ داره یا نه ! تو فرانسه فقط باید تلفظ کار کنی.
اگه دیکشنری خوب با تلفظ سراغ دارین معرفی کنید البته با قیمت پایین.ممنون
دیکشنری فرانسه به فارسی هست ؟ که تلفظ هم داشته باشه ؟ دیروز رفتم بگیرم گفت 15000 تومن !!! تازه گفت نمیدونم تلفظ داره یا نه ! تو فرانسه فقط باید تلفظ کار کنی.
اگه دیکشنری خوب با تلفظ سراغ دارین معرفی کنید البته با قیمت پایین.ممنون
ممنون از جوابتون.!!!!!![]()
سلام
آقا من یک دیکشنری گرفتم از یه بابایی بعد حالا که میخوام نصب کنم ارور زیر رو میده :
ممنون میشم سریعتر کمکم کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
حداقلش اینه که برو متن رو توی گوگل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کن ببین انگلیسی اش چی میگه...
از همتون تشکر میکنم
منم دارم تو دانشگاه فرانسه یاد میگیرم
اميدوارم كه موفق باشي ولي بدون ديكشنري با تلفظ بعيده به راحتي ياد بگيري.
میشه در مورد سایت livemocha.com بیشتر توضیح بدین
والا منم که مثل خودتم ولی اساتید محترم این بخش بد قولی کردن . آخه قرار بود گام به گام فرانسه رو یاد بدن.
انشاله صبر کنی جوابتو میدن
قرار ..... بود
ولی پستی رو که من نقل قول کردم رو طلفا بخونید
من خودم دیکشنری فرانسه (کامپیوتری) ندارم و تفظهاشو از استادم یاد میگیرم ولی باید به یه نکته ای اشاره کنم که
1- فرانسه رو نمیشه بدون استاد کامل یاد گرفت
2- وب سایت لایو موکا بسیار موثره و میتونه خیلی خیلی کمکتون کنه چون روشش بسیار تعاملی هست. کار منو خیلی راحتتر کرد. اگر قصد یاد گرفتن فرانسه را دارید عجله کنید چون دانستن انگلیسی دیگر لازم نیست واجب است و امتیازی محسوب نمیشود ولی اگر فرانسه یاد بگیرید سفارت فرانسه مدرکی به شما ارایه میکند که میتوانید به راجتی در خارج با آن تحصیل کنید.
لینک آموزش نحوه ثبت نام و توضیحات در امضای من.
موفق باشید.
یعنی چی در امضای من
لطفا بیشتر توضیح بدین
منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)