تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 30 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 296

نام تاپيک: >>>- آموزش جامع انتقال فایل از هر سایتی به Adrive.com -<<<

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ميشه لينک Adrive رو داد به idm بعد ديسکانکت کرد بعد گذاشت اتوماتيک سر يک ساعتي شروع به دانلود کنه؟
    آخه من يادمه Adrive هم بايد اولش دستي ميگرفتي بعد idm با سرعت خوب دانلود ميکرد.
    شما اگه به پست های قبلیه من نگاه بندازی متوجه می شی .

نتیجه ای که من از کار با Adrive گرفتم اینه :

1- اگه شما مشترک بعضی از این سرویس دهنده ها هستی که شبانه هم با همون اکانت روزانه فعال است .
    که مشکلی نداری راحت لینک ها رو داخل دانلودر آضافه کن و سر ساعت مشخص دانلود کن .
    چون تو این حالت IP شما به دلیل اینکه قطع نمی شی تغییر نمی کنه و راحت دانلود می کنی .

2 - اگه شما وضعیتی به عنوان مثال همانند من داری و از سرویس دهنده ای سرویس می گیری که اکانت شبانش با روزانش متفاوته
    در حالت عادی نمی تونی تنظیم کنی خودش روشن بشه و شروع کنه به دانلود چون IP شما فرق کرده و همچنین از زمان درخواست برای دانلودت خیلی گذشته ( یعنی اگه IP هم عوض بشه و لی در عرض چند لحضه مجدد وصل بشی مشکل نداره )
    ولی یه کارایی می شه کرد که تو همون ساعت لینک رو ADRIVE بگیره و دانلود کنه ( اما حجم نباید بیشتر از حده پهنای باند باشه
    ) اگه تونستم موفق بشم یه نیمچه آموزش هم همینجا می زارم .

2. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    پست های هیچ کدوم از افراد رو نخوندم ولی این پست من مطمئنا به خیلی از افراد کمک میکنه تا با رزیوم بتونند همیشه دانلود کنند !
    چند نکته است که اگر رعایت کنید اصلا به مشکل بر نمیخورید ! من با توحید عزیز همه ی این روش ها رو امتحان کردیم !

1- فایل ها رو به صورت Private دانلود کنید .
    2- اگر چندین فایل رو به صورت صف دانلود میکنید مطمئن باشید بعد از نیم ساعت پس از Request لینک ها توسط شما خاصیت رسیوم از بین میره ! ولی چرا ؟
    چون Adrive هر 30 دقیقه یک بار شما رو Sign Out میکنه اگه اکانت بیکار باشه !
    برای حل این مشکل بنده راه حلی دارم که کارساز است و تست شده توسط خودم که کارم صف دانلود کردنیه !

ابتدا اگر از فایر فاکس استفاده میکنید Extension زیر رو دانلود و نصب کنید !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطوری که بالا هم گفتم شما اگه از Adrive خارج بشید و یا نشید بعد از نیم ساعت بیکاری که در هر دو صورت رخ میده لینک های شما غیرفعال میشند ! پس باید چه کرد !؟

شما باید طبق عکس زیر صفحه ی Adrive خودتون رو در هر 25 دقیقه و یا هر زمانی که کمتر از 30 دقیقه است ریفرش کنید تا سرور به لینک های شما 30 دقیقه ی دیگر اعتبار بده !

در Opera هم میتونید از سیستم خود Browser که قابلیت ریفرش در بازه های زمانی داره استفاده کنید !

البته باید Browser شما باز بمونه !
    که مهم نیست !
    امیدوارم مفید باشه براتون ...

4. 8 کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_tadvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با توجه به اینکه ما از اکانت فری استفاده میکنیم
    فایلهایی که به این هاست منتقل میکنیم محدودیت زمانی ندارند؟ یعنی بعد از چند روز از سرور پاک نمیشن؟

داره خودمونی میشه ali_tadvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در مورد صف دانلود کردن هم یه توضیح بدین چون من تازه کارم. به درد اکانت شبانه صبانت میخوره که احتیاج نباشه تا صبح بیدار باشیم؟
    ببخشین اگه جای این سوال اینجا نبود..

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد صف دانلود کردن هم یه توضیح بدین چون من تازه کارم. به درد اکانت شبانه صبانت میخوره که احتیاج نباشه تا صبح بیدار باشیم؟
    سلام
    به پست 52 توجه کنید ! من هم مثل شما از صف استفاده میکنم !
    شما اجرا کنید این رو لینک ها همیشه در دسترس خواهند بود !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوم : اگه اون فایل رو می گیره و بعد می ری می بینی حجمش در حد چند کیلو است مطمئن باش 1 جای کار می لنگه که احتمال قوی مشکل از لینکه ( من هم این مشکل رو وقتی به بعضی از این سایت هایی که لینک رپید مستقیم می کنند دارم , اما وقتی با یک سایت دیگه امتحان می کنم مشکلی نداره ) جالا برای اینکه مطمئن بشی لینکت مستقیمه و مشکلی نداره می تونی با دانلودر ( مثلا IDM ) بزاری دانلود کنه اگه حجم رو درست نشون داد و دیدی داره بدون مشکل دانلود می کنه پس لینکت سالمه و دیگه با Adrive هم مشکلی نخواهی داشت .
    سلام دوست من

من فقط فایلهای با لینک معمولی رو میتونم بگیرم ولی هرکار میکنم نمیتونم از رپید بگیرم.
    یه اکانت رپید قرضی دارم که به مقدار کم ازش استفاده میکنم و به این روش لینک مستقیم رو ازش میگیرم.
    اساتید لطف کنن و بگن که درسته یا نه.
    لینک غیر مسقیم رو که توی فایرفاکس کلیک میکنم پنجره idm میاد جلو و سطر بالایی (کنار عبارت url) رو کپی کرده و در ادرایو قرارش میدم. (قسمت Transfer Remote File)

حالا این روش درسته؟ برای من همیشه فایل چند کیلو بایتی میاره

ضمنا بنده صبانتی نیستم. اینکارا رو هم با آیدی روزانه انجام میدم.
    حالا چیکار کنم؟
    Last edited by hoomany; 02-12-2008 at 14:15.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توجه به اینکه ما از اکانت فری استفاده میکنیم
    فایلهایی که به این هاست منتقل میکنیم محدودیت زمانی ندارند؟ یعنی بعد از چند روز از سرور پاک نمیشن؟
    سلام.
    دوست عزيز، بايد در جواب سوالتون بگم که نه!
    فايلها براي هميشه در اکانت شما باقي خواهند ماند.
    مگر اينکه شما خودتون فايل رو پاک کنيد.

-----------------------------------------------------
    در ادامه پست 52 ، بايد خدمت دوستان عرض کنم که يک راه ديگر براي دانلود کردن فايل به کامپيوتر خودتون، استفاده از قسمت Downloadre هست.
    واقعا بايد بگم که سرعتي باور نکردني داره.
    حتي بيشتر از IDM از پهناي باند استفاده ميکنه.
    يکي از مزاياي استفاده از Downloader اينه که شما مطمئن ميشيد که فايلتون، در اثر اختلالات در رورو، متوقف نخواهد شد.
    جالب اينجاست که Downloader از هيچ نرم افزاري براي دانلود استفاده نميکنه. حتي از مرورگر هم استفاده نميکنه.
    از نرم افزار خود Adrive استفاده ميکنه.
    این دو تا عکس رو همین حالا از قسمت Downloader گرفتم. ببینید:

موفق باشید

10. 4 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببین عزیز من هم مانند شما مشترک صبانت هستم و همانطور که می دانید از ساعت 3 تا 7:45 دقیقه شبانه با نام کاربری و رمز متفاوت از اکانت روزانه فعال است .
    در مورد صف دانلود هم باید بگم منظور دوستمون دانلود کردن تعداد مشخصی فایل در مدت زمان مشخص پشت سر هم است .
    ولی در مورد اینکه آیا این روشی که دوست عزیزمون آموزش دادند به کاره میاد یا نه , باید بگم بنظرم من نه , چرا؟
    چون ما که دانلود مون رو شب ها انجام میدیم ( بر فرض اجرایی بودن این روش ) نمی تونیم سیستم رو یکسره روشن بذاریم تا ساعت شروع دانلود مجانی شبانه ( مثلا ساعت 3 صبح برای صبانت ) پس این روش بنظرم بدرده کسانی می خوره که محدودیت حجمی ندارند و یکسره کار می کنه سیستم بدون خاموشی .

نتیجه : فقط بدرد مشترکان غیر حجمی می خوره

سلام دوست من

من فقط فایلهای با لینک معمولی رو میتونم بگیرم ولی هرکار میکنم نمیتونم از رپید بگیرم.
    یه اکانت رپید قرضی دارم که به مقدار کم ازش استفاده میکنم و به این روش لینک مستقیم رو ازش میگیرم.
    اساتید لطف کنن و بگن که درسته یا نه.
    لینک غیر مسقیم رو که توی فایرفاکس کلیک میکنم پنجره idm میاد جلو و سطر بالایی (کنار عبارت url) رو کپی کرده و در ادرایو قرارش میدم. (قسمت Transfer Remote File)

حالا این روش درسته؟ برای من همیشه فایل چند کیلو بایتی میاره

ضمنا بنده صبانتی نیستم. اینکارا رو هم با آیدی روزانه انجام میدم.
    حالا چیکار کنم؟
    ببین عزیز من اگه شما اکانت رپید داری و محدودیت دانلود نداری خوب چرا از Adrive استفاده می کنی ؟؟؟
    در ضمن شما لینک غیر مستقیم رپید رو یا باید بدی به دانلودر و نام کاربری و رمز عبور اکانت رپید رو هم در دانلودر تنظیم کنی تا خودش دانلود کنه یا اینکه باید از طریق سایت رپید وارد قسمت Peremium بشی و باز نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنی تا بهت لینک مستقیم بده . اما اگر شما لینک غیر مستقیم داری و مستقیم نکنی به یکی از 2 روش بالا دیگه لینکی که داری مستقیم نیست . ( بنظرم شما یکسر به تاپیک رپید شیر بزن ببین اصلا" راه و رسمش چیه )

سلام.
    دوست عزيز، بايد در جواب سوالتون بگم که نه!
    فايلها براي هميشه در اکانت شما باقي خواهند ماند.
    مگر اينکه شما خودتون فايل رو پاک کنيد.

-----------------------------------------------------
    در ادامه پست 52 ، بايد خدمت دوستان عرض کنم که يک راه ديگر براي دانلود کردن فايل به کامپيوتر خودتون، استفاده از قسمت Downloadre هست.
    واقعا بايد بگم که سرعتي باور نکردني داره.
    حتي بيشتر از IDM از پهناي باند استفاده ميکنه.
    يکي از مزاياي استفاده از Downloader اينه که شما مطمئن ميشيد که فايلتون، در اثر اختلالات در رورو، متوقف نخواهد شد.
    جالب اينجاست که Downloader از هيچ نرم افزاري براي دانلود استفاده نميکنه. حتي از مرورگر هم استفاده نميکنه.
    از نرم افزار خود Adrive استفاده ميکنه.
    این دو تا عکس رو همین حالا از قسمت Downloader گرفتم. ببینید:

موفق باشید
    توحید عزیز این دانلودرم بعد نیست همونطور که می دونید مثل بقیه ی قسمت های Adrive بر اساس Java نوشته شده است .
    اما مساله ما ( کاربرانی مانندد خودم که شب ها دانلود انجام می دهند ) این نیست . بلکه مشکل این است که لینک ها چه private و چه Public تاریخ اعتبارشان به پایان خواهد رسید حتی اگر به عنوان مثال ساعت 12 شب هم درخواست شده باشند ولی تا ساعت شروع دانلود شبانه ( صبانت 3 صبح ) لینک ها از بین خواهند رفت .

پس با توجه به مساله و مشکل بالا باید سازو کاری را فراهم نمود که لینک ها در همان ساعت شروع دانلود در خواست شوند که از 2 حالت خارج نیست :

1 - لینک های Public : در این نوع لینکه اگر ترافیک Adrive زیاد نباشد با وارد کردن آدرس در مروگر دانلودر باز می شود و شروع به دانلود می کند . که برای اینکه در ساعت مثلا 3 صبح این کار صورت بگیرد باید برنامه ای نوشته شود ( هر چند شاید راه دیگری هم باشد , اما من نمی دانم ) که لیست لینک ها را در فواصل زمانی مشخص کلیک کند تا در مرورگر باز شوند و سپس توسط دانلودر ( در صورت نبود ترافیک ) دانلود شوند .

2- لینکه های Private : در این نوع لینک ها کار کمی مشکل تر است . اما از لحاظ اجرایی از اطمینان کافی بر خوردار است . بدین صورت که با تو جه به خصوصی بودن لینک ها با کلیک بر روی فایل مربوطه در پوشه شخصی َAdrive دانلودر با اطمینان 100 درصد شروع به دانلود می کند . اما باید در این نوع سازکار پیچیده تری را فراهم کرد تا بصورت خودکار وارد Adrive شود و از لیست فایل ها بر روی فایل های مربوطه کلیک کند ..... اما این ساز و کاری بود که توسط مرورگر طی می شود شاید بتوان برنامه ای نوشت تا این کار را به تنهایی انجام دهد بدین صورت که نام فایل های موجود و مورد نظر در پوشه ی شخصی Adrive را به آن داد و خود باقی مراحل را طی کند .

برای موارد بالا نیاز به برنامه نویسی است که من از ان هیچ سر در نم آورم و فکر هم نمی کنم از دوستان کسی این کار رو انجام دهد .

پس تنها راهی که به ذهنه اینجانب رسید ( هر چند ابتدایی ) این است که برای هر سری دانلود باید یک ماکرو تهیه شود که با در نظر گرفتن مشخصه های سیتم و تاخیر های مورد نیاز امکان انجام آن وجود دارد . که تقریبا زمانی در حدود 5 دقیقه هر شب باید برای ساخت یک ماکرو برای آن شب صرف شود .

حال اگر راهکاری دارید که در این مورد می تواند راهگشا باشد لطفا بفرمایید .

12. 2 کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اول: اینجا رو یه نگاه بنداز بازم اگه مشکلی بود در خدمتیم عزیز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوم: نه عزیز وقتی از روی سرور یا کامپیوترت آپلود کنی ( بریزی تو adrive ) همونجا می مونه , حالا لینک اصلی مثلا " لینکی که از رپید مستقیم کردی از بین بره هم مشکلی پیش نمی آد .

سوم : اگه اون فایل رو می گیره و بعد می ری می بینی حجمش در حد چند کیلو است مطمئن باش 1 جای کار می لنگه که احتمال قوی مشکل از لینکه ( من هم این مشکل رو وقتی به بعضی از این سایت هایی که لینک رپید مستقیم می کنند دارم , اما وقتی با یک سایت دیگه امتحان می کنم مشکلی نداره ) جالا برای اینکه مطمئن بشی لینکت مستقیمه و مشکلی نداره می تونی با دانلودر ( مثلا idm ) بزاری دانلود کنه اگه حجم رو درست نشون داد و دیدی داره بدون مشکل دانلود می کنه پس لینکت سالمه و دیگه با adrive هم مشکلی نخواهی داشت .
    مرسی از راهنماییتون.من از لینکی که دادید متوجه منظورتون نشدم!یه صفحه جدید باز می کنه!منظور شما هم کدوم پستش هستش من نمی دونم!

در مورد سوم شما مطمئن باشید که با سایتهایی که کار کردند مستقیم کردم و دانلود منیجر هم حجمش رو می زنه و دانلود می کنه!ولی ا درایو یا می زنه فایل پیدا نشد.یا از همون ؟ / و اینها ایراد می گیره.
    باور کنید نمی دونم چرا اینجوریه؟
    در ضمن گفته بودند توی پسووردش باید یه حرف هم باشه.درسته؟من که پسووردش رو تمام عدد زدم که!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین عزیز من هم مانند شما مشترک صبانت هستم و همانطور که می دانید از ساعت 3 تا 7:45 دقیقه شبانه با نام کاربری و رمز متفاوت از اکانت روزانه فعال است .
    در مورد صف دانلود هم باید بگم منظور دوستمون دانلود کردن تعداد مشخصی فایل در مدت زمان مشخص پشت سر هم است .
    ولی در مورد اینکه آیا این روشی که دوست عزیزمون آموزش دادند به کاره میاد یا نه , باید بگم بنظرم من نه , چرا؟
    چون ما که دانلود مون رو شب ها انجام میدیم ( بر فرض اجرایی بودن این روش ) نمی تونیم سیستم رو یکسره روشن بذاریم تا ساعت شروع دانلود مجانی شبانه ( مثلا ساعت 3 صبح برای صبانت ) پس این روش بنظرم بدرده کسانی می خوره که محدودیت حجمی ندارند و یکسره کار می کنه سیستم بدون خاموشی .

نتیجه : فقط بدرد مشترکان غیر حجمی می خوره
    سلام.
    با اینکه خیلی عجله دارم و باید برم ، خیلی سریع و سرپایی جواب میدم.
    cell_phone دوست خوبم؛ حالت چطوره...؟
    از دستم که ناراحت نیستی؟
    خدا رو شکر.
    ببین دوست من، باید بگم اتفاقا پست 52 به درد کسانی میخوره که از اینترنت حجمی استفاده میکنن. و از دانلود شبانه استفاده میکنن.
    با این نکته همه چیز براتون روشن میشه.
    ببینید بهرتین راه دانلود از Adrive حالت Private هست. و لینک ها تا زمانی اعتبار دارند که از اکانت خارج نشید. و این بدین معنی نیست که صفحه ی مرورگر رو نبندید. بلکه اگه مرورگ هم باز باشه و به مدت 30 دقیقه صفحه ی اکانت َAdrive ریفرش نشه، به طور اتوماتیک توسط سایت، Sign Out میشید. پس نمیتونید فایل رو بذارید برای شب تا به طور خودکار دانلود بشه.
    چاره چیه حالا......؟؟؟؟
    اگه کاری بکنیم که به ازای هر 30 دقیقه، صفحه ی Adrive یک بار ریفرش بشه، این مشکل برطرف خواهد شد. و اعتبار لینک های Private از بین نخواهد رفت.
    حالا چطور این کار رو بکنیم.
    همون طور که میدونید مرورگر فایرفاکس، Add one ها و Extention های زیادی داره.
    یمکی از این ایسکتنژن ها، Auto Reloder هست. یعنی شما تنظیم میکنید که به ازای چه مدت، صفحه ی مورد نظر شما رو ریفرش کنه.
    مراحل کار هم به طور کامل و جامع در پست 52 توسط دوست خوبم Beny- nivida توضیح داده شده.
    پس به این نتیجه رسیدیم که پست 52 فقط به درد حجمی ها میخوره.

توحید عزیز این دانلودرم بعد نیست همونطور که می دونید مثل بقیه ی قسمت های Adrive بر اساس Java نوشته شده است .
    اما مساله ما ( کاربرانی مانندد خودم که شب ها دانلود انجام می دهند ) این نیست . بلکه مشکل این است که لینک ها چه private و چه Public تاریخ اعتبارشان به پایان خواهد رسید حتی اگر به عنوان مثال ساعت 12 شب هم درخواست شده باشند ولی تا ساعت شروع دانلود شبانه ( صبانت 3 صبح ) لینک ها از بین خواهند رفت .

پس با توجه به مساله و مشکل بالا باید سازو کاری را فراهم نمود که لینک ها در همان ساعت شروع دانلود در خواست شوند که از 2 حالت خارج نیست :

1 - لینک های Public : در این نوع لینکه اگر ترافیک Adrive زیاد نباشد با وارد کردن آدرس در مروگر دانلودر باز می شود و شروع به دانلود می کند . که برای اینکه در ساعت مثلا 3 صبح این کار صورت بگیرد باید برنامه ای نوشته شود ( هر چند شاید راه دیگری هم باشد , اما من نمی دانم ) که لیست لینک ها را در فواصل زمانی مشخص کلیک کند تا در مرورگر باز شوند و سپس توسط دانلودر ( در صورت نبود ترافیک ) دانلود شوند .

2- لینکه های Private : در این نوع لینک ها کار کمی مشکل تر است . اما از لحاظ اجرایی از اطمینان کافی بر خوردار است . بدین صورت که با تو جه به خصوصی بودن لینک ها با کلیک بر روی فایل مربوطه در پوشه شخصی َAdrive دانلودر با اطمینان 100 درصد شروع به دانلود می کند . اما باید در این نوع سازکار پیچیده تری را فراهم کرد تا بصورت خودکار وارد Adrive شود و از لیست فایل ها بر روی فایل های مربوطه کلیک کند ..... اما این ساز و کاری بود که توسط مرورگر طی می شود شاید بتوان برنامه ای نوشت تا این کار را به تنهایی انجام دهد بدین صورت که نام فایل های موجود و مورد نظر در پوشه ی شخصی Adrive را به آن داد و خود باقی مراحل را طی کند .

برای موارد بالا نیاز به برنامه نویسی است که من از ان هیچ سر در نم آورم و فکر هم نمی کنم از دوستان کسی این کار رو انجام دهد .
    اما در مورد این حرفتون و Downloader.
    باید بگم که برای Downloader که تحت جاوا کار میکنه، هیچ محدودیت زمانی وجود نداره. ولی راست میگید بیشتر به درد نامحدود ها میخوره. در این مورد حق با شماست.

ولی جواب توضیحاتی رو که دادید، در بالا گفتم.

از همه ی دوستان بابت غلط های املایی این پست معذرت میخوام.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •