تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 20 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 192

نام تاپيک: مزایا و معایب LG KU990 Viewty از دیدگاه شما ؟

داره خودمونی میشه parham_overset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من کد تقویت صدا رو وارد کردم ولی احساس میکنم فرقی نمیکنه در ضمن وقتی از منو خارج میشم اعدادی که وارد کردم بر میگرده سره جاش
    کسی بلده صدای ایرفونشو با کد زیاد کنه بنظرم خیلی کمه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان .. راستش من می خوام بگیرم این نوع گوشی رو . بعد می خواستم ببینم کدوم مدلشون جدید ترینه بین ke990 و ku990 و ku 990R ؟ یک نکته ی دیگه ای هم که می خواستم بگم من زیاد اس ام اس میدم می خواستم ببینم که بعد از مدتی اسکرینش خراب نشه خرج بندازه رو دستم ؟ممنون میشم

داره خودمونی میشه Galant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ميشه محل دقيق و يا تلفن فروشگاهي رو كه KU990R رو خريدي به من بدي ( ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است ) با تشكر

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان ويوتي دار عزيز
    من علاالدين رو زير و رو كردم ولي Ku990R رو پيدا نكردم ، راستي نماينده كامتل كه تو علاالدين بود خيلي رو مدل KE990 تاكيد داشت نظر دوستان چيه ؟

اگر كسي آدرسي از فروشگاه يا تلفني داره كه بشه Ku990R رو خريد بگه ، ثواب داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من 1هفتست ke990 گرفتم.گفته بودین یه سری کد هست که بدیم صدای هندزفری خوب میشه ولی وقتی که دادم ومطمئنم که دقیق انجام دادم.صداش داغون شد.وقتی گوش میدم لحظه ای که بیس میکوبه دیگه هیچی نمیشنوم.ممنون میشم کمکم کنین.حدهاقل بگین چه جوری به حالت اول بر میگرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان ترو به خدا کمکم کنید من می خوام این نوع گوشی رو بخرم....کمکم کنید که کدوم بهتره؟ku یا ke ؟ می ترسم بگیرم مثل بقیه دوستان انجمن تو رم و عکسبرداری مشکل داشته باشم حالمو بگیره ازش زده شم...نمی خوام پولمو دور بریزم آخه ...یکی منو راهنمائی کنه!!!!!!!!!! ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان ترو به خدا کمکم کنید من می خوام این نوع گوشی رو بخرم....کمکم کنید که کدوم بهتره؟ku یا ke ؟ می ترسم بگیرم مثل بقیه دوستان انجمن تو رم و عکسبرداری مشکل داشته باشم حالمو بگیره ازش زده شم...نمی خوام پولمو دور بریزم آخه ...یکی منو راهنمائی کنه!!!!!!!!!! ممنونم

ياشار جان سلام ، من حدود 15 ، 20 روزي ميشه كه به طور جدي و شديد روي سه مدل گوشي ويوتي تحقيق كردم و نتيجه اين شد كه:
    بهترين گوشي ويوتي ال جي ku990R عالي اگر گير نياوردي ( كه من خودم در به در دنبالش ميگردم ) ، ke990 خوبه و بهتر سراغ ku990 نري چون علاوه بر آپشن هاي ظاهري كه كم داره از لحاظ نرم افزاري نيز باگ داره و گاها گير ميكنه ، موفق و پاينده باشي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

یاشار جانkuمدل جدیدتر ویوتی هستش و طبعا" بهتر هستش هر چند تفاوت چشمگیری تو امکانات ندارن ولی صد در صد مطمئن باش ku بهتره ......باز سوالی بود؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

مدل ke جدیدتره.ابتدا مدل ku وارد بازار شده.در پوش د.ربین هم نداره ولی در مدل ke درپوش لنز اضافه شده.
    مدل ku990r جدیدترینه که امکانات ke و ku را همزمان داره.ولی برای اسیا تولید نشده و فعلا در خود کشور کره فروش داره!

10. 2 کاربر از amirz2ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.چرا هیچکی به من جواب نمیده.بابا کمکم کنین.از وقتی کدهای افزایش صدا رو زدم.صدای هندزفریم خر خر میکنه.چی کار کنم خوب شه.در ضمن واسه بالا بردن صدای اسپیکر گوشیم اصلا گزینه snd_stereo_speaker_media رو نداره فقط اینو snd_speaker_media داره.در رابطه با اینم یه کمکی بکنین.خواهش میکنمممممممممم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •