حالا که سیستم من nba 2k رو نمیتونه اجرا کنه!میتونم nba live رو بازی کنم؟
NBA LIVE
NBA 2K
حالا که سیستم من nba 2k رو نمیتونه اجرا کنه!میتونم nba live رو بازی کنم؟
فکر کنم بتونی nba live 08 را بازی کنی بگردی تو بازار گیر میاد
nba live 09 که اصلا واسه pc نمیاد
سلام من میتونم با این سیستم بازی کنم...
cpu dual core 2.16
ram 3g ddr2
1g intel card graphics (البته لب تابه و نمیشه رو گرافیکش حساب کرد ولی یه بازی دز حد pes2009 رو مدیوم خوب ااجرا میکنه...)
Last edited by ashe; 30-11-2008 at 22:23.
من با این سیستم میتنوم (high) اجراش کنم ؟
cpu : intel 3.00 ghz
ram:1gb
vga:8500 gt
بله. NBA LIVE 08 تو بازار گیر میاد.ولی مطمئن نیستم که بتونی با گرافیک 5200 اجرا کنی ولی مطمئنم که NBA LIVE 06 رو میتونی اجرا کنی.
بله حتما میتونی.
نه نمیشه.اگه رمت 2 گیگ بود میشد خیلی از جزئیات رو روی High بزاری.
![]()
Last edited by Mostafa NBA; 01-12-2008 at 00:09.
ببخشید بازم یه سوال :
من یه دمو(فیلم) از بازی دیدم ... واقعا شما که الان دارید بازی میکنید گرافیکش همینجوریه و حرکاتش انقدر نرم و طبیعیه یا اون فیلمه زیادی اغراق کرده بود...
آخه من باورم نمیشه همچین گرافکی داشته با این همه جزییات ... پارچه ها و حرکاتش خیلی خوب کار شده ... اگه همینجوریه حتما بگید ..... در ضمن الان رمم 2 gb شد حالا میتونم رو بالاترین تنظیمات بدون افت فریم بازی کنم یا نه افت فریم داره .....؟ ممنون
من قبل اینکه بازی بیاد تمام تراینر های بازی رو دیدم و دقیقا مثل خود بازیه.
همینطور که در چندتا پست بالا بهتون گفتم, میتونید خیلی از جزئیات رو روی High بزارید.
نه نمیشه.اگه رمت 2 گیگ بود میشد خیلی از جزئیات رو روی High بزاری.
خدا خیرت بده کجای پرتابهای شکیل تو واقعیت خوبه میدونی رکورددار خراب کردن free throw یا همون پنالتی هست با از دست دادن 5000 پرتاب
راستی یه سوال دارم
بعضی مواقع دیدید که یه بازیکن توپ رو به حالت پاس پرتاب میکنه بالای سبد و بازیکنه دیگه میپره و رو هوا توپ رو وارد سبد میکنه
هرکاری کردم نفهمیدم چجوری اگر کسی میدونه بگه لطفا
Last edited by korokodil_avareh; 05-02-2009 at 02:35.
یکی از عزیزان بهترین چیدمان دکمه ها برای اینکه بخوام با دسته انالوگ دار بازی کنم رو بگه
راستی چجوری میشه دو نفره بازی کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)