اقا من اینو دانلد کردم شد 74/6 مگ. چطوری باید update کنم ؟ با فلش مموری بریزمش رو xbox?
اقا من اینو دانلد کردم شد 74/6 مگ. چطوری باید update کنم ؟ با فلش مموری بریزمش رو xbox?
صفحه ی اول توضیح دادم :
- فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم systemupdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی cd یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید و از قابلیت های این دشبورد - که بهترینش به نظر من کپی کردن بازی ها روی هارد هست - لذت ببرید!.
آقا با این cd های معمولی که مشکلی نداره؟؟؟؟
یک توضیح ریز هم درباره ی کول دیسک بدین.
ممنون![]()
نه، روی cd هم میتونید بریزید آپدیت رو.
با کول دیسک، فلش دیسک، mp3 player و ... هم میشه (فقط توجه کنید که به غیر از فلدر آپدیت، هیچ فایل دیگه ای نباید روی دیسک یا فلش دیسک باشه).
موفق باشید
اقا من که نتونستم!!! این 76 مگو دانلد کردم ولی update نشد !! رو cd رایتش کردم xbox نشناختش !! رو فلش مموری ریختم ! بازم نشناخت ! خاموش روشن کردم ! نشد ! چه کنم؟؟تو کف موندم
پوشه ی $systemupdat رو با فایل های داخلش رو cd رایت کردم انگار نه انگار
100 مدل راهو روش رفتم نشد... یاری کنید
شاید مال من فقط online update میشه؟؟؟
مطموناً یه جایی اشتباه کردید... من خودم بدون هیچ مشکلی نصب کردم.
شما اول یه فلش مموری رو فرمت کن، آپدیت رو کپی کن توی root مموری ( توی فلدر نباشه )
حالا فلش رو بزن به usb دستگاه، دستگاه رو روشن کن -- اگه نشناخت، دستگاه رو یه بار خاموش روشن کن. صفحه ی آپدیت میاد.
راحته
موفق باشی
اقا یکم بیشتر راهنماییم میکنی ! خنگ نیستمامنظورت اینه که باید محتویاته توی فولدر update رو مستقیما بریزم رو فلش؟ اگه با اینتر نت update کنم چی میشه؟ شاید باید اول update 7مگی رو نصب کنم؟
قربونت update شد مرسی کمک کردی![]()
بله، یعنی بوسیله ی لایو؟ اینجوری هم میشه.
نه، اصلاً ارتباطی نداره. این آپدیت کامل هست عزیز.( خود nxe به همراه آواتار )
خواهش میشه.![]()
ممنون از راهنمايياتون.!!!!
من فايل 74 مگابايتي رو از مايكروسافت دانلود كردم.
روي صفحه اصلي دو تا فلش فرمت شده و يك سيدي(فايلهاي extract شده)ريختم.
ولي دستگاه هيچ عكسالعملي نشون نميده فقط مينيويسه Mixed media disk)
چند بارم روشن خاموش كردم....
چيكار كنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)