مزخرفترین تبلیغ به نظرم همین تبلیغ "وارنا" هستش!!!
مزخرفترین تبلیغ به نظرم همین تبلیغ "وارنا" هستش!!!
سلام...........راستش الان میخواستم یه تاپیک بزنم.....که اینو پیدا کردم.............
مثل اینکه خیلی وقته هم خوابیده.................................... ......................
یه سوال داشتم....چرا تبلیغات ایران....منظورم tv خودمونه....انقدر مسخره هست......چرا نمیرن 4تا تبلیغات خارجی نگاه کنن....ببینن چه خرج هایی میکنن.....
همشون کلیشه ای.......همه تکراری.....
واقعا چرا...؟؟؟؟
خوب این به خیلی از چیزا بر می گرده
وفتی ما نمی تونیم یه فیلم درست درمون بسازیم (اکثریت) چه توقعی داری بیاییم فیلم تبلیغاتی خوب بسازیم ؟
قیمت ، شرکت سازنده تبلیغ ، خود صاحب تبلیغ ، قوانین و ....
جدای از این
من یه یارویی رو دیدم اومده بود کلاس های فیلم سازی، وقتی از پرسیدن برا چی اومدی ؟
گفت:"مخواستیم برا محصولمون تبلیغ کنیم، طرف چیزی که ما می خواستیم رو نمی ساخت ، خودمون دست به کار شدیم وفیلم رو ساختیم ، الان اومدم که برا فیلم بعدی حرفه ای تر کار کنم "
اون آخرش که میگه وا نه وارنا گند زده بهشمزخرفترین تبلیغ به نظرم همین تبلیغ "وارنا" هستش!!!
والا بقیه اش قابل تحمله![]()
اين تبليغات ايرانسل چند ساله كه بد جور رو اعصاب ادم دوچرخه سواري ميكنه.
هر چي كانال عوض ميكني ايرانسل ماشالا چند تا تتبليغ (پدر در ار) داره.
تبليغات قبليشون بهتر بود باز ادميزاد يه تبسمي ميكرد
همون تبليغي كه ميگفت
اشي مشي سالم تر دو نمكي يه دونشو گاز بزن ببين چه ترده اخ بابا پدرم همشونو خورده
هر هر كر كر ...
يا اون تبليغات بابا برقي با اون هيكل كه ميفرمود
پشت اين سد پر ابه اين توبين بخاره ....منصرف بيرويه كار خيلي بديه
اره..راست میگی....مشکل خیلی اساسی هست....فکرکنم تا 100سال آینده هم درست بشو نیست....وفتی ما نمی تونیم یه فیلم درست درمون بسازیم (اکثریت) چه توقعی داری بیاییم فیلم تبلیغاتی خوب بسازیم ؟
.........................................
ولی هیچکدوم از این تبلیغات مزخرف به پای لینا نمیرسه.....لینا
....لینا
....لینانچی
...
سلام
به نظر من بهترین تبلیغ مال مای بیبی هست مخصوصا اونی که توش میخونن ما نی نی کوچولوهای وروجک راحتیم همه توی این پوشک ... .بعد از اون هم تبلیغ برنج محسن قشنگه.وارنا هم در حد اصراف مضخرفه.
در ضمن کسی میتونه لینک تبلیغ مای بیبی رو برام بزاره؟
ولی اونی که بچهه روی کهنه سر میخوره و یه خورده قبلتر اون دو تا نی نیه که از دوتا خونه روبروی همدیگه با هم حرف میزدن از اونی که شعر میخونن به نظرم قشنگتره.
من به پیام های بازرگانی خیلی زیاد علاقه دارم چون گهگاهی برنامه های تلویزیون از لابه لاش دستی هم تکون می دن![]()
در حال حاضر زاقارت ترین تبلیغ به آبلیموی مسرور تعلق داره.
یه خانومه هم هست توی اکثر تبلیغات چرخ دستی داره؛ داره از فروشگاههای زنجیره ای خرید میکنه خیلی تکراری شده دیگه یعنی کس دیگه ای نیست جاش بذارن؟
من یه تبلیغ دیدم داشتم به ایران امیدوار میشدم.همون که بچه هه دار راه رفتن یاد میگیره بعد به جای اینکه بره طرف مامانش میره شیر آب رو میبنده.داشتم ایول ایول میگفتم که مامانم گفت یه ایمیل براش اومده کپی خارجی همین تبلیغ.
اما بهترین تبلیغ مال یه بانک بود فکر کنم ملت.اونی که همه خیره شده بودن به بیلبوردی که جایزه رو اعلام کرده بود.پیرزنه جلوی در فروشگاه بود در باز و بسته میشد و حواسش نبود.زنه تصادف کرد.بابائه داشت بچه ش رو تاب میداد تاب خورد تو صورتش و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)