Stream جان سلام
میشه یه لطف بکنید اگه امکان داشته باشه آدرس پستتون اینجا هم بذارید یا اینکه یه توضیح مختصر بدید که اگه کارمون لنگ شد بدونیم باید چیکار کنیم
با تشکر فراوان
Stream جان سلام
میشه یه لطف بکنید اگه امکان داشته باشه آدرس پستتون اینجا هم بذارید یا اینکه یه توضیح مختصر بدید که اگه کارمون لنگ شد بدونیم باید چیکار کنیم
با تشکر فراوان
بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوندن این تاپیک هم خالی از لطف نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورتون من باشم. باید عرض کنم که بله. درایور صدا رو دوباره نصب کردم, مشکل حل شد.
این که من خریدم 1000 تومان بهم داد. توی اصل بودن یا نبودنش یا مارکش هیچ اطمینانی ندارم. فروشنده چون آشنا بود , و من به این نتیجه رسیدم که آشنا بیشتر سر آدم کلاه میذاره. احتمال داره اینم قلابی باشه.
توی همون پاساژ (گنجینه-قم) پرسیدم hdmi رو گفت 10000 تومان. نمیدونم مارکش چی بود.
سلام
گوشی من p990 و لپتابم m1530 . حالا چطوری میتونم از وای فای لپتابم به اینترنت متصل بشم و گوشی هم کانکت بشه ( ویندوزم ویستاست ) لطفا مراحلو کامل توضیح بدین چونکه اصلا ارم wifi در لپتاب کنار ساعت نمیاد
در ضمن یه دگمه کنار بلوتوث و ریموت لپتاب چیه که وقتی می زنم هیچ اتفاقی نمی افته؟؟
با تشکر از زحماتتون
من فکر کنم اون دگمه برای نشون دادن شبکه های موجود برای wifi باشه. البته فکر کنم , مطمئن نیستم.
دوستان دیگه حتما من رو مطلع می کنن که این چی هست.
شما توی CD درایور لپتاپت باید نصبش کنی بعد با زدن اون دکمه Wifi Catcher میاد
سلام دوست عزیز
یعنی میخوای با لپتاپ به اینترنت وصل بشی و از طریق WLAN گوشی از اینترنت در گوشی استفاده کنی؟
ADSL داری یا Dial up ؟
به طور خلاصه باید روی لپتاپ یک Wireless Network ایجاد کنی و اینترنت رو روی وایرلس Share کنی.
سلام سروش عزیز
من dial up دارم .دقیقا نمیدونم چطوری روی لپتاپ یک Wireless Network ایجاد کنم و اینترنت رو روی وایرلس Share کنم
در ضمن برای dell m1530 درایور وای فای چیه
منتظر راهنمایی دوستان هستم
توی cd مشکیه هستدر ضمن برای dell m1530 درایور وای فای چیه
اتوران رو اجرا کن گزینشو میبینی
لطف کن اسمشو بگو
من همشو امتحان کردم ولی نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)