تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 85

نام تاپيک: @@@@@__!!!!!!!!__طراحی بدنه ماشینم بعد از 1 ماه کامل شد___!!!!!---راهنمایی کنید برای فرستادن طرح باید دقیق چیکار کنم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30world user's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------------
    Last edited by p30world user; 03-11-2010 at 18:20.

2. 2 کاربر از p30world user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

------------------------
    Last edited by p30world user; 03-11-2010 at 18:20.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستی شرمنده سعید جان رشته تحصیلیت رو بگو .
    این رو هم باید ببری اداره ثبت اختراعات اسم دقیقش رو نیمدونم ولی بری دانشگاه واحد تحقیقات دانشگاهتون کمک میکنه حتما برو .اونا حتی واست نامه میدن میتونی بری جشنواره .
    راستی میتونی یه عکس کوچیک واسه ما بذاری؟
    این خوابیدن کامل صندلیها واسم جالبه میتونی رو این طرح زیاد کار کنی.حتی کار کردن روی خود این طرح صندلی ها و تکمیل اون میتوه خیل نتایج خوبی داشته باشه
    سعید موفق باشی
    اسم شرکت رو بپرس و همچنین شماره ثبت .من ته توش رو در بیارم واست .
    یه هو اینا یه کاری نکنن که نا امید بشی .
    منم یه توصیه دارم با توجه به اینکه مزدا تحرک بیشتری توی طرح های جدید داره دنبال اونم برو بهتر از تویوتا فکر کنم جواب بگیری.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------------------------
    Last edited by p30world user; 03-11-2010 at 18:21.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

فرشاد جان میتونی تویوتا رو گیر بیاری ؟؟برای japan هم بفرستیم میگن خوب تحویل میگیرند....
    بله حتما.

ارسال ایمیل به تویوتا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تلفن، فکس و ...تویوتا.

Phone: 800-331-4331
    Fax: 310-468-7814

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی برای جاهایی که میفرستی ذکر کن، که آخرین طرحم یه جوری طراحی کردم که 4 صندلی میخوابه...

7. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینید طرح من تخیلی نیست ...مثلا به carbodydesign سر بزنید اکثرا تخیلی هستند و شرکت های بزرگ این نوع طرح ها رو به عنوان ساخت کمتر قبول میکنند تا طرح های کانسپت چون باید سبک و استیل اصلی بدنه خودرو حفظ شود و طوری باشد که مثلا بگویند این مدل بعدی BMW هست و طرح من به تویوتا و BMW شاید نزدیک باشد ....به خاطر همین در اولین کارم تخیلی کار نکردم .
    البته من قصد بحث ندارم اصلا چون من تخصصی در این زمینه ندارم وشما خودت یه پا اوستا هستی بدون شک کارتم درسته ولی من فکر میکنم چون کمپانیهای بزرگ اکثرا ماشیناشون رو از چند سال قبل طراحی میکنن و کلا یه پروسه چند ساله رو طراحی یه ماشین شروع میکنه ایده ها هم 90% از خودروهای کانسپت هست بدون شک بعضا هم حتی میبنید که ماشینهای کانسپت عینا تولید میشن که نمونش خیلی خیلی زیاده برای همین دوست عزیز طراحی مطابق با سال یعنی متانسب با خودروهای امروزی خیلی جنبه عملی رو پوشش نمیده چون الان محصول 2010-2011 این کمپانیهای بزرگم مشخصه که قائدتا طراحی خیلی جلوتر از الان رو داره به طرح های کانسپت الان نزدیک تره اصلا دلیل اینکه کمپانی ها خودروهای کانسپت انقدر تولید میکنن همینه یعنی نمایی از آینده . البته طرحا معمولا تا 1 سال حداقل قبل عرضه خود ماشین رو نمیشه که کمپانیهای دیگه طرح دزدی نکنن با این حال بعضا هم رو میکنن تو همین نمایشگاه پاریس اخیر بود بگمونم هم این مسئله رو دید که مثلا شورلت مثلا یه مدل که قرار سال 2011 عرضه بشه رو نمایش داد یا مرسدس ماشینی رو نمایش داد که ظاهری شبیه به نسل آینده کلاس e داره ولی براتب جلوتر که میگن کلاس جدیدی به اسم cle تا چند بعد از رویه این ماشین عرضه میکنه یا BMW X1 و ... با این حال فکر کنم شما هدفت چیز دیگه ای هست پس حتما به تلاشت ادامه بده و ناامید نشو حتما موفق میشی .

9. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-------------------

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون milky way عزیزم دقیقا درست میگید من اول به فکر کانسپت افتادم ولی خواستم تو اولین طرحم یک مدل که از هیچ بدنه ای الگو نگرفتم باشه و....این طرح خارج از ساخت نیست و به نظرم سبک جدید میاد البته به نظر من و این جور طرح ها رو بیشتر شرکت های دیگر قبول میکنند تا اصلی ها نمونش الان دارم با همون شرکتی که خوده گلت معرفی کردی بحث میکنم و بحث کردیم در آخر گفت اگر از طرحت خوشمون بیاد درباره پول مذاکر ه میکنیم و همین حالا که دارم مینویسم ایمیل داره send میشه گلم ....فدات
    آخه میدونی milky way عزیز نمیخوام تعریف کنم ولی من تنهایی کار یک تیم 4 نفره رو انجام دادم (اسکچ،نقشه،مدل سازی،اکسپورت نهایی) من فقط 20 سالمه و هیچ دوره ای ندیدم از کلاسای طراحی و خودم دنبال کسب علم رفتم ...فکنم آدم های اینجوری رو خیلی میتونند پرورش بدهند ...خارجی ها خودشون خدای علمند و هیچ نیازی به من و امثال من ندارند ولی افتادند دنبال نخبه ها و اون ها رو شدید پرورش میدهند حتی نمایندگی هایی دارند که افرادی که کمی با استعداد هستند رو با خرج خودشون در همه کشورها می پذیرند و آموزش میدهند....گرچه جسارت نشه من نخبه نیستم ولی تا حالا که خدا کمک کرده اسمشو روم گذاشتن چقدر صحت داره باز خدا میدونه ما که کوچیکه همتونیم. باز هم اگر این نشد امیدم به اون 2 تا طرح مکانیکی هست.دعام کنید

فرشاد جون میدونم داری فحش میدیا زحمت مزدا هم میکشی؟؟؟من قربونت برم داداش
    اگر تا این حد به خودتون اعتماد دارین که خیلی واقعا عالیه (چون آدماهای اینطوری کم میبینم این روزا و اعتماد بنفس کمه) من یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم , تا سنت بیشتر نشده حتی اگر این نامه نگاری ها هم جواب نداد خودت رو به آب و آتیش بزن از اینجا برو مطمئن باش اونور برای همچین آدم هایی خیلی بهتره دلیل اینکه میگم الان برو اینه که ببین دوستانه بهت بگم اگر میخوای واقعا طراح ماشین خوبی بشی باید آکادمیک تو دانشگاه درس بخونی سن شما هم خوبه الان (ولی 2-3 دیگه شاید دیر باشه میشی مثل الانه من) این یه حقیقت و همه جایه دنیا هم همینه و چیز دیگه ای نیست , واقعا آدم اگر اعتماد بنفس داشته باشه کمی هم اراده بهرچی بخواد میرسه ولی خوب باید یکمی واقع بینم باشی دیگه دنیا خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فکر میکنیم و آدم های قوی هم زیاد .
    Last edited by milky way; 08-10-2008 at 20:01.

12. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

--------------------------

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نا امید نباش خدا گندست : anothermarsforever [at] gmail.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •