خنده هم داره .یه نگاهی به بنچمارکهای صفحه 2 همین تایپک بندازی متوجه میشی که اون بنچهایی رو که 4850 قویتر بوده نذاشتی !!! تو کرایسیس که اصل گرافیک هست ، 4850 قویتر بوده.
خنده هم داره .یه نگاهی به بنچمارکهای صفحه 2 همین تایپک بندازی متوجه میشی که اون بنچهایی رو که 4850 قویتر بوده نذاشتی !!! تو کرایسیس که اصل گرافیک هست ، 4850 قویتر بوده.
سلام دوست عزیز. اول غلطات رو بگیریم تا بعدش برسیم به کار مقایسه ی 2 کارت
1_ فرکانس هسته ی 4850 625 هست
2_فرکانس حافظه ی این کارت 1993 هست.
3_ تعداد واحد های سایه زن این کارت هم 800 واحد هست.
و در مورد مقایسشون هم باید بگم که کارت 9800+ تا آخرین حد اورکلاک شده و باز با این حال به مقدار بسیار کمی از 4850 قوی تره ، در حالی دما و سر و صدا و مصرف انرژی بسیار بالاتری داره.
و اگر 4850 رو کمی اورکلاک کنیم به فرکانس های 700 و 2200 می رسیم و در این فرکانس ، این کارت از 9800+ خیلی قوی تر می شه.
در ضمن تا یک مدت دیگه ، کارت 4830 رادون عرضه می شه و با قیمت رقابتی و کارایی بالاش ، کارت های سری 9800 رو از بازار بیرون می کنه.![]()
چی میگی نمیدونی عزیز حتی مطالب همین تاپیک رو همین ندیدی اصلا .
این بحثم دیگه تموم کنید بابا مشخص شد که کدوم بهتره .
کدوم بهتر شد?؟بابا مشخص شد که کدوم بهتره .
هر کدوم که بیشتر دوست داری. ولی کلا 9800GTX+ یکمی بهتره ولی قیمتشم در عوض یکمی بیشتر .
متاسفم. شما نباید با هیچ کاربری اینجوری صحبت کنی. این لحنت زیاد جالب نبود.نظر هر کسی محترمه.
دیگه من برای خودم میدونم کدوم قویتره و بحث نمیکنم چون بی فایدست .اگه با منطق جلو بریم درست میشه.
همین اختلاف قیمت 50.000 تومن باعث می شه که انتخاب به سمت 4850 بگرده..![]()
از کاربران محترم درخواست میکنم که بجای اینکه بدون هیچ دلیلی و با چند کلمه برتری یا ضعف این دو کارتو بگن سعی کنن دلایل محکم و قانع کننده و با مدرک بیاورند
درضمن بگم که اختلاف قدرت این دو کارت در سخت افزار های مختلف و گیم ها و بنچ مارک ها متفاوت میشه
برای بار چندم میگم چون اختلافشون خیلی کمه برای همین با تغییر سی پی یو ، مادربرد، رم و چیزای دیگه حتی تو یه بنچ قدرهاشون از هم بیشتر و کمتر میشه
بنابراین بهتره قضاوت رو بگذاریم بعهده کسی که میخواد بخره ، از دوستانیکه هنوز نفهمیدند کدوم کارت بهتره توصیه میکنم فقط نسبت به این دو کارت تعصب نشون بدن و از روی حس نصبت به شرکت های سازنده کارتو بخرند
چون اگر هر کدومرو بخرند ضرر نکردند
فکر کنم +9800GTX واسه اونایی بهتره که CPU ی ضعیفی دارند (به خاطر PhysX ) و اونهایی که CPU قوی تری دارند 4850 ( به خاطر Havoc )
کی منو میگی , بحث کردیم که یادت نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)