تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 61

نام تاپيک: ATI Radeon HD 4850 یا NVIDIA +9800

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اینهم بنچ از anandtech.

-------------BYE--------------
    خنده هم داره .یه نگاهی به بنچمارکهای صفحه 2 همین تایپک بندازی متوجه میشی که اون بنچهایی رو که 4850 قویتر بوده نذاشتی !!! تو کرایسیس که اصل گرافیک هست ، 4850 قویتر بوده.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اما در مورد قدرت باید بگم که بعضی می گن hd4850وبعضی مثل من هم می گن 9800gtx+ قویتره
    ام اگر بخواهیم کالبد شکافی کنیم
    hd4850دارای750 مگاهرتز فرکانس حافظه و 9800gtx+دارای738.
    hd4850دارای shader model4.1 و160 واحد سایه زنی ولی 9800gtzx+ دارای shader model 4.0 و128 واحد.

فرکانس هسته 9800gtx+ه2200 درحالی کهhd4850 دارای 1986فرکانس است وپهنای باندحافظه 9800gtx+حدود7GB/s
    سلام دوست عزیز. اول غلطات رو بگیریم تا بعدش برسیم به کار مقایسه ی 2 کارت
    1_ فرکانس هسته ی 4850 625 هست
    2_فرکانس حافظه ی این کارت 1993 هست.
    3_ تعداد واحد های سایه زن این کارت هم 800 واحد هست.
    و در مورد مقایسشون هم باید بگم که کارت 9800+ تا آخرین حد اورکلاک شده و باز با این حال به مقدار بسیار کمی از 4850 قوی تره ، در حالی دما و سر و صدا و مصرف انرژی بسیار بالاتری داره.
    و اگر 4850 رو کمی اورکلاک کنیم به فرکانس های 700 و 2200 می رسیم و در این فرکانس ، این کارت از 9800+ خیلی قوی تر می شه.
    در ضمن تا یک مدت دیگه ، کارت 4830 رادون عرضه می شه و با قیمت رقابتی و کارایی بالاش ، کارت های سری 9800 رو از بازار بیرون می کنه.

3. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز. اول غلطات رو بگیریم تا بعدش برسیم به کار مقایسه ی 2 کارت
    1_ فرکانس هسته ی 4850 625 هست
    2_فرکانس حافظه ی این کارت 1993 هست.
    3_ تعداد واحد های سایه زن این کارت هم 800 واحد هست.
    و در مورد مقایسشون هم باید بگم که کارت 9800+ تا آخرین حد اورکلاک شده و باز با این حال به مقدار بسیار کمی از 4850 قوی تره ، در حالی دما و سر و صدا و مصرف انرژی بسیار بالاتری داره.
    و اگر 4850 رو کمی اورکلاک کنیم به فرکانس های 700 و 2200 می رسیم و در این فرکانس ، این کارت از 9800+ خیلی قوی تر می شه.
    در ضمن تا یک مدت دیگه ، کارت 4830 رادون عرضه می شه و با قیمت رقابتی و کارایی بالاش ، کارت های سری 9800 رو از بازار بیرون می کنه.
    چی میگی نمیدونی عزیز حتی مطالب همین تاپیک رو همین ندیدی اصلا .

این بحثم دیگه تموم کنید بابا مشخص شد که کدوم بهتره .

5. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بابا مشخص شد که کدوم بهتره .
    کدوم بهتر شد?؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر کدوم که بیشتر دوست داری . ولی کلا 9800GTX+ یکمی بهتره ولی قیمتشم در عوض یکمی بیشتر .

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چی میگی نمیدونی عزیز حتی مطالب همین تاپیک رو همین ندیدی اصلا .

این بحثم دیگه تموم کنید بابا مشخص شد که کدوم بهتره .
    متاسفم. شما نباید با هیچ کاربری اینجوری صحبت کنی. این لحنت زیاد جالب نبود. نظر هر کسی محترمه.
    هر کدوم که بیشتر دوست داری . ولی کلا 9800GTX+ یکمی بهتره ولی قیمتشم در عوض یکمی بیشتر .
    دیگه من برای خودم میدونم کدوم قویتره و بحث نمیکنم چون بی فایدست . اگه با منطق جلو بریم درست میشه.

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

همین اختلاف قیمت 50.000 تومن باعث می شه که انتخاب به سمت 4850 بگرده..

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از کاربران محترم درخواست میکنم که بجای اینکه بدون هیچ دلیلی و با چند کلمه برتری یا ضعف این دو کارتو بگن سعی کنن دلایل محکم و قانع کننده و با مدرک بیاورند

درضمن بگم که اختلاف قدرت این دو کارت در سخت افزار های مختلف و گیم ها و بنچ مارک ها متفاوت میشه

برای بار چندم میگم چون اختلافشون خیلی کمه برای همین با تغییر سی پی یو ، مادربرد، رم و چیزای دیگه حتی تو یه بنچ قدرهاشون از هم بیشتر و کمتر میشه

بنابراین بهتره قضاوت رو بگذاریم بعهده کسی که میخواد بخره ، از دوستانیکه هنوز نفهمیدند کدوم کارت بهتره توصیه میکنم فقط نسبت به این دو کارت تعصب نشون بدن و از روی حس نصبت به شرکت های سازنده کارتو بخرند

چون اگر هر کدومرو بخرند ضرر نکردند

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر کنم +9800GTX واسه اونایی بهتره که CPU ی ضعیفی دارند (به خاطر PhysX ) و اونهایی که CPU قوی تری دارند 4850 ( به خاطر Havoc )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از کاربران محترم درخواست میکنم که بجای اینکه بدون هیچ دلیلی و با چند کلمه برتری یا ضعف این دو کارتو بگن سعی کنن دلایل محکم و قانع کننده و با مدرک بیاورند

درضمن بگم که اختلاف قدرت این دو کارت در سخت افزار های مختلف و گیم ها و بنچ مارک ها متفاوت میشه

برای بار چندم میگم چون اختلافشون خیلی کمه برای همین با تغییر سی پی یو ، مادربرد، رم و چیزای دیگه حتی تو یه بنچ قدرهاشون از هم بیشتر و کمتر میشه

بنابراین بهتره قضاوت رو بگذاریم بعهده کسی که میخواد بخره ، از دوستانیکه هنوز نفهمیدند کدوم کارت بهتره توصیه میکنم فقط نسبت به این دو کارت تعصب نشون بدن و از روی حس نصبت به شرکت های سازنده کارتو بخرند

چون اگر هر کدومرو بخرند ضرر نکردند
    کی منو میگی , بحث کردیم که یادت نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •